Н У Х Т

Гостьові лекції від практиків тривають

18 жовтня 2021

Гостьові лекції від практиків тривають

У рамках лекційних занять із дисциплін «Технології продукції ресторанного господарства» і «Проєктування та дизайн закладів ресторанного господарства» відбувся лекторій від співвласника компанії «Дідо Джозеф» Андрія Свірського. Модераторами зустрічі були доцентка кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, старша викладачка Олена Матиящук та асистентка Владлена Михайленко. Зустріч організована для потоку четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

Лектор поділився зі здобувачами досвідом щодо відкриття власної справи, детально розповів про плюси та мінуси ведення фермерського господарства в Україні, зокрема про перешкоди для здійснення цього виду діяльності, також зупинився на нормативних документах, необхідних для відкриття власної справи, особливо тих, що стосуються обігу харчових продуктів. Також гість зробив акцент на факапах, які спіткали компанію в перших рік існування, оскільки вважає, що краще вчитися на чужих помилках, ніж на своїх, тож, сподіваємося наші майбутні ресторатори не повторять ті ж помилки при відкритті своєї справи. Ще спікер розказав про вимоги щодо планування та розміщення ферми, оптимальні кліматичні й географічні умови для вирощування равликів, зосередився детально на морфологічній будові равлика, класифікації та їх харчовій цінності.

Протягом лекторію Андрій Свірський підтримував активну комунікацією з аудиторією, ґрунтовно, з візуалізацією відповідав на запитання здобувачів.

Лектор у кінці зустрічі зазначив, що відчувається дефіцит висококваліфікованого персоналу на ринку праці в Україні нині та мотивував бакалаврів щодо продовження навчання в магістратурі.

Колектив кафедри вдячний Андрію Свірському за теплу, мотивовану й креативну зустріч і зичить, щоб усі задуми та мрії обов’язково здійснилися.

Опублікований: 18-10-2021
Читайте також:
Завершила роботу Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація»

Нещодавно в університеті завершила роботу Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація», яка працювала у рамках проєктів програми Еразмус+ «Політика та кращі практики Європейського Союзу з управління академічними проєктами» (101085243 – ProEU – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) та «Екоменеджмент та екоком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація» 11 грудня 2023

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті

12 грудня викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів прослухали лекцію професора Інституту освіти Відкритого університету Великобританії Майка Шарплза на тему «Генеративний штучний інтелект і освіта: можливості та виклики». Лекція привернула значну увагу, оскільки питання використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті стають дедалі актуальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті 13 грудня 2024

Гостьова лекція від керівника проєктів «Власні броварні Сільпо»

30 жовтня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція у рамках вивчення дисциплін «Технології продуктів спиртового бродіння» і «Технологія пива». На запрошення доцента кафедри Романа Мукоїда лекцію «Сучасний стан і перспективи виробництва пива в Україні та світі» прочитав керівник проєктів «Власні броварні Сі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від керівника проєктів «Власні броварні Сільпо» 01 листопада 2023

Мовний батл про академічну доброчесність для першокурсників менеджерів персоналу

12 жовтня 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки, професорки Олени Драган і кураторки, доцентки Ліани Мазник зі здобувачами-першокурсниками освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр» щодо питань дотримання академічної доброчесності при здобутті освіти в НУХТ. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мовний батл про академічну доброчесність для першокурсників менеджерів персоналу 16 жовтня 2023