Н У Х Т

Грант для студентів НУХТ для сплати навчання в 2020 році

01 квітня 2020

Грант для студентів НУХТ для сплати навчання в 2020 році

До уваги студентів Національного університету харчових технологій денної та заочної форм навчання!

Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі від компанії StudyUp Club, переможець якого отримує стипендію (грошовий грант) на сплату навчання.

Сплачується навчання студентів денної та заочної форми навчання, що навчаються як на бюджетній формі навчання, так і за контрактом.

Сума стипендії (грошового гранту) становить 12 000 гривень.

Для участі студентам необхідно зареєструватися на сторінці проекту грантодавців, підготувати роботу з обраного напрямку:

- маркетинг,
- фінанси,
- економіка та ін. дисциплін.

Усі заявки повинні бути подані онлайн до 15 травня 2020 року!

Оцінювання робіт з 15 по 20 травня 2020 р.

Нагородження – 25 травня.

Усі деталі тут.

Опублікований: 01-04-2020
Читайте також:
Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін прочитала лекцію для слухачів Української школи урядування

20 квітня доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда прочитала онлайн-лекцію «Ділові папери як засіб писемної професійної комунікації» для слухачів Української школи урядування, що є закладом післядипломної освіти, який належить до сфери управління Національного агентства України з питань державної служби. Лекторкою були окреслені за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін прочитала лекцію для слухачів Української школи урядування 21 квітня 2021

Третьокурсники-біотехнологи оцінили переваги очного опанування дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія»

Наші здобувачі-біотехнологи з нетерпінням чекали, коли знову побачать мікроорганізми не на екрані комп’ютера, а в реальному житті. І цей день настав – 7 вересня 2022 року в лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології на занятті із «Загальної мікробіології і вірусології» третьокурсники почали напрацювання навичок роботи з культурами мікроорга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-біотехнологи оцінили переваги очного опанування дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія» 13 вересня 2022

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Удосконалення технології столового вина» за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології столових вин підвищеної біологічної цінності» аспіранта кафедри Олени Циганкової (науковий керівник – доцент Марина Білько). На семінарі були присутні викладачі кафедри разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 вересня 2019

Англомовна лекція за напрямом оздоровчого харчування від індійського науковця

2 лютого 2022 р. кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка організувала відкриту англомовну лекцію за напрямом оздоровчого харчування від індійських колег із Теланганського державного університету садівництва ім. Шрі Конди Лаксмана. Лекцію «Новітні систем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовна лекція за напрямом оздоровчого харчування від індійського науковця 02 лютого 2022