Н У Х Т

Із цільовою програмою з відновлення та розвитку сфери туризму столиці ознайомилися викладачі і здобувачі освіти

01 листопада 2024

Із цільовою програмою з відновлення та розвитку сфери туризму столиці ознайомилися викладачі і здобувачі освіти

30 жовтня 2024 року у Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства презентували Міську цільову програму з відновлення та розвитку сфери туризму міста Києва на 2025-2027 роки, розроблену Управлінням туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Захід об’єднав представників туристичного бізнесу та академічної спільноти, наш університет представляли доцентки кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник і Тетяна Мірзодаєва.

Очільниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова окреслила цілі програми та заходи, спрямовані на відновлення туристичних потоків і створення безбар’єрного туристичного середовища, що, в свою чергу, дозволить підвищити рівень конкурентоспроможності економіки міста Києва. Було підкреслено, що всі стейкхолдери вже сьогодні повинні працювати над формуванням позитивного іміджу міста на національному та міжнародному рівнях, адже збільшення туристичних потоків залежить від якості послуг та інфраструктури.

Здобувачі кафедри туристичного та готельного бізнесу мали можливість долучилися до обговорення основних напрямів програми онлайн. Почули звіт про реалізацію третього сезону проєкту «Академія гостинності міста Києва» з підготовки волонтерів на допомогу туристам, дізналися про особливості організації діючих екскурсій містом, перспективи розвитку екскурсійних маршрутів для гостей міста, зокрема, оглядових автобусних турів, особливості рекламних кампаній із просування Києва як туристичної дестинації.

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021»

19 жовтня здобувачі освіти групи ЕЛ-2-3 і викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доцентка Юлія Куєвда та асистент Петро Зінькевич відвідали ХІХ міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021» – головну консолідуючу подію для конструктивного діалогу бізнесу і влади, виробничої кооперації промисловців і підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021» 21 жовтня 2021

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів

Представництво ЄС в Україні та Посольство Республіки Хорватії проводили онлайн-вікторину про Хорватію, присвячену її головуванню у Європейській Раді. Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету на чолі з керівником Оксаною Харковською теж взяли у ній активну участь. Учасники вікторини відповідали на запитання про Хорватію, її географічні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів 02 квітня 2020

З європейським законодавством щодо виробництва і маркування органічних продуктів ознайомилися викладачки університету

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Бобель взяли участь у онлайн-тренінгу Органічного модуля (ЄС) «Маркування органічної продукції. Органічний логотип ЄС (законодавство ЄС щодо органічного виробництва і маркування органічних продуктів». Тема тренінгу – «Законодавство ЄС щодо органічного вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З європейським законодавством щодо виробництва і маркування органічних продуктів ознайомилися викладачки університету 11 листопада 2024

Цікаві факти про харчові звички українців

Протягом березня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Аліна Наконечна прочитала ряд гостьових лекцій на тему «Цікаві факти про харчові звички українців» для здобувачів спеціальності 181 «Виробництво харчової продукції» Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ і Київського фахового коледжу р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві факти про харчові звички українців 26 березня 2025