На цикловій комісії харчових технологій Сумського фахового коледжу НУХТ відбувся конкурс професійної майстерності «Фестиваль пасок-2024» серед здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології».
Усі учасники виготовили і презентували неймовірно гарні та якісно спечені паски. Тому визначити переможців членам журі, що працювало у складі в.о. директора коледжу Олександра Зігунова, заступниці директора з навчальної роботи Людмили Тарабан, завідувачки технологічного відділення Олени Рибалки, завідувачки навчально-виробничою практикою Ірини Лози, керуючого мережею «I ♥ Кеbаb» і «Sumy Doner» Вадима Гудиліна та голови циклової комісії харчових технологій Тетяни Назаренко, було не просто.
Комісія оцінювала усі деталі – оригінальність та автентичність рецептури, складність технології приготування тіста; дотримання поточності технологічного процесу та санітарно-гігієнічних норм робочого місця; складність оздоблення; стан м’якушки та поверхні виробу; зовнішній вигляд; презентацію готового виробу та смак і запах.
Переможцями стали:
І місце – Марія Світлична та Олена Скляр (група 3-Х-124);
ІІ місце – Єлизавета Бондарева (група 2-ВХП-18);
ІІІ місце – Тетяна Пугач та Поліна Терещенко (група2-ВБК-01);
Подяками за участь у конкурсі були відзначені Марія Литвиненко, Софія Медведєва (обоє – група 2-ВБК-01), Анастасія Лейба (група 2-ВХП-18) та Вікторія Шкурко (група 1-ВХПс-01).
Переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками. Крім того, спонсор конкурсу «Планета Кіно» нагородив конкурсантів промокодами з 50% знижкою, а керуючий мережею «I ♥ Кеbаb» і «Sumy Doner» Вадим Гудилін вручив переможцям подарункові сертифікати на відвідування закладів ресторанного господарства.
Викладачі циклової комісії пишаються своїми вихованцями – майбутніми спеціалістами, а ми щиро вітаємо переможців і всіх учасників цього чудового конкурсу!