Н У Х Т

Фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій у Фастові

23 лютого 2017

Фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій у Фастові

22 лютого 2017 року фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій та вакансій Фастівського міськрайонного центру зайнятості.

У заході взяли участь учні загальноосвітніх шкіл міста та району, студенти Фастівського ЦПТО та Фастівського автомобільно-дорожнього технікуму.

Представник кафедри технології оздоровчих продуктів Вікторія Кірєєва надала докладну інформацію, щодо умов вступу і навчання в нашому університеті, познайомила із повним переліком освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ і детально розповіла про спеціалізацію «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Усі учасники отримали рекламні матеріали про спеціальності й спеціалізації ННІХТ і ґрунтовні відповіді на свої запитання.

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Вісім спеціальностей університету мають особливу підтримку держави!

У 2023 році особлива підтримка держави надається восьми спеціальностям нашого університету: «Прикладна механіка», «Галузеве машинобудування», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Енергетичне машинобудування», «Теплоенергетика» (всі – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), «Автоматизація, комп’юте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вісім спеціальностей університету мають особливу підтримку держави! 04 липня 2023

Своїм досвідом методики навчання іноземної мови поділилася доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування

3 грудня 2021 року в Університеті Григорія Сковороди у Переяславі відбулася IІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні методики навчання іноземної мови і перекладу в Україні та за її межами», у якій взяла участь докторка філософських наук, доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування Ольга Нежива, та на пленарному за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїм досвідом методики навчання іноземної мови поділилася доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування 07 грудня 2021

Бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» прочитав чергову лекцію для студентів і викладачів

22 травня 2018 р. відбулася друга лекція бренд-амбасадора Євгенія Сегана «Визначення потенціалу вина» (продовження). Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин і формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій. Лектор 18 квітня 2018 р. розпочав курс лекцій від ТОВ «Торговий дім ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» прочитав чергову лекцію для студентів і викладачів 23 травня 2018

Перше знайомство

15 січня 2018 року відповідно до графіка навчального процесу на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів студенти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання другого курсу груп ТІ-2-7 та ТІ-2-8 розпочали ознайомлювально-виробничу практику. Цього ж дня відбулися організаційні збори, інструктаж з охо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство 17 січня 2018