Н У Х Т

Гранти на сплату року навчання від Scholarship для студентів НУХТ

23 січня 2020

Гранти на сплату року навчання від Scholarship для студентів НУХТ

Студентів університету запрошують взяти участь у соціальній програмі Scholarship.

Головний приз – гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ЗВО.

Наразі відкрито 4 номінації:

- 30 000 грн. - https://gym-training.com/ru/scholarship-ua (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@gym-training.com)

- 17 000 грн. - https://kyiv.repair/soczialnaya-programma-scolarship-ot-scz-kiev-remont.html (запитання та роботи надсилати на пошту scholarship - scholarship@kyiv.repair)

- 21 500 грн. - https://nadomu.kiev.ua/start-programmyi-scholarship-ot-kompanii-remont-na-domu.html (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@nadomu.kiev.ua)

- 10 000 грн. - http://nsdgroup.com.ua/socialnaja-programma-scolarship-ot-kompanii-nsdgroup-na-grant-dlja-oplaty-obuchenija/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@nsdgroup.com.ua)

Участь повністю безкоштовна.

Організатори оплачують навчання в усіх закладах, як приватних, так і державних, а також прагнуть знайти талановитих молодих спеціалістів.

Опублікований: 23-01-2020
Читайте також:
Лютий у Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався гостинно

4 лютого 2025 року Навчально-науковий інститут харчових технологій запросив вступників 2025 року до себе на традиційні гостини. У кращих традиціях гостинності і з урахуванням сучасних викликів дирекція і кафедри інституту підготували цього дня кілька форматів спілкування зі вступниками – в університеті з проведенням навчально-пізнавального заняття...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лютий у Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався гостинно 05 лютого 2025

Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм»

2 жовтня 2019 року для студентів першого курсу спеціальності «Туризм» співробітником Центру командної взаємодії «Еко Тур» Олегом Танасійчуком був проведений цікавий тренінг, спрямований на підвищення рівня продуктивності і атмосфери командної роботи. Студенти мали можливість випробувати на практиці ефективні способи командної взаємодії, що, водноч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм» 04 жовтня 2019

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine»

5 березня здобувачі групи ХЕ 2-9, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». «Carlsberg Ukraine» є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine» 06 березня 2024

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

26 квітня на базі кафедри біотехнології і мікробіології відбувся завершальний етап ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології – оголошення переможців і нагородження грамотами і цінними призами. Учасниками ІІ туру олімпіади були 42 найталановитіших студента з 14 вищих навчальних закладів України Після напруженого трьохгодинного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 26 квітня 2018