Н У Х Т

Грудень – місяць нових можливостей і натхнення!

19 грудня 2024

Грудень – місяць нових можливостей і натхнення!

Незважаючи на передсвяткову метушню, команда Навчально-наукового інституту економіки і управління активно працює над розвитком молоді та її майбутнього. Цього разу старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко, яка відповідає за профорієнтаційну роботу, провела захоплюючу зустріч для учнів випускних класів школи №96 м. Києва.

Профорієнтаційна зустріч стала чудовою нагодою для старшокласників глибше познайомитися з актуальними напрямами навчання, професійними можливостями та перспективами, які відкриваються перед студентами нашого університету.

Основною частиною заходу стала інтерактивна пізнавальна гра «Захист прав споживачів», яка викликала великий інтерес серед учасників. У формі гри старшокласники дізналися про основи захисту прав споживачів, реальні кейси вирішення конфліктів між покупцями і продавцями, а також про те, як діяти у складних ситуаціях, пов’язаних із недобросовісним обслуговуванням.

У ході гри учні активно дискутували, шукали рішення для поставлених завдань, вчилися працювати в команді та аналізувати життєві ситуації. Важливо зазначити, що такий підхід не лише розвиває критичне мислення, а й готує молодь до дорослого життя, формуючи базові знання про права і обов’язки споживача.

Упевнені, що подібні зустрічі надихають школярів на нові досягнення, допомагають визначитися з майбутньою професією та краще зрозуміти власні інтереси і цілі.

Викладачка щиро вдячна школі №96 за теплий прийом, її випускникам – за активну участь і цікаві запитання та сподівається на подальшу співпрацю й зустрічі в Навчально-науковому інституті економіки і управління!

Опублікований: 19-12-2024
Читайте також:
Запрошення на роботу отримали магістри кафедри технології цукру і підготовки води за результатами своїх захистів

14 лютого 2020 року відбувся захист магістрів кафедри технології цукру і підготовки води зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв». Здобувачі представили магістерські роботи з актуальних для водних підприємств тем і висвітлили рішення нагальних проблем у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошення на роботу отримали магістри кафедри технології цукру і підготовки води за результатами своїх захистів 15 лютого 2020

Біотехнологи НУХТ – фахівці з відновлення довкілля!

Біотехнологія дедалі стає все більш важливим інструментом у вирішенні природоохоронних завдань. Завдяки успіхам біотехнології розроблені і успішно використовуються біорозкладані матеріали, що допомагають знизити навантаження на довкілля від пластику та інших забруднюючих речовин. Крім того, біотехнологія є потужним інструментом у боротьбі зі зміною...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – фахівці з відновлення довкілля! 26 липня 2023

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри  технології м'яса і м'ясних продуктів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах проводиться підсумкова конференція студентів по результатах проходження технологічної практики на  виробництві. Ось і в цьому році 4 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенко була організована конференція за резу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 04 жовтня 2019

Біотехнологи НУХТ – професіонали своєї справи!

10 вересня 2019 р. у конференц-залі готелю «Русь» представники хімічного концерну «BASF SE» провели семінар «Таблетування та грануляція». Серед його учасників були й студенти кафедри біотехнології і мікробіології – магістрант ІІ року навчання Ігор Ключка та випускник кафедри 2019 р. Артем Герштман. У ході семінару доповідачі говорили про найбільш ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – професіонали своєї справи! 11 вересня 2019