Н У Х Т

Година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв» відбулася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 лютого 2020

Година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв» відбулася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв», присвячена шостій річниці подій на Євромайдані та вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Виховний захід провели працівники бібліотеки Алла Паутова та Лариса Скиба.

Зворушлива змістовна розповідь про революційні події 2014 року, мужність і самовідданість українських патріотів глибоко торкнулися сердець студентів.  Ведучі перегорнули сторінки книги пам’яті про героїв-земляків, які брали участь у тих переломних в історії України подіях. Олексій Братушка, Сергій Табала, Олександр Глуходід і багато інших бійців повернулися додому білими журавлями

У бібліотеці працює тематична виставка «Небесна сотня. Герої нашого часу», де представлені книги для прочитання: С. Талан «Оголений нерв», С. Талан «Ракурс», С. Талан «Повернутися дощем», «Напиши про війну: вірші» упорядник О.Макарчук, П. Нестеренко «І повернувся білим журавлем».

Опублікований: 20-02-2020
Читайте також:
Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації знайомилися з програмними вимогами в оцінюванні письмових завдань студентів

26 квітня старші викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик і Наталія Ципанова відвідали семінар із американськими та британськими методистами, який відбувся у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. Велике зацікавлення учасників викликала тема «Assessing Writing». Antony Green продемонстру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації знайомилися з програмними вимогами в оцінюванні письмових завдань студентів 26 квітня 2018

Перший пріоритет – здорове харчування від дитинства до довголіття

23-24 жовтня 2025 року в нашому університеті уже вп’яте відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Жодні виклики сьогодення не стають на заваді науковцям-харчовикам, медикам, виробникам харчової продукції, громадським діячам, іноземним колегам і парт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший пріоритет – здорове харчування від дитинства до довголіття 27 жовтня 2025

Профдесант НУХТ у гімназії «Академія»

Студенти та викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і кафедри автоматизації та інтелектуальних систем керування завітали до гімназії «Академія» з метою проведення профорієнтаційної роботи та запрошення учнів із батьками на День відкритих дверей університету 17 листопада. Студенти Євгенія Горобйовська і Діана Бабко познайом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профдесант НУХТ у гімназії «Академія» 16 листопада 2018

Профорієнтаційна подорож столичними освітніми закладами

Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко відвідала навчальні заклади Деснянського району міста Києва, де зустрілася з заступниками директорів з виховної роботи гімназій «Троєщина», «Козацька» та шкіл № 276, 277, 301, 306, 307. Під час зустрічей викладачка ознайомила керівництво освітніх закладів із іст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна подорож столичними освітніми закладами 15 травня 2023