Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів для опанування практичних навичок здобувачами вищої освіти

06 квітня 2021

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів для опанування практичних навичок здобувачами вищої освіти

Нещодавно гостьову лекцію «Організація заходів щодо удосконалення системи безпечності харчової продукції. Простежуваність і відкликання продукції» для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» прочитала фахівчиня-практик, начальниця служби якості та контролю виробництва ТОВ «Перший столичний хлібозавод» Ірина Райхель. Лекція читалася  у рамках вивчення дисциплін  «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів бакалаврату четвертого курсу, «Основи інспектування харчових виробництв» – третього курсу, «Менеджмент систем управління безпечністю харчової продукції» – студентів магістратури першого курсу.

Під час заняття були роз’яснені основні питання законодавчих вимог щодо запровадження програм-передумов на хлібозаводі та охарактеризовані заходи щодо їхнього удосконалення, висвітлені питання організації системи простежуваності продукції та розроблення процедури відкликання невідповідної продукції та її вилучення. При викладені матеріалу фахівчиня-практик акцентувала увагу здобувачів на важливості впровадження систем управління безпечності на підприємствах із виробництва харчових продуктів і неодноразово наголошувала на важливості підготовки персоналу до впровадження системи і його постійного навчання при її функціонуванні.

Заняття відбувалося в режимі онлайн-конференції. Гостьова лекторка надала аргументовані відповіді на запитання здобувачів і викладачів кафедри експертизи харчових продуктів, присутніх на лекції.

Учасники вдячні за організацію гостьової лекції від зовнішньої стейкхолдерки гарантці освітньої програми, доцентці кафедри експертизи харчових продуктів Світлані Усатюк.

Опублікований: 06-04-2021
Читайте також:
Перший випускний 2021 року

29 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року. Із привітальним словом до випускників звернулися адміністрація навчального закладу та викладачі, які привітали винуватців свята. На підставі рішення кваліфікац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випускний 2021 року 01 лютого 2021

Про всі принади навчання у НУХТ дізнаються школярі від викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

Жовтень знову нагадує нам про щорічний осінній день відкритих дверей. А щоб НУХТ переповнився 5 жовтня майбутніми вступниками та їх батьками, дбають кафедри нашого університету. Зокрема, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування побували в київських школах і коледжах. В.о. завідувача кафедри Олена Галинська зустрілася із старшоклас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про всі принади навчання у НУХТ дізнаються школярі від викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 03 жовтня 2019

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні

Викладачі і студенти кафедри біотехнології і мікробіології активно відвідують школи та ліцеї м. Києва та проводять бесіди зі школярами про перспективи вступу до нашого університету. До цього профорієнтаційного рекорду долучилася старший викладач кафедри Христина Берегова, яка здійснила профорієнатаційний марафон, завітавши у три школи на Західній У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні 23 жовтня 2018

Чергова акція благодійності, ініційована кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Нещодавно у рамках продовження акції благодійності та милосердя старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок до новорічних свят організувала благодійну акцію для дітей-інвалідів із малозабезпечених сімей Нововолинської спеціальної школи №9 для дітей з особливими потребами. Для кабінету корекції школи бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова акція благодійності, ініційована кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 26 грудня 2017