Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів у київській школі №121

16 квітня 2024

Кафедра експертизи харчових продуктів у київській школі №121

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга завітала до середньої загальноосвітньої школи № 121 м. Києва.

Школа була заснована у 1995 року, вона знаходиться у Солом’янському районі Києва і є центром, навколо якого зосереджуються всі заходи, що відбуваються в мікрорайоні. У школі дбайливо зберігаються і збагачуються шкільні традиції. Нині СЗШ № 121 – це гармонійне поєднання класичних підходів до навчання та виховання з передовими методиками сучасності, досвіду та вимогливості.

Оксана Шульга ознайомила школярів зі всіма спеціальностями, які нині пропонує НУХТ, та перевагами вступу і навчання за спеціальностями, що користуються особливою підтримкою держави, і за умови подання заяв з першим або другим пріоритетом до НУХТ на спеціальності 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 142 «Енергетичне машинобудування», 144 «Теплоенергетика», 161 «Хімічні технології та інженерія», 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка», 181 «Харчові технології», дозволяють збільшити конкурсний бал на 1,02.

Школярі були запрошені на День вступника НУХТ, який відбудеться в університеті 20 квітня 2024 р.

Кафедра експертизи харчових продуктів висловлює вдячність заступниці директора з виховної роботи Олені Давиденко за дуже оперативну організацію зустрічі з учнями старших класів.

Будемо раді бачити випускників СЗШ №121 серед студентів НУХТ!

Опублікований: 16-04-2024
Читайте також:
Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень у Чехії

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Людмила Поліщук взяла участь у міжнародній конференції, присвяченій технічним наукам та інноваціям у харчовій промисловості, що відбулася у м. Брно (Чехія). При розробленні інноваційних проектів у галузі пивоваріння студентка велику увагу приділила питанням збереження цінних компонен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень у Чехії 12 липня 2018

На фінішній прямій аспіранти кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

8 лютого стартували захисти дисертацій аспірантами кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління. Цього дня своє дослідження «Інтелектуальне сценарно-синергетичне керування технологічним комплексом цукрового заводу» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» за спеціальністю 151 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій аспіранти кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління 09 лютого 2024

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+

Днями відбулося чергове засідання комісії НУХТ, яка обрала номінантку на індивідуальну академічну кредитну мобільність за програмою ЕРАЗМУС+. Згідно з наказом до складу комісії увійшли: ректор Олександр Шевченко (голова комісії), директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри іноземних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+ 03 червня 2021

Академічна доброчесність – основний принцип освітянської спільноти

Роз’яснення здобувачам освіти принципів і правил дотримання академічної доброчесності не припиняється ніколи. Завідувач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, доктор технічних наук Сергій Грибков провів чергову відеозустріч зі здобувачами вищої освіти з метою їх спонукання до самосвідомості та відповідального ставлення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – основний принцип освітянської спільноти 03 лютого 2023