Н У Х Т

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

25 травня 2023

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

На запрошення кафедри маркетингу 24 травня випускниця Навчально-наукового інституту економіки і управління Валерія Кушнерчук, менеджерка з розвитку бізнесу European Business Association прочитала цікаву та змістовну гостьову лекцію «Емпатична комунікація в умовах нової реальності».

Спікерка поділилась цінним практичним досвідом ведення успішних переговорів, що сприятиме розвитку комунікаційних навичок у майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності та маркетингу.

European Business Association об'єднує понад 1000 європейських, українських і міжнародних компаній, координує їх діяльність, бере участь у процесі прийняття рішень на рівні Європейського Союзу.

На сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення, коли активно поширюється  паніка та страх за майбутнє, особливого значення набувають вічні людські цінності, про які в період стабільності ми часто забуваємо. Одна з них – емпатія. Однією із цілей гостьової лекції було розібратися, що таке емпатія та як у сучасних реаліях проявити емпатію до себе та інших, відгукнутись на стан і почуття іншої людини.

Також обговорили ознаки маніпулятивної поведінки та прийоми протидії маніпуляціям для збереження відносин.

Представлений матеріал викликав неабиякий інтерес у здобувачів освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і викладачів.

Особливо цінною є перспектива подальшої співпраці з метою реалізації бізнес-ідей майбутніх фахівців.

Опублікований: 25-05-2023
Читайте також:
Ніщо не завадить, якщо займаєшся улюбленою справою

Сучасні реалії диктують нам нові умови життя. Вміння швидко адаптуватися до будь яких змін і раціонально використовувати свій час – це якості, якими має володіти успішна людина. Так, за період карантину, кожний із нас отримав можливість зрозуміти, що для нього важливо, та чим би він чи вона хотіли займатись далі. А от магістрантом І-го року навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ніщо не завадить, якщо займаєшся улюбленою справою 29 травня 2020

Марафон гостьових лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів продовжують залучати до навчального процесу провідних фахівців-практиків. Цього тижня здобувачі освіти мали два цікавих й корисних для професійного розвитку гостьових івенти. 4 листопада гостьове заняття на тему «Підготовка та планування наукового дослідження та його практична реалізація» в рамках ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон гостьових лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів 07 листопада 2024

Дізнатися більше…

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» за ініціативи асистентки кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Ганни Березової відвідали ресторан виставкового комплексу «АККО Інтернешнл». Адміністраторка закладу Ольга Редчук розповіла про історію створення ресторану та етапи його реструктуризації і про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дізнатися більше… 24 червня 2021

Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників

Локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» – проблема багатоаспектна і потребує зустрічей із різними групами освітнього процесу. 8 лютого 2022 року така зустріч відбулася з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів, котрі через декілька днів отримають дипл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників 09 лютого 2022