Н У Х Т

Інтелектуальний доробок

25 листопада 2022

Інтелектуальний доробок

Вийшла у світ чергова монографія наших науковців. Цього разу книжкову поличку фахівців харчового й хімічного апарато- та машинобудування і споріднених галузей виробництва, а також викладачів, аспірантів і студентів закладів вищої освіти поповнило видання «Інноваційне обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей» авторства завідувачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмили Кривопляс-Володіної та завідувача кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Олександра Гавви спільно з колегою з Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» Ігорем Мікульонком.

У монографії розглянуто конструкції інноваційного змішувального, перероблювального та оброблювального обладнання для виготовлення продукції з полімерних матеріалів, зокрема рукавних полімерних пакувальних плівок, розроблених науковцями й винахідниками провідних країн світу за останні два століття.

Запропоновано розгорнуті класифікації найбільш поширених видів обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей, які дають змогу розробникам нової техніки й технології окреслити шляхи можливої модернізації існуючих та створення принципово нових зразків технологічного й допоміжного обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей. Докладно розглянуто основні конструктивні елементи роторних змішувачів закритого типу для пластичних мас і гумових сумішей, екструдерів, валкових машин, обладнання для оброблення відформованих матеріалів і виробів, а також обладнання дія подрібнення полімерних і гумових відходів.

Вітаємо наших науковців! Це ще один їх внесок у Перемогу!

Опублікований: 25-11-2022
Читайте також:
Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

Теоретична і практична підготовка здобувачів вищої освіти на кафедрі мехатроніки і пакувальної техніки здійснюється з врахуванням сучасних тенденцій розвитку науки і виробництва. Висококваліфіковані фахівці за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» зростають шляхом формування у здобувачів міцних фундаментальних і прикладних знань. Такий рівень під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки 01 жовтня 2020

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників

18 січня 2019 року викладач спецдисциплін Сумського коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Олександр Лисенко провів майстер-клас «Обслуговування комп’ютера в домашніх умовах» для учнів 9-х класів КУ ЗОШ №26. Фахівець показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду, замінити термопасту, змас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників 21 січня 2019

Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

У рамках декади комісії математично-природничих дисциплін в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з біології серед студентів перших курсів усіх навчальних груп. Переможцями олімпіади стали: І місце  –  Михайло Ревенко (група ПСК17) ІІ місце – Давид Симонов (група МЕХ17) і Єлизавета Діброва (група ПСК17) ІІІ місце – А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 29 березня 2018

Викладачка освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» опанувала секрети фотозйомки продуктів харчування

Однією з важливих особливостей навчання на освітній програмі «Реклама і зв’язки з громадськістю» в нашому університеті є її практична орієнтованість. Тож і викладачі спеціальності повинні володіти усіма практичними уміннями та навичками, необхідними для ведення рекламної діяльності, щоб передати свої знання здобувачам і сформувати професіоналів-рек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» опанувала секрети фотозйомки продуктів харчування 17 листопада 2022