Н У Х Т

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

25 травня 2023

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

На запрошення кафедри маркетингу 24 травня випускниця Навчально-наукового інституту економіки і управління Валерія Кушнерчук, менеджерка з розвитку бізнесу European Business Association прочитала цікаву та змістовну гостьову лекцію «Емпатична комунікація в умовах нової реальності».

Спікерка поділилась цінним практичним досвідом ведення успішних переговорів, що сприятиме розвитку комунікаційних навичок у майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності та маркетингу.

European Business Association об'єднує понад 1000 європейських, українських і міжнародних компаній, координує їх діяльність, бере участь у процесі прийняття рішень на рівні Європейського Союзу.

На сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення, коли активно поширюється  паніка та страх за майбутнє, особливого значення набувають вічні людські цінності, про які в період стабільності ми часто забуваємо. Одна з них – емпатія. Однією із цілей гостьової лекції було розібратися, що таке емпатія та як у сучасних реаліях проявити емпатію до себе та інших, відгукнутись на стан і почуття іншої людини.

Також обговорили ознаки маніпулятивної поведінки та прийоми протидії маніпуляціям для збереження відносин.

Представлений матеріал викликав неабиякий інтерес у здобувачів освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і викладачів.

Особливо цінною є перспектива подальшої співпраці з метою реалізації бізнес-ідей майбутніх фахівців.

Опублікований: 25-05-2023
Читайте також:
Сесія триває: іспит з логістики та моніторингу виробництва продуктів м’ясної галузі успішно склали магістранти

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету продовжують здавати поточну екзаменаційну сесію в форматі Zоом-конференції. 6 червня здобувачі освітнього ступеня «Магістр» заочної форми спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» успіш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сесія триває: іспит з логістики та моніторингу виробництва продуктів м’ясної галузі успішно склали магістранти 09 червня 2020

Розпочалося стажування у Франції професорки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Наші викладачі не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію. Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько стала учасницею міжнародного освітньо-навчального курсу з підвищення кваліфікації для фахівців виноградарсько-виноробної галузі, організованого корпорацією «Укрвинпром» спільно з Міжпрофесійним комітетом ша...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалося стажування у Франції професорки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 грудня 2022

Здобувачі бакалаврського рівня за спеціальністю «Прикладна механіка» розпочали захисти кваліфікаційних робіт

8 червня стартував захист випускних (кваліфікаційних) дипломних проєктів бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 131 «Прикладна механіка» (освітньо-професійна програма «Прикладна механіка») денної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала під головуванням завідувачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорки Людмили К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі бакалаврського рівня за спеціальністю «Прикладна механіка» розпочали захисти кваліфікаційних робіт 09 червня 2022

Заклади вищої освіти отримають рекомендації з акредитації освітніх програм

Усі українські заклади вищої освіти отримають мінімальний пакет нормативних актів, рекомендацій і роз’яснень стосовно всіх процедур акредитації освітніх програм. Про це повідомили в Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти. Також у агентстві зазначили, що Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюватиметься під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заклади вищої освіти отримають рекомендації з акредитації освітніх програм 23 серпня 2019