Н У Х Т

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

25 травня 2023

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

На запрошення кафедри маркетингу 24 травня випускниця Навчально-наукового інституту економіки і управління Валерія Кушнерчук, менеджерка з розвитку бізнесу European Business Association прочитала цікаву та змістовну гостьову лекцію «Емпатична комунікація в умовах нової реальності».

Спікерка поділилась цінним практичним досвідом ведення успішних переговорів, що сприятиме розвитку комунікаційних навичок у майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності та маркетингу.

European Business Association об'єднує понад 1000 європейських, українських і міжнародних компаній, координує їх діяльність, бере участь у процесі прийняття рішень на рівні Європейського Союзу.

На сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення, коли активно поширюється  паніка та страх за майбутнє, особливого значення набувають вічні людські цінності, про які в період стабільності ми часто забуваємо. Одна з них – емпатія. Однією із цілей гостьової лекції було розібратися, що таке емпатія та як у сучасних реаліях проявити емпатію до себе та інших, відгукнутись на стан і почуття іншої людини.

Також обговорили ознаки маніпулятивної поведінки та прийоми протидії маніпуляціям для збереження відносин.

Представлений матеріал викликав неабиякий інтерес у здобувачів освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і викладачів.

Особливо цінною є перспектива подальшої співпраці з метою реалізації бізнес-ідей майбутніх фахівців.

Опублікований: 25-05-2023
Читайте також:
Новий партнер університету – Група Компаній Балекс!

У гармонійному поєднанні освіти та бізнесу відбувся круглий стіл за участі ректорату, представників навчальних підрозділів – Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, фахівців Центру моніторингу якості та координа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий партнер університету – Група Компаній Балекс! 30 травня 2025

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності

До Форуму академічної доброчесності, організованого командою Unicheck Україна та Національним агентством із забезпечення якості освіти, долучилася понад 1000 учасників і серед них викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів нашого університету. Головна тема заходу – академічна доброчесність у вищій освіті в умовах кризи. Спікери – заступник ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності 10 жовтня 2022

Із мистецтвом управління рестораном знайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із наставником, асистентом Іриною Медвідь відвідали спеціалізований захід RestArt Forum 2019 «Мистецтво управління рестораном», який проходив в ексклюзивній локації, першій і єдиній обладнаній професійною проекторною системою формату 360°, «Pochayna Event Hall». RestArt Forum 2019 – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із мистецтвом управління рестораном знайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 листопада 2019

Перелік галузей знань і спеціальностей вищої освіти гармонізований з Міжнародною стандартною класифікацією освіти

На Урядовому порталі оприлюднений гармонізований із Міжнародною стандартною класифікацією освіти перелік галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої та вищої освіти в Україні. Тепер заклади освіти зазначатимуть у додатках до дипломів спеціальності за українським переліком та їхні міжнародні відпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перелік галузей знань і спеціальностей вищої освіти гармонізований з Міжнародною стандартною класифікацією освіти 29 липня 2021