Н У Х Т

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України

25 березня 2024

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України

У межах вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» для четвертокурсників  спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи лекторки, доцентки Ольги Пушки відбувся гостьовий лекторій.

Топовий спікер – фаундер й ідейний натхненник найкращої кейтерингової компанії України «Figaro-Catering» Олександр Котолуп, який завітав до університету разом із успішним випускником факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка 2017 року, магістром з готельно-ресторанної справи Богданом Яценком.

Олександр Котолуп відразу налаштував аудиторію на позитив, розповівши про історію виникнення компанії, її масштабні проєкти, найцікавіші проведені івенти. Він представив свого помічника Богдана як професіонала своєї справи, який, до того ж, працює за освітою та окреслив його вагомість у розвитку й процвітанні компанії. Гості поділилися власним досвідом кар’єрного зростання, організації івент-заходів різних масштабів і запросили здобувачів освіти до співпраці.

Figaro-catering – компанія-лідер на ринку кейтерингу в Україні, що надає послуги подієвого кейтерингу з обслуговування фуршетів, бенкетів, шведських столів, коктейлів і кава-пауз на корпоративних, освітніх, державних, PR-заходах і приватних урочистостях, не прив'язуючись до стаціонарних ресторанів, а на обраній клієнтом локації, забезпечуючи захід всім необхідним обладнанням й декором для якісного прийому їжі та напоїв.

Місія компанії – сформувати культуру подієвого кейтерінгу в Україні, надаючи можливість кожній компанії нашої країни та її ключовим співробітникам якісно поліпшити організацію, проведення та гостинність визначних подій у своєму житті.

Здобувачі долучилися до обговорення та задавали безліч хвилюючих їх питань, а гості з радістю відповідали на кожне з них.

Дякуємо Олександру Котолупу та Богдану Яценку за неймовірно цікаву і продуктивну зустріч зі здобувачами освіти та викладачами кафедри готельно-ресторанної справи й цінні знання, якими поділилися! Бажаємо успіхів та процвітання компанії Figaro-Catering!

Опублікований: 25-03-2024
Читайте також:
ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща). Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі 28 грудня 2023

НУХТ – у ТОП-50 наукометричного моніторингу вишів України!

Днями був оприлюднений щорічний рейтинг українських закладів вищої освіти за показниками даних наукометричної бази SciVerse Scopus, ранжування у якому відбувається за показниками цитованості наукових статей, опублікованих закладами освіти або їхніми фахівцями. У квітневому рейтингу 2023 року наш університет посів 45 місце з 204 українських вишів, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОП-50 наукометричного моніторингу вишів України! 26 квітня 2023

Всесвітній день туризму у Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

27 вересня – Всесвітній день туризму. З кожним роком туризм стає все популярнішим, а нові маршрути відкривають вікно у широкий світ. Це – високорентабельна галузь економіки, дієвий чинник інтеграції України у європейську та світову спільноту. Напередодні свята викладачі Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ здійс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день туризму у Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 27 вересня 2021

Вступникам: як відслідкувати статус заяви

Триває подання заяв вступниками на бакалавра, процес проходження яких вони можуть відслідковувати у своїх електронних кабінетах через їх статуси. Статуси електронних заяв можуть бути такими: Зареєстровано в ЄДЕБО –заяву подано до обраного вступником закладу освіти. Потребує уточнення вступником – заяву прийнято закладом освіти до розгляду, але д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам: як відслідкувати статус заяви 22 липня 2024