Н У Х Т

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України

25 березня 2024

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України

У межах вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» для четвертокурсників  спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи лекторки, доцентки Ольги Пушки відбувся гостьовий лекторій.

Топовий спікер – фаундер й ідейний натхненник найкращої кейтерингової компанії України «Figaro-Catering» Олександр Котолуп, який завітав до університету разом із успішним випускником факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка 2017 року, магістром з готельно-ресторанної справи Богданом Яценком.

Олександр Котолуп відразу налаштував аудиторію на позитив, розповівши про історію виникнення компанії, її масштабні проєкти, найцікавіші проведені івенти. Він представив свого помічника Богдана як професіонала своєї справи, який, до того ж, працює за освітою та окреслив його вагомість у розвитку й процвітанні компанії. Гості поділилися власним досвідом кар’єрного зростання, організації івент-заходів різних масштабів і запросили здобувачів освіти до співпраці.

Figaro-catering – компанія-лідер на ринку кейтерингу в Україні, що надає послуги подієвого кейтерингу з обслуговування фуршетів, бенкетів, шведських столів, коктейлів і кава-пауз на корпоративних, освітніх, державних, PR-заходах і приватних урочистостях, не прив'язуючись до стаціонарних ресторанів, а на обраній клієнтом локації, забезпечуючи захід всім необхідним обладнанням й декором для якісного прийому їжі та напоїв.

Місія компанії – сформувати культуру подієвого кейтерінгу в Україні, надаючи можливість кожній компанії нашої країни та її ключовим співробітникам якісно поліпшити організацію, проведення та гостинність визначних подій у своєму житті.

Здобувачі долучилися до обговорення та задавали безліч хвилюючих їх питань, а гості з радістю відповідали на кожне з них.

Дякуємо Олександру Котолупу та Богдану Яценку за неймовірно цікаву і продуктивну зустріч зі здобувачами освіти та викладачами кафедри готельно-ресторанної справи й цінні знання, якими поділилися! Бажаємо успіхів та процвітання компанії Figaro-Catering!

Опублікований: 25-03-2024
Читайте також:
Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі та здобувачі освітнього ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна». Компанія «Лесаффр» є одним із провідних виробників дріжджів у світі, яка постійно працює в напрямі підвищення якості продукції, сприяє розробленню нових технологій, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 жовтня 2021

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти

Провідний науковий співробітник Центру Біомедичних Досліджень Медичного Інституту СумДУ Сергій Кириленко прочитав надзвичайно змістовну та мотивуючу лекцію «Від лабораторії до виробництва: як це відбувається у ЄС», що відбулася за підтримки проєктів Жана Моне MedEUk та EUforUA програми Еразмус+. Фахівець поділився своїм багаторічним досвідом робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти 29 квітня 2021

Цікаве й насичене стажування наших здобувачок освіти у Фінляндії

Стажування здобувачок освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Анни Матвеєвої, Настасії Параки, Ольги Степанової і Марії Аліпатової у Фінляндії проходить неймовірно цікаво і насичено. Вони побували у компанії «Metsa Board», у чудовому конференц-залі якої під час презентації студенти познайомилися з історією в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаве й насичене стажування наших здобувачок освіти у Фінляндії 08 вересня 2022

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини

Завідувач кафедри технології м`яса і м`ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька стали учасниками воркшопу «Смарт-спеціалізація: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини 05 липня 2021