Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів для опанування практичних навичок здобувачами вищої освіти

06 квітня 2021

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів для опанування практичних навичок здобувачами вищої освіти

Нещодавно гостьову лекцію «Організація заходів щодо удосконалення системи безпечності харчової продукції. Простежуваність і відкликання продукції» для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» прочитала фахівчиня-практик, начальниця служби якості та контролю виробництва ТОВ «Перший столичний хлібозавод» Ірина Райхель. Лекція читалася  у рамках вивчення дисциплін  «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів бакалаврату четвертого курсу, «Основи інспектування харчових виробництв» – третього курсу, «Менеджмент систем управління безпечністю харчової продукції» – студентів магістратури першого курсу.

Під час заняття були роз’яснені основні питання законодавчих вимог щодо запровадження програм-передумов на хлібозаводі та охарактеризовані заходи щодо їхнього удосконалення, висвітлені питання організації системи простежуваності продукції та розроблення процедури відкликання невідповідної продукції та її вилучення. При викладені матеріалу фахівчиня-практик акцентувала увагу здобувачів на важливості впровадження систем управління безпечності на підприємствах із виробництва харчових продуктів і неодноразово наголошувала на важливості підготовки персоналу до впровадження системи і його постійного навчання при її функціонуванні.

Заняття відбувалося в режимі онлайн-конференції. Гостьова лекторка надала аргументовані відповіді на запитання здобувачів і викладачів кафедри експертизи харчових продуктів, присутніх на лекції.

Учасники вдячні за організацію гостьової лекції від зовнішньої стейкхолдерки гарантці освітньої програми, доцентці кафедри експертизи харчових продуктів Світлані Усатюк.

Опублікований: 06-04-2021
Читайте також:
Як навчити користувачів ефективно використовувати Web of Science дізналися співробітники Науково-технічної бібліотеки університету

29 січня співробітники Науково-технічної бібліотеки університету взяли участь у практикумі для бібліотекарів «Як навчити користувачів ефективно використовувати Web of Science і не припускатися помилок», що відбувся на базі Наукової бібліотеки ім. М.Максимовича. Захід був орієнтований на бібліотекарів, які відповідають на запити користувачів щодо ел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як навчити користувачів ефективно використовувати Web of Science дізналися співробітники Науково-технічної бібліотеки університету 30 січня 2019

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету

16 вересня розпочинається навчання у цьогорічного студентського поповнення нашого університету. Карантинні обмеження продовжують коригувати наші плани, й у цьому році першокурсники і студенти-скороченики (випускники фахових коледжів, що вступили на скорочену форму навчання) залишилися без традиційної урочистої церемонії посвяти в студенти. Мало тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету 15 вересня 2020

Посібник із оглядом програм ЄС для України

Фонд Східна Європа (ФСЄ) розробив посібник «Огляд програм Європейського Союзу, доступних для заявників з України», щоб ознайомити українських проєктних менеджерів із широким спектром програм ЄС і допомогти з підготовкою конкурентоспроможних проєктних заявок до них. Авторами видання є кандидат психологічних наук, експерт у сфері місцевого та регіон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Посібник із оглядом програм ЄС для України 13 березня 2024

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки

Носівка – мальовниче містечко Чернігівщини, відоме видатними людьми та багате на талановиту молодь. Нині Носівка активно розбудовується, у місті створюються нові підприємства харчової промисловості. Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв   відвідали Носівку і завітали до навчальних закладів - Носівської гімназії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки 11 березня 2020