Н У Х Т

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики

04 березня 2020

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики. Участь у ньому взяли здобувачі освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Олімпіадні завдання були не прості і включали тестові та розгорнуті питання з дисциплін «Загальна біотехнологія» та «Природоохоронні біотехнології». Після перевірки робіт комісія у складі доцентів Вікторії Красінько, Людмили Буценко та Оксани Скроцької оголосила результати.

Отже, у цьому непростому змаганні перемогу здобули:

І місце – Юлія Лазюка (група БТ-4-1)
ІІ місце – Мирослав Хоньків (група ПБ-1-1М)
ІІІ місце – Світлана Бондарук (група БТ-4-1) і Софія Цапко (група БТ-4-3ск)

Зовсім трішки балів не вистачило для перемоги Ярославу Гайдаю (група ПБ-1-1М), який зайняв ІV місце і Валерії Потапенко (група ПБ-1-1М), що посіла V місце.

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики відбудеться 18-24 травня 2020 р. на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Дякуємо усім учасникам олімпіади та бажаємо подальших перемог!

Опублікований: 04-03-2020
Читайте також:
Свято знань в Івано-Франківському  коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету

Сьогодні в Івано-Франківському  коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету по-справжньому величний день – свято знань, яке зібрало молоде покоління здобувачів освіти коледжу. Серед багатьох традицій, що склалися в навчальному закладі, одна з найповажніших – щороку, у вересні, сотні першокурсників посвячуються у численну сім’ю учнів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято знань в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету 20 вересня 2021

Масштабне наукове зібрання цукровиків України й зарубіжжя розпочало роботу

26 березня 2019 року в університеті розпочала роботу традиційна Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Захід відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України. Як і у попередні роки у рамках конференції працює виставка сучасних технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масштабне наукове зібрання цукровиків України й зарубіжжя розпочало роботу 26 березня 2019

Низку важливих питань розглянула вчена рада університету на плановому засіданні

Сьогодні, попри важку морально і фізично ніч, вчена рада університету зібралася на своє планове засідання й плідно попрацювала, розглянувши низку важливих питань. А розпочали, як завжди, з привітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення відзнак. Ректор Олександр Шевченко вручив нагрудний знак «Ветеран Націонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Низку важливих питань розглянула вчена рада університету на плановому засіданні 24 квітня 2025

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 03 грудня 2019