Н У Х Т

Голова правління ПрАТ «СК» КД Життя» прочитав лекцію для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

30 квітня 2021

Голова правління ПрАТ «СК» КД Життя» прочитав лекцію для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

29 квітня 2021 року голова правління ПрАТ «СК» КД Життя» Віталій Коваленко для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» прочитав лекцію в онлай-форматі ZOOM на актуальну тему «Система пенсійного забезпечення в Україні, впровадження 2-го рівня».

У ході зустрічі поспілкувалися на тему фінансової грамотності майбутніх фахівців обліку і оподаткування, набуття нових фахових компетенцій, обговорили переваги, недоліки, а також перспективи діючої системи пенсійного забезпечення з цікавими прикладами.

Були представлені перспективи впровадження пенсійної реформи в Україні, зокрема, перехід на трирівневу пенсійну систему забезпечення пенсійних виплат. Розглянули особливості запровадження 2-го рівня на прикладі розвинутих європейських країн, зокрема, Нідерландів, Данії, Фінляндії, Австралії.

Викладачі й здобувачі вдячні за надзвичайну легкість та доступність подання матеріалу, який викликав високу зацікавленість і жваве обговорення!  

Опублікований: 30-04-2021
Читайте також:
Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD»

Здобувачі групи ОХ-2-7ск освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» з наставником, доцентом Євгеном Бабком і викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій, професором Валентином Олішевським і доцентом Романом Якобчуком побували на сучасному підприємстві з виробництва обладнання для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD» 18 вересня 2024

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» продовжують активно долучатися до міжнародних і вітчизняних освітніх онлайн-заходів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців 03 листопада 2023

Другокурсники-заочники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ успішно складають іспити

Дистанційне навчання внесло свої корективи, тому студенти 2-го курсу заочної форми навчання спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету складали  державний іспит з іноземної мови в онлайн-режимі, з використанням сучасних технологій. Складання іспиту відбувалося на плат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-заочники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ успішно складають іспити 02 липня 2020

Маркетологи розвивають навички ораторською майстерності

9 жовтня у студентському клубі відбувся навчально-практичний тренінг із розвитку комунікативних навичок у межах освітньої дисципліни «Інсайти маркетингових активностей», який організувала старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко. Метою тренінгу було формування у майбутніх фахівців уміння впевнено, грамотно й ефективно доносити власні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи розвивають навички ораторською майстерності 10 жовтня 2025