Н У Х Т

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів познайомили другокурсників із діяльністю підприємства «Фірма «Фавор»

09 лютого 2018

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів познайомили другокурсників із діяльністю підприємства «Фірма «Фавор»

Відповідно до навчального плану підготовки освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології молока і молочних продуктів триває ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Під керівництвом доцента кафедри Тетяни Осьмак та асистента кафедри Уляни Кузьмик студенти відвідали молочне підприємство ТОВ «Фірма «Фавор».

Молокопереробне підприємство ТОВ «Фірма «Фавор» здійснює свою діяльність з 1993 року, і є одним із провідних виробників молочної продукції, в тому числі для дитячого та дієтичного харчування. Протягом 22 років, що минули з дня заснування, підприємство набуло багатий досвід роботи у сфері виробництва молочної продукції, створивши свої традиції і зарекомендувавши себе, як надійний і добросовісний партнер.

Маючи в своєму розпорядженні високий виробничий і кадровий потенціал, підприємство спрямовує свій основний курс на створення конкурентоспроможної, безпечної продукції і максимальне задоволення потреб замовників та споживачів.

Після ознайомлення з виробництвом, студенти мали змогу продегустувати продукцію та поділитися своїми враженнями. 

Опублікований: 09-02-2018
Читайте також:
Обмін досвідом з розвитку та підтримки обдарованості особистості

З 23 по 26 травня 2024 р. відбувся науково-практичний онлайн-семінар «Обдарованість: методи діагностики та шляхи розвитку», організований Національною академією педагогічних наук України та Інститутом обдарованої дитини НАПН України. Викладачки кафедри економіки праці та менеджменту, які задіяні при викладанні обов’язкових дисциплін освітньої-проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом з розвитку та підтримки обдарованості особистості 30 травня 2024

Інтерактивно про спеціальність «Готельно-ресторанна справа» для слухачів підготовчих курсів

30 березня 2019 року старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська зробила профорієнтаційну презентацію для слухачів підготовчих курсів нашого університету, які вже влітку стануть учасниками вступної кампанії 2019. Відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри познайомила школярів, які, сподіваємося, будуть здобувати вищ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивно про спеціальність «Готельно-ресторанна справа» для слухачів підготовчих курсів 02 квітня 2019

Профорієнтаційний вересень на підготовчому відділенні НУХТ

Разом із початком чергового навчального року в нашому університеті нових обертів набирає і профорієнтаційна робота. Головні її організатори і натхненники – фахівці підготовчого відділення Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету. Тож 7 вересня 2022 р. завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна завітала до ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний вересень на підготовчому відділенні НУХТ 08 вересня 2022

Вступники на контракт зможуть претендувати на гранти від держави

Кабінет міністрів України ухвалив рішення, згідно з яким цьогорічні вступники на бакалавра на контракт зможуть отримати гранти для покриття частини вартості навчання протягом усієї освітньої програми. Подати заявку й претендувати на грант І рівня (15 тисяч гривень) зможуть вступники, які будуть зараховані на контракт на денну або дуальну форму нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники на контракт зможуть претендувати на гранти від держави 26 липня 2024