Н У Х Т

Фінальний кар'єрний інтерактив 2023 року від BakeryFoodIndustry

08 грудня 2023

Фінальний кар'єрний інтерактив 2023 року від BakeryFoodIndustry

Перше працевлаштування – важливий етап у житті кожного здобувача вищої освіти. Для багатьох молодих людей це, з одного боку, хвилюючий момент, а з іншого – чудова можливість розпочати свою кар'єру.

7 грудня 2023 року в студклубі відбулася зустріч представників компанії «Бейкері Фуд Індастрі» зі здобувачами вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Захід був організований відділом працевлаштування випускників за підтримки студентського самоврядування університету.

На жаль, через оголошену на території України повітряну тривогу, теоретичну частину заходу довелося провести в укритті. Але, не зважаючи на ці виклики, спікери дуже цікаво й інформативно спілкувалися з аудиторією, розповідаючи про своє підприємство, його історію, розвиток, перспективи й плани на майбутнє.

У рамках заходу виступили випускники НУХТ, які зараз працюють в BakeryFoodIndustry – директорка з розвитку Олена Романенко, головна технологиня Інна Коваленко та заступниця директора з якості Юлія Горбаченко. Вони поділилися своїм кар'єрним шляхом і досвідом, набутим протягом роботи в компанії.

Надзвичайно сподобалася учасникам зустрічі інтерактивна частина заходу із розіграшами, конкурсами та призами у вигляді фірмових сувенірів і смаколиків. Крім того, керівники компанії радо запросили майбутніх спеціалістів до співпраці та оголосили про унікальну можливість пройти практику на підприємстві, де здобувачі зможуть набути нового досвіду та взяти безпосередню участь у всіх етапах виробництва хлібобулочних виробів – від самого початку до реалізації продукту.

Щиро сподіваємось, що знайомство з компанією переросте в плідну співпрацю, а здобувачі вищої освіти скористаються можливістю розпочати свою кар’єру з командою BakeryFoodIndustry. Анкета за посиланням.

Дякуємо всім, хто взяв участь і розділив з нами цю неймовірну атмосферу!

Опублікований: 08-12-2023
Читайте також:
Здобувачі освіти фахових коледжів – активні учасники конкурсу професійної майстерності Масниця-FEST 2023 від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Кафедра готельно-ресторанної справи активно шукає шляхи посилення профорієнтаційної роботи зі здобувачами освіти і випускниками закладів фахової передвищої освіти. Цього разу за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран і відповідального за профорієнтаційну роботу, асистента Артема Ущаповського здобувачів освіти запросили долучитися до інтерактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти фахових коледжів – активні учасники конкурсу професійної майстерності Масниця-FEST 2023 від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 13 березня 2023

Вступники, у яких виявилися помилки у документах, зможуть зареєструвати е-кабінети: МОН надало роз’яснення

Міністерство освіти і науки України надіслало до університету лист, у якому надало роз’яснення щодо вступу з документами про повну загальну середню освіту, які містять помилки. Вступникам, які не можуть зареєструвати особистий електронний кабінет через помилки у документах про повну загальну середню освіту, необхідно звернутися до сервісу підтримк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники, у яких виявилися помилки у документах, зможуть зареєструвати е-кабінети: МОН надало роз’яснення 06 серпня 2020

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

З 14 по 16 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбуваються захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Обґрунтованість, змістовність т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 16 лютого 2024

Технології смаколиків на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

6 березня відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторії Дорохович з дисципліни «Технології кондитерських виробів», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології». На відкрит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології смаколиків на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 березня 2023