Н У Х Т

Фестиваль пасок у Сумському фаховому коледжі НУХТ

03 травня 2024

Фестиваль пасок у Сумському фаховому коледжі НУХТ

На цикловій комісії харчових технологій Сумського фахового коледжу НУХТ відбувся конкурс професійної майстерності «Фестиваль пасок-2024» серед здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Усі учасники виготовили і презентували неймовірно гарні та якісно спечені паски. Тому визначити переможців членам журі, що працювало у складі в.о. директора коледжу Олександра Зігунова, заступниці директора з навчальної роботи Людмили Тарабан, завідувачки технологічного відділення Олени Рибалки, завідувачки навчально-виробничою практикою Ірини Лози, керуючого мережею «I ♥ Кеbаb» і «Sumy Doner» Вадима Гудиліна та голови циклової комісії харчових технологій Тетяни Назаренко, було не просто.

Комісія оцінювала усі деталі – оригінальність та автентичність рецептури, складність технології приготування тіста; дотримання поточності технологічного процесу та санітарно-гігієнічних норм робочого місця; складність оздоблення; стан м’якушки та поверхні виробу; зовнішній вигляд; презентацію готового виробу та смак і запах.

Переможцями стали:

І місце – Марія Світлична та Олена Скляр (група 3-Х-124);
ІІ місце – Єлизавета Бондарева (група 2-ВХП-18);
ІІІ місце – Тетяна Пугач та Поліна Терещенко (група2-ВБК-01);

Подяками за участь у конкурсі були відзначені Марія Литвиненко, Софія Медведєва (обоє – група 2-ВБК-01), Анастасія Лейба (група 2-ВХП-18) та Вікторія Шкурко (група 1-ВХПс-01).

Переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками. Крім того, спонсор конкурсу «Планета Кіно» нагородив конкурсантів промокодами з 50% знижкою, а керуючий мережею «I ♥ Кеbаb» і «Sumy Doner» Вадим Гудилін вручив переможцям подарункові сертифікати на відвідування закладів ресторанного господарства.

Викладачі циклової комісії пишаються своїми вихованцями – майбутніми спеціалістами, а ми щиро вітаємо переможців і всіх учасників цього чудового конкурсу!

Опублікований: 03-05-2024
Читайте також:
Корпорація «Артеріум» підтримує молодих дослідників

29 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся публічний захист студентських наукових проектів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум». У конкурсі брали участь студенти І року магістратури спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». Учасникам побажали успіху та гідного представлення робіт проректор з наукової роботи Олександ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корпорація «Артеріум» підтримує молодих дослідників 31 жовтня 2019

В університеті триває реєстрація вступників для участі у вступних іспитах

24 липня стартувала реєстрація для участі у вступних іспитах для вступу до Національного університету харчових технологій на основі повної загальної середньої освіти, що буде тривати до 3 серпня 2020 року. Хто ж має право брати участь у вступних випробуваннях? Вступні випробування у формі співбесіди до нашого вишу складають: - особи з інвалідніс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває реєстрація вступників для участі у вступних іспитах 30 липня 2020

Викладачі підтверджують фаховий статус

Старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, куратор курсу «Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР» Ярослав Кічула виконав вимоги до компетентності та підтвердив статус Аудитора с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підтверджують фаховий статус 30 травня 2023

В університеті обрали новий склад вченої ради

25 вересня в університеті відбулася конференція трудового колективу, в порядку денному якої було одне питання – обрання виборних представників з числа штатних працівників університету до складу вченої ради НУХТ, оскільки термін повноваження чинної вченої ради завершувався у вересні 2018 року. Зі 135 делегатів конференції зареєструвалися 111, необх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті обрали новий склад вченої ради 25 вересня 2018