Н У Х Т

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики

04 березня 2020

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики. Участь у ньому взяли здобувачі освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Олімпіадні завдання були не прості і включали тестові та розгорнуті питання з дисциплін «Загальна біотехнологія» та «Природоохоронні біотехнології». Після перевірки робіт комісія у складі доцентів Вікторії Красінько, Людмили Буценко та Оксани Скроцької оголосила результати.

Отже, у цьому непростому змаганні перемогу здобули:

І місце – Юлія Лазюка (група БТ-4-1)
ІІ місце – Мирослав Хоньків (група ПБ-1-1М)
ІІІ місце – Світлана Бондарук (група БТ-4-1) і Софія Цапко (група БТ-4-3ск)

Зовсім трішки балів не вистачило для перемоги Ярославу Гайдаю (група ПБ-1-1М), який зайняв ІV місце і Валерії Потапенко (група ПБ-1-1М), що посіла V місце.

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики відбудеться 18-24 травня 2020 р. на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Дякуємо усім учасникам олімпіади та бажаємо подальших перемог!

Опублікований: 04-03-2020
Читайте також:
Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

В університеті триває локальний моніторинг освітньо-професійних програм. 11 лютого колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провів засідання кафедри, на якому обговорив три освітні програми та подальшу їх актуалізацію щодо підготовки фахівців у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 лютого 2022

Студенти нашого навчального комплексу знайомлять з традиціями української кухні

16 лютого 2017 року студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ познайомили з традиціями української кухні колектив ДНЗ №20 «Дзвіночок». Для вихователів закладу Ілля Гетьман і Валентин Крижанівський (032 група) із викладачем Ганною Нефедовою провели майстер-клас по оформленню та подаванню страв української кухні. Студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти нашого навчального комплексу знайомлять з традиціями української кухні 17 лютого 2017

Цінний практичний досвід провідних фахівців галузі

5 лютого 2024 р. кафедрою технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів для студентів-бакалаврів другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» була організована гостьова лекція «Сучасні методи виявлення фальсифікації олій та жирів», яку прочитала начальниця науково-дослідного центру випробувань продукції ДП «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінний практичний досвід провідних фахівців галузі 08 лютого 2024

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер

На запрошення завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси керівниця відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталія Олексієнко прочитала лекцію «Законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів. Програма НАССР» для магістрантів, що навчаються за спеціальностями «Технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер 13 жовтня 2020