Н У Х Т

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

25 травня 2023

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

На запрошення кафедри маркетингу 24 травня випускниця Навчально-наукового інституту економіки і управління Валерія Кушнерчук, менеджерка з розвитку бізнесу European Business Association прочитала цікаву та змістовну гостьову лекцію «Емпатична комунікація в умовах нової реальності».

Спікерка поділилась цінним практичним досвідом ведення успішних переговорів, що сприятиме розвитку комунікаційних навичок у майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності та маркетингу.

European Business Association об'єднує понад 1000 європейських, українських і міжнародних компаній, координує їх діяльність, бере участь у процесі прийняття рішень на рівні Європейського Союзу.

На сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення, коли активно поширюється  паніка та страх за майбутнє, особливого значення набувають вічні людські цінності, про які в період стабільності ми часто забуваємо. Одна з них – емпатія. Однією із цілей гостьової лекції було розібратися, що таке емпатія та як у сучасних реаліях проявити емпатію до себе та інших, відгукнутись на стан і почуття іншої людини.

Також обговорили ознаки маніпулятивної поведінки та прийоми протидії маніпуляціям для збереження відносин.

Представлений матеріал викликав неабиякий інтерес у здобувачів освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і викладачів.

Особливо цінною є перспектива подальшої співпраці з метою реалізації бізнес-ідей майбутніх фахівців.

Опублікований: 25-05-2023
Читайте також:
Досвід дуальної форми освіти вивчали педагоги Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ у Німеччині

Шість педагогів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відповідно до запрошення громадської організації «Освітньої спілки Тельтов AVT» (Професійний освітній центр) взяли участь у Міжнародній Конференції вчителів у м. Тельтов (Німеччина). У рамках конференції; розглядали актуальний стан розвитку дуальної освіти в Німеччині ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід дуальної форми освіти вивчали педагоги Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ у Німеччині 06 листопада 2019

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу

11 квітня в університеті розпочала роботу 85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», участь у якій  беруть молоді науковці з України, близького і дальнього зарубіжжя. Пленарне засідання відкрив проректор нашого університету з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу 11 квітня 2019

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Оnline-стажування, що відбувалося з використанням zoom-конференції, пройшла доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок. Найкращі спікери від Universitet Ekonomiczne w Krakowie поділилися польським досвідом, цікавою інформацією та яскравими презентаціями. Стажування тривало з 4 по 29 травня 2020 року у вигляді лекцій, практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 03 червня 2020

Впевненими кроками до ступеня PhD

6 березня 2025 року здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» третього року навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко провела науковий семінар на тему «Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впевненими кроками до ступеня PhD 07 березня 2025