Н У Х Т

Інтелектуальна гра майбутніх фінансистів

17 квітня 2020

Інтелектуальна гра майбутніх фінансистів

Ще до початку карантину на кафедрі фінансів студенти четвертого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом доцента Михайла Арича організували та взяли участь в інтелектуальній грі «Брейн-ринг зі страхування».

Крім відповідей на предметні запитання, перелік завдань також включав конкурс капітанів, пантоміму, конкурс між командами з представленням створеної ними реклами страхових продуктів.

Журі та гості інтелектуальної гри відзначили високий рівень підготовки учасників, нестандартний підхід до вирішення завдань, а також винахідливість капітанів команд.

Після завершення гри на учасників чекали цікаві подарунки та смачні сюрпризи від кафедри фінансів. Корисно та весело проведений час – один із гарних стимулів до навчання під час студентських буднів. До нових зустрічей після карантину!

Опублікований: 17-04-2020
Читайте також:
Магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій – призер Міжнародного конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018»

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся Міжнародний конкурс студентських робіт «Black Sea Science-2018». Співорганізаторами заходу є університети Болгарії, Сербії, Китаю, Казахстану, Польщі, Молдови, Білорусі. На конкурс, що проводився вперше, надійшли 45 студентських наукових робіт за напрямом «Харчова наука і технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій – призер Міжнародного конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018» 13 червня 2018

Співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів з ліцеєм № 161 м. Києва

У квітні 2024 р. був підписаний договір про співробітництво між нашим університетом і середньою загальноосвітньою школою № 161 м. Києва. З цього навчального року школа отримала статус ліцею. У межах виконання зазначеного договору відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів з ліцеєм № 161 м. Києва 24 вересня 2024

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл»

26 березня 2025 року для бакалаврів третього курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у межах вивчення дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» за ініціативи професорки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірини Шевченко начальником відділу збуту компанії «Пріоріті Інтернешенл» Іва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл» 28 березня 2025

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся ще один гостьовий лекторій для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від роботодавців – кофаундерок мережі ресторанів «Fiji Group Restaurants». У прямому ефірі із студентами були спікерки – Олена Жигун-Журба і Альона Басецька з темою «Від офіціанта до співвласника. Коротко про історію успіху ресторанів Fiji...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 01 листопада 2021