Н У Х Т

Грант для студентів НУХТ для сплати навчання в 2020 році

01 квітня 2020

Грант для студентів НУХТ для сплати навчання в 2020 році

До уваги студентів Національного університету харчових технологій денної та заочної форм навчання!

Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі від компанії StudyUp Club, переможець якого отримує стипендію (грошовий грант) на сплату навчання.

Сплачується навчання студентів денної та заочної форми навчання, що навчаються як на бюджетній формі навчання, так і за контрактом.

Сума стипендії (грошового гранту) становить 12 000 гривень.

Для участі студентам необхідно зареєструватися на сторінці проекту грантодавців, підготувати роботу з обраного напрямку:

- маркетинг,
- фінанси,
- економіка та ін. дисциплін.

Усі заявки повинні бути подані онлайн до 15 травня 2020 року!

Оцінювання робіт з 15 по 20 травня 2020 р.

Нагородження – 25 травня.

Усі деталі тут.

Опублікований: 01-04-2020
Читайте також:
Наступний крок на шляху досягнення цілей

Допоки в університеті тривають захисти магістерських робіт здобувачі освітньо-наукових програм мають можливість надихнутися успіхом і позитивною енергетикою колег й перейти до реалізації власних амбітних задумів. На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний крок на шляху досягнення цілей 19 лютого 2024

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

«BioTestLab» - єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиці, вакцин для кроликів, вакцин для свиней, тест-систем; а так само провідний виробник антибіотиків, протипаразитарних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів для сільськогосподарських тварин і птахів. Виробництво п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab» 25 лютого 2020

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». У своїх доповідях студенти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» довели актуальність і практичну значимість проектів та розкрили суть запропонованих технічних рішень. Після надан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр» 20 червня 2018

Новорічна практика гостинності

Напередодні новорічних свят здобувачі освіти групи ХТ-33 освітньо-професійної програми «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ у межах освітніх компонентів «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» та «Технологія виробництва кулінарної продукції» під керівництвом викладачок Яни Лапчук і Тетяни Семенюк приготували...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічна практика гостинності 02 січня 2025