Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів у київській школі №121

16 квітня 2024

Кафедра експертизи харчових продуктів у київській школі №121

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга завітала до середньої загальноосвітньої школи № 121 м. Києва.

Школа була заснована у 1995 року, вона знаходиться у Солом’янському районі Києва і є центром, навколо якого зосереджуються всі заходи, що відбуваються в мікрорайоні. У школі дбайливо зберігаються і збагачуються шкільні традиції. Нині СЗШ № 121 – це гармонійне поєднання класичних підходів до навчання та виховання з передовими методиками сучасності, досвіду та вимогливості.

Оксана Шульга ознайомила школярів зі всіма спеціальностями, які нині пропонує НУХТ, та перевагами вступу і навчання за спеціальностями, що користуються особливою підтримкою держави, і за умови подання заяв з першим або другим пріоритетом до НУХТ на спеціальності 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 142 «Енергетичне машинобудування», 144 «Теплоенергетика», 161 «Хімічні технології та інженерія», 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка», 181 «Харчові технології», дозволяють збільшити конкурсний бал на 1,02.

Школярі були запрошені на День вступника НУХТ, який відбудеться в університеті 20 квітня 2024 р.

Кафедра експертизи харчових продуктів висловлює вдячність заступниці директора з виховної роботи Олені Давиденко за дуже оперативну організацію зустрічі з учнями старших класів.

Будемо раді бачити випускників СЗШ №121 серед студентів НУХТ!

Опублікований: 16-04-2024
Читайте також:
Новації органічної освіти вивчали доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко взяли участь у V Міжнародній  науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 4 листопада за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта». Основною метою конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новації органічної освіти вивчали доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 листопада 2020

Методи контролю: від теорії до інтерактивних ігор – як зробити навчання захоплюючим

Як зробити вивчення складної теми не лише ефективним, але й захоплюючим? Нещодавнє практичне заняття з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв», що провела доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, стало чудовим прикладом того, як можна перетворити навчання на цікаву та інтерактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи контролю: від теорії до інтерактивних ігор – як зробити навчання захоплюючим 13 вересня 2024

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій

Навчальний рік тільки розпочався, а здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів уже активно занурилися у навчальний процес. Що може бути цікавішим, ніж на практиці втілити те, що вивчив у теорії? Звичайно ж, власноруч виготовити виріб! Тим більше, що до послуг здобувачів сучасна лабораторія, обладнана фінською компанією «Ле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій 08 вересня 2020

У фахових коледжах НУХТ триває вступна кампанія

До структури навчально-наукового комплексу нашого університету входять 11 фахових коледжів, розташованих у всіх регіонах України, де здійснюється підготовка за освітньо-професійними ступенями «фаховий молодший бакалавр» і «кваліфікований робітник». Вступати до них можуть випускники загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, гімназій, ліцеїв) на ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фахових коледжах НУХТ триває вступна кампанія 19 серпня 2020