Н У Х Т

Гостьові лекції від практиків тривають

18 жовтня 2021

Гостьові лекції від практиків тривають

У рамках лекційних занять із дисциплін «Технології продукції ресторанного господарства» і «Проєктування та дизайн закладів ресторанного господарства» відбувся лекторій від співвласника компанії «Дідо Джозеф» Андрія Свірського. Модераторами зустрічі були доцентка кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, старша викладачка Олена Матиящук та асистентка Владлена Михайленко. Зустріч організована для потоку четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

Лектор поділився зі здобувачами досвідом щодо відкриття власної справи, детально розповів про плюси та мінуси ведення фермерського господарства в Україні, зокрема про перешкоди для здійснення цього виду діяльності, також зупинився на нормативних документах, необхідних для відкриття власної справи, особливо тих, що стосуються обігу харчових продуктів. Також гість зробив акцент на факапах, які спіткали компанію в перших рік існування, оскільки вважає, що краще вчитися на чужих помилках, ніж на своїх, тож, сподіваємося наші майбутні ресторатори не повторять ті ж помилки при відкритті своєї справи. Ще спікер розказав про вимоги щодо планування та розміщення ферми, оптимальні кліматичні й географічні умови для вирощування равликів, зосередився детально на морфологічній будові равлика, класифікації та їх харчовій цінності.

Протягом лекторію Андрій Свірський підтримував активну комунікацією з аудиторією, ґрунтовно, з візуалізацією відповідав на запитання здобувачів.

Лектор у кінці зустрічі зазначив, що відчувається дефіцит висококваліфікованого персоналу на ринку праці в Україні нині та мотивував бакалаврів щодо продовження навчання в магістратурі.

Колектив кафедри вдячний Андрію Свірському за теплу, мотивовану й креативну зустріч і зичить, щоб усі задуми та мрії обов’язково здійснилися.

Опублікований: 18-10-2021
Читайте також:
Додатковий набір на бакалавра добігає кінця

Трохи більше доби залишається у вступників до бакалаврату в рамках додаткового набору до нашого університету, щоб подати заяви і документи на вступ на небюджетні конкурсні пропозиції. Приймання заяв і документів для участі у конкурсному відборі завершиться о 17:00 19 вересня. Нагадаємо, це остання можливість вступити на контракт за усіма спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Додатковий набір на бакалавра добігає кінця 18 вересня 2024

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти

Останній робочий день минулого тижня видався надзвичайно корисним і пізнавальним для викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування і студентів 1 та 2 курсів факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу. 21 вересня до університету завітав британець Майкл Хадсон, старший консультант із питань вищої освіти міжнародної освітнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти 24 вересня 2018

До актуальних подій галузі долучаються наші викладачі

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до онлайн-церемонії підписання Меморандуму про співпрацю в сфері туризму між Асоціацією індустрії гостинності України і Національною асоціацією в’їзного та внутрішнього туризму Молдови (ANTRIM). Підписантом Меморандуму про співпрацю у туризмі з боку Республіки Молдови стала виконавча ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До актуальних подій галузі долучаються наші викладачі 25 січня 2021

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш організувала зустріч із інженером-технологом данської компанії «SiccaDania» Євгеном Ребенком, який прочитав гостьову лекцію «Технологія модифікованого крохмалю. Хімічні методи оброблення». Лекцію відвідали директорка Навчально-наукового і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця 21 липня 2023