Н У Х Т

Грудень – місяць нових можливостей і натхнення!

19 грудня 2024

Грудень – місяць нових можливостей і натхнення!

Незважаючи на передсвяткову метушню, команда Навчально-наукового інституту економіки і управління активно працює над розвитком молоді та її майбутнього. Цього разу старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко, яка відповідає за профорієнтаційну роботу, провела захоплюючу зустріч для учнів випускних класів школи №96 м. Києва.

Профорієнтаційна зустріч стала чудовою нагодою для старшокласників глибше познайомитися з актуальними напрямами навчання, професійними можливостями та перспективами, які відкриваються перед студентами нашого університету.

Основною частиною заходу стала інтерактивна пізнавальна гра «Захист прав споживачів», яка викликала великий інтерес серед учасників. У формі гри старшокласники дізналися про основи захисту прав споживачів, реальні кейси вирішення конфліктів між покупцями і продавцями, а також про те, як діяти у складних ситуаціях, пов’язаних із недобросовісним обслуговуванням.

У ході гри учні активно дискутували, шукали рішення для поставлених завдань, вчилися працювати в команді та аналізувати життєві ситуації. Важливо зазначити, що такий підхід не лише розвиває критичне мислення, а й готує молодь до дорослого життя, формуючи базові знання про права і обов’язки споживача.

Упевнені, що подібні зустрічі надихають школярів на нові досягнення, допомагають визначитися з майбутньою професією та краще зрозуміти власні інтереси і цілі.

Викладачка щиро вдячна школі №96 за теплий прийом, її випускникам – за активну участь і цікаві запитання та сподівається на подальшу співпрацю й зустрічі в Навчально-науковому інституті економіки і управління!

Опублікований: 19-12-2024
Читайте також:
Гостинність без бар’єрів – викладачі вивчають нюанси

22 вересня Державне агентство розвитку туризму провело вебінар «Гостинність без бар’єрів» для  фахівців сфери гостинності і туризму. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції  також взяли участь у цьому заході, де були розглянуті питання нормативної бази при плануванні і проєктуванні об’єктів готельно-ресторанного комплексу, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостинність без бар’єрів – викладачі вивчають нюанси 22 вересня 2023

Сучасні концепції виробництва продуктів харчування вимагають творчих рішень!

Відбулося останнє у цьому навчальному році засідання наукового студентського гуртка «Смакота», який працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом доцентки Ірини Корецької. У 2024-2025 навчальному році гуртківці працювали за темою «Розроблення продукції для закладів ресторанного господарства підвищеної харчової т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні концепції виробництва продуктів харчування вимагають творчих рішень! 09 червня 2025

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»!

Наша талановита молодь – здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Олександра Колягіна та магістерка з харчових технологій Марія Омельченко під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна вибороли перше місце на IV Всеукраїнському конкурсі студ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»! 03 травня 2024

Діалог роботодавця з кандидатом на посаду: лайфхаки для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

11 грудня 2020 року кафедрою обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» була організована зустріч у zoom-форматі з провідною експерткою з працевлаштування, випускницею кафедри Валентиною Бардадим. На початку зустрічі фахівчиня визначила основні три елементи діа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалог роботодавця з кандидатом на посаду: лайфхаки для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» 14 грудня 2020