Н У Х Т

Із героїчними сторінками сучасної історії України знайомляться здобувачі

05 лютого 2021

Із героїчними сторінками сучасної історії України знайомляться здобувачі

Студенти групи ГО-7 Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ», що навчаються за спеціальністю «Готельне обслуговування», відвідали Центр патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери, де переглянули експонати виставки «Блокпост пам’яті». Вона була люб’язно надана куратором виставки, волонтером місії «Евакуація-200» Павлом Нетьосовим.

Здобувачі освіти змогли зануритися у тривожні та героїчні моменти подій російсько-української війни, переглядаючи 40 запропонованих експозицій, із яких 27 присвячені полеглим героям, що захищали Савур-могилу, Дебальцеве, Ілловайськ у 2014-2015 роках.

Особливо зворушили студентів особисті речі героїв, їх фотографії, листи, прапор України, обпалений у боях за незалежність України. Екскурсоводка Ольга Школьна допомогла їм відчути себе причетними до героїчної сторінки сучасної історії України.

Опублікований: 05-02-2021
Читайте також:
День вступника НУХТ напередодні головного етапу вступної кампанії

Як і у які терміни подавати заяви на вступ; що таке пріоритетність заяв на бюджет і на контракт і як вона працює; які спеціальності користуються особливою підтримкою держави і як збільшити свої шанси на вступ на бюджет розбиралися сьогодні цьогорічні вступники разом із фахівцями Приймальної комісії університету та відбіркових комісій наших навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника НУХТ напередодні головного етапу вступної кампанії 18 липня 2025

Унікальні й надихаючі конкурсні роботи наших здобувачів на кулінарному конкурсі «Horeca Masters Cup»

На базі Кулінарного центру МХП відбувся кулінарний конкурс «HoReCa Masters Cup», участь у якому могли взяти молоді шефи віком від 18 до 30 років. Серед 66 конкурсантів, які надіслали на розгляд професійного журі свої авторські рецепти, були здобувачі бакалаврського та магістерського рівня освітньо-професійних програм «Технології харчування» і «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні й надихаючі конкурсні роботи наших здобувачів на кулінарному конкурсі «Horeca Masters Cup» 29 березня 2024

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Магістранти другого року навчання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали новий навчальний рік із зустрічі з завідувачем кафедри Анатолієм Куцом, гарантом освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», професором Віталієм Прибильським і викладачами кафедри. На зустрічі обговорили підготовку до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 вересня 2022

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів

У час карантинних обмежень, коли усі види навчальних занять проводяться в онлайн-режимі, скориставшись нагодою «живого» спілкування 11 грудня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ гостинно зустріли слухачів Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів 13 грудня 2021