На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція науковиці та викладачки Інституту харчових технологій і харчування Жешувського університету (Республіка Польща), др. Грети Адамчик. Лекцію прослухали науково-педагогічний колектив кафедри, здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» освітньо-наукової програми «Харчові технології», освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів», освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».
Лекція була присвячена актуальним питанням щодо вивчення тиксотропних властивостей картопляного крохмалю. Др. Грета Адамчик представила результати власних досліджень у зазначеному напрямку та навела приклади можливого їх практичного застосування у харчових технологіях.
Під час дискусії і обговорення здобувачі вищої освіти та викладачі отримали цікаву новітню наукову інформацію, яка стане у пригоді під час виконання наукових досліджень і виконання кваліфікаційних робіт.
Колектив кафедри висловлює вдячність шановній др. Греті Адамчик за багаторічну співпрацю та сподівається на подальшу співпрацю.