Н У Х Т

Гаряча пора випробувань для випускників 4 курсу

25 червня 2020

Гаряча пора випробувань для випускників 4 курсу

Два дні тривали захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеню «бакалавр» четвертокурсниками спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік і аудит».

На розсуд Екзаменаційної комісії, яку очолив завідувач кафедри обліку і аудиту, професор Леонід Чернелевський, були представлені результати досліджень щодо обліково-аналітичного і контрольного забезпечення управління ресурсами підприємств і їх ефективного використання, розрахунків із персоналом, партнерами та бюджетом, доходів, витрат і фінансових результатів. Здобувачі продемонстрували високий рівень володіння теоретичним матеріалом і сучасними інформаційними технологіями обліку, аналізу, аудиту, здатність формулювати висновки і пропозиції, а також демонструвати презентації узагальнених результатів. Крім того, вони впевнено, виважено і ґрунтовно відповідали на запитання членів Екзаменаційної комісії.

Випускники кафедри успішно пройшли захист своїх дипломних робіт за інноваційною для сьогоднішнього дня Е-технологією, і тепер омріяний ними фаховий рівень «бакалавр з обліку і оподаткування» належить саме їм.

Ця кваліфікація дозволить кожному випускнику працевлаштуватися та набути високої професійної майстерності і, як наслідок, сформувати свою модель якості життя.

Однак, у сучасному світі досягнення кожним фахівцем високого гармонійного добробуту неможливе без навчання протягом всього життя. Тут важливо зауважити, що бакалаври кафедри обліку і аудиту отримали право та шанс вступити до магістратури нашого університету і досягти ще вищого кваліфікаційного рівня – магістр з обліку і аудиту. Тож викладачі щиро вітають своїх вихованців із першим здобутим освітнім ступенем і чекають на швидку зустріч із ними на вступних випробуваннях до магістратури!

Опублікований: 25-06-2020
Читайте також:
Учні Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва відвідали Ярмарок вакансій НУХТ весна-2018

14 березня у нашому університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій, де провідні підприємства харчової, біотехнологічної і фармацевтичної галузей промисловості, сфери громадського харчування, готельно-ресторанної справи, торгівлі, фінансові установи представили свої потреби у інженерах та кваліфікованих фахівцях, які можуть налагодити виробництв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учні Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва відвідали Ярмарок вакансій НУХТ весна-2018 17 березня 2018

Біотехнологи НУХТ – знавці своєї справи!

Не за горами кінець зими, а це означає, що зовсім скоро студенти-магістранти будуть захищати свої дипломні роботи. Щороку кафедра біотехнології і мікробіології випускає студентів, які впевнено підкорюють вершини фармацевтичної галузі та промисловості. Випускники 2020 року – не виключення, адже більшість із них уже прокладають свій тернистий шлях д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – знавці своєї справи! 17 січня 2020

Публічні захисти звітів здобувачів по переддипломній практиці відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТХ-4-4, ТХ-4-5 і ТХ-4-14ск, яка передбачала написання інформаційного звіту і його публічний захист. У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню асортименту виробів для впровадження на хлібопекарських підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Публічні захисти звітів здобувачів по переддипломній практиці відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 травня 2020

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» довели, що Хелловін – надзвичайно комерціалізоване дійство

Тенденція запозичувати світові традиції набуває все більшої популярності на просторах нашої країни. Святкування Дня всіх святих, який ще називають Хелловіном, не є винятком. В останній день жовтня збірна група студентів першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із доцентом кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» довели, що Хелловін – надзвичайно комерціалізоване дійство 01 листопада 2018