Н У Х Т

Фінальний кар'єрний інтерактив 2023 року від BakeryFoodIndustry

08 грудня 2023

Фінальний кар'єрний інтерактив 2023 року від BakeryFoodIndustry

Перше працевлаштування – важливий етап у житті кожного здобувача вищої освіти. Для багатьох молодих людей це, з одного боку, хвилюючий момент, а з іншого – чудова можливість розпочати свою кар'єру.

7 грудня 2023 року в студклубі відбулася зустріч представників компанії «Бейкері Фуд Індастрі» зі здобувачами вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Захід був організований відділом працевлаштування випускників за підтримки студентського самоврядування університету.

На жаль, через оголошену на території України повітряну тривогу, теоретичну частину заходу довелося провести в укритті. Але, не зважаючи на ці виклики, спікери дуже цікаво й інформативно спілкувалися з аудиторією, розповідаючи про своє підприємство, його історію, розвиток, перспективи й плани на майбутнє.

У рамках заходу виступили випускники НУХТ, які зараз працюють в BakeryFoodIndustry – директорка з розвитку Олена Романенко, головна технологиня Інна Коваленко та заступниця директора з якості Юлія Горбаченко. Вони поділилися своїм кар'єрним шляхом і досвідом, набутим протягом роботи в компанії.

Надзвичайно сподобалася учасникам зустрічі інтерактивна частина заходу із розіграшами, конкурсами та призами у вигляді фірмових сувенірів і смаколиків. Крім того, керівники компанії радо запросили майбутніх спеціалістів до співпраці та оголосили про унікальну можливість пройти практику на підприємстві, де здобувачі зможуть набути нового досвіду та взяти безпосередню участь у всіх етапах виробництва хлібобулочних виробів – від самого початку до реалізації продукту.

Щиро сподіваємось, що знайомство з компанією переросте в плідну співпрацю, а здобувачі вищої освіти скористаються можливістю розпочати свою кар’єру з командою BakeryFoodIndustry. Анкета за посиланням.

Дякуємо всім, хто взяв участь і розділив з нами цю неймовірну атмосферу!

Опублікований: 08-12-2023
Читайте також:
Магістранти освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» побували в Кулінарному центрі МХП

Незважаючи на обставини, новітні тренди у сфері HoReCa набирають обертів і стають більш популярними і затребуваними. Бізнес HoReCa є успішним, він забезпечує якість товарів і послуг на високому рівні, впроваджує зміни та інновації, що покращують попит на ринку. Надійною підтримкою  напрямку HоRеCа та незмінним партнером професіоналів є Кулінарний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» побували в Кулінарному центрі МХП 21 грудня 2022

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Гостьовим лекціям у форматі вебінарів властива головна ознака традиційного семінару – інтерактивність, коли фахівець ділиться досвідом, а слухачі задають питання і гість відповідає на них. У продовження такої практики, за ініціативи завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професора Василя Пасічного та гарантки освітньої програми «П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 17 квітня 2023

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання  спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід організований лектором ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 червня 2020

Серед слухачів Школи тренерів освітніх програм – викладачі НУХТ

28-29 вересня з продовженням 12-14 жовтня в Києві стартувала «Школа тренерів освітніх програм» від Олени Пометун, Тетяни Ремех, Ірини Баранової. Учасник від НУХТ – доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Олена Розметова. Заняттями передбачені 36 годин практики. Школа має на меті: надати учасникам тренерський інструментарій та систематизу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед слухачів Школи тренерів освітніх програм – викладачі НУХТ 30 вересня 2019