Н У Х Т

Із цільовою програмою з відновлення та розвитку сфери туризму столиці ознайомилися викладачі і здобувачі освіти

01 листопада 2024

Із цільовою програмою з відновлення та розвитку сфери туризму столиці ознайомилися викладачі і здобувачі освіти

30 жовтня 2024 року у Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства презентували Міську цільову програму з відновлення та розвитку сфери туризму міста Києва на 2025-2027 роки, розроблену Управлінням туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Захід об’єднав представників туристичного бізнесу та академічної спільноти, наш університет представляли доцентки кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник і Тетяна Мірзодаєва.

Очільниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова окреслила цілі програми та заходи, спрямовані на відновлення туристичних потоків і створення безбар’єрного туристичного середовища, що, в свою чергу, дозволить підвищити рівень конкурентоспроможності економіки міста Києва. Було підкреслено, що всі стейкхолдери вже сьогодні повинні працювати над формуванням позитивного іміджу міста на національному та міжнародному рівнях, адже збільшення туристичних потоків залежить від якості послуг та інфраструктури.

Здобувачі кафедри туристичного та готельного бізнесу мали можливість долучилися до обговорення основних напрямів програми онлайн. Почули звіт про реалізацію третього сезону проєкту «Академія гостинності міста Києва» з підготовки волонтерів на допомогу туристам, дізналися про особливості організації діючих екскурсій містом, перспективи розвитку екскурсійних маршрутів для гостей міста, зокрема, оглядових автобусних турів, особливості рекламних кампаній із просування Києва як туристичної дестинації.

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
Наші екологи взяли участь у Водному форумі

26 та 27 вересня 2023 року відбулися заходи Водного форуму «Вода в промисловості та АПК в умовах війни та кліматичної кризи», організованого Асоціацією професіоналів довкілля PAEW, Офісрм сталих рішень, Геологічною інвестиційною групою. Питання водопостачання сьогодні актуальне, як ніколи. Через трагедію на Каховській ГЕС, через постійні обстріли ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші екологи взяли участь у Водному форумі 02 жовтня 2023

Новими знаннями про технології кремів збагатилися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці сімейної кав’ярні-кондитерської «SweetKingdom», кандидатки технічних наук Наталії Пастушенко. Лекцію «Сучасні тенденції у виготовленні оздоблювальних напівфабрикатів для декорування тортів і тістечок» фахівчиня прочитала для здобувачів освітнього ступе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими знаннями про технології кремів збагатилися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 травня 2021

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна

Студентка-біотехнолог Вікторія Погоріла закріплювала набуті в університеті знання під час практики на ТОВ «Білоцерківський завод препаративних форм». Цей завод входить до складу сільськогосподарської компанії «AlfaSmartAgro». Підприємство займається виробництвом мікродобрив і засобів захисту рослин, використовуючи сучасні технології й найкраще євро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна 23 лютого 2018

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершили проходження технологічної практики на провідних підприємствах галузі. Цього  року вони побували  на підприємствах ПрАТ «Київхліб», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ПП «Деліція», ТОВ «Київська макаронна фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2019