Н У Х Т

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – про переваги здобуття освіти в НУХТ

29 січня 2018

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – про переваги здобуття освіти в НУХТ

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Надія Кравчук зустрілася зі студентами випускної групи 4-ХП-05 спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ.

Студенти-технологи були ознайомлені з перспективами розвитку галузі харчування, зокрема з досягненнями кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Вони отримали детальну інформацію щодо підготовки фахівців в нашому університеті, про умови навчання та дозвілля.

Аудиторія з гордістю сприйняла інформацію про те, що більшість випускників коледжу, які нині навчаються у Національному університеті харчових технологій, – це одні з найкращих і найвідповідальніших студентів.

Працевлаштування випускників НУХТ на провідних підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства, у представництвах відомих компаній України та світу спонукає випускників коледжу до продовження навчання в університеті. А отримані під час попереднього навчання у коледжі професійні навички в поєднанні з університетською освітою лише підвищують гарантію успішного працевлаштування, що підтверджується швидкими успіхами випускників минулих років.

Майбутні випускники були запрошені на навчання до базового вишу для отримання освітнього ступеню «бакалавр» та освітнього ступеню «магістр» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Опублікований: 29-01-2018
Читайте також:
Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності

До Форуму академічної доброчесності, організованого командою Unicheck Україна та Національним агентством із забезпечення якості освіти, долучилася понад 1000 учасників і серед них викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів нашого університету. Головна тема заходу – академічна доброчесність у вищій освіті в умовах кризи. Спікери – заступник ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності 10 жовтня 2022

Професор кафедри маркетингу взяла участь у серії тренінгів у Польщі

Професор кафедри маркетингу, д.е.н. Наталія Соломянюк взяла участь у серії тренінгів, організованих у рамках проекту «Інноваційний університет і лідерство Фаза IV: комунікаційні стратегії і відносини університет школа». Тренінги працювали з 8 жовтня по 2 листопада 2018 року на базі Варшавського та Ягеллонського університетів у Польщі. У рамках тре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри маркетингу взяла участь у серії тренінгів у Польщі 05 листопада 2018

Смачно і науково відбулося лабораторне заняття на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна для студентів групи ТІ-2-5 була проведена цікава лабораторна робота з дисципліни «Технології зберігання і переробки зерна». Студенти отримали одразу три майстер-класи від старших викладачів Інни Ноздрюхіної та Тетяни Тракало, а також доцента Андрія Шарана. Перше практичне навчання стосувалося техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смачно і науково відбулося лабораторне заняття на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 07 грудня 2018

Ознайомлення менеджерів персоналу з особливостями письмових кадрових комунікацій

12 вересня 2024 року здобувачки другого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Анастасія Роговська, Аліна Жигульська і Юлія Сауткіна разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту ‒  професоркою Оленою Драган, доцентками Оленою Безпалько та Олесею Тур взяли участь у онлайн-вебінарі «Письмові кадрові комунікації» ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення менеджерів персоналу з особливостями письмових кадрових комунікацій 13 вересня 2024