Н У Х Т

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 листопада 2022

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція «Супровідні документи. Продаж харчових добавок В2В напрямок» менеджера компанії Elton Corporation Івана Зоренкана. Лекція відбулась в рамках вивчення дисципліни «Регулювання використання харчових добавок та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів».

Фахівець розповів про правила закупівлі харчових добавок у країнах Європейського Союзу, перелік супроводжуючих документів, які має надати виробник харчових добавок, навів приклади сертифікатів якості та безпечності харчових добавок. Іван Зоренко також розповів про обов’язки компанії-імпортера при оформленні документів та реалізації харчових добавок.

До лекції долучилися і викладачі кафедри та директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко.

Колектив кафедри та лекторка дисципліни Олена Білик висловлюють вдячність шановному Івану Зоренку за цікаву лекцію і сподіваються на подальшу плідну співпрацю.  

Опублікований: 14-11-2022
Читайте також:
Технічні аспекти стандартів у посібниках наших викладачів

Викладачі кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександр Пупена, Олег Клименко і Роман Міркевич підготували посібники, які розкривають технічні аспекти стандартів інтегрування систем керування. У посібнику «Принципи функціонування систем керування основним виробництвом через призму стандарту IEC-62264» стандарт IEC-62...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технічні аспекти стандартів у посібниках наших викладачів 15 квітня 2020

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато

Тетяна Савенко – засновниця сімейної майстерні крафтового італійського джелато та сорбетів Family Gelato, розташованої в місті Обухів. Її подорож у світ джелато розпочалася у 2018 році в італійському місті Генуя, де вона вивчала секрети приготування цього десерту в школі крафтового морозива. Офіційне відкриття Family Gelato відбулося в 2022 році, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато 31 березня 2025

Невпинно працюють над підвищенням фахової кваліфікації викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Закінчився 3-й етап курсів підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України в.о. завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., професора Ірини Антоненко. Під час навчання розглядалися нагальні сучасні теми, пов’язані з освітою, взаємостосунками «викладач-студент», зокрема: «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невпинно працюють над підвищенням фахової кваліфікації викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 28 жовтня 2019

Завершується приймання документів від вступників до бакалаврату на бюджет

Сьогодні о 18:00 завершується прийом заяв і документів від вступників на бакалавра на бюджет на основі повної загальної середньої освіти за результатами національного мультипредметного тесту та для здобуття ступеня бакалавра зі скороченим строком навчання (після коледжу). Наступний етап вступної кампанії – оприлюднення рейтингових списків, яке має...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується приймання документів від вступників до бакалаврату на бюджет 23 серпня 2022