Н У Х Т

Фахівці кафедри мехатроніки і пакувальної техніки підвищують кваліфікацію за програмами UNIDO (ООН)

21 лютого 2018

Фахівці кафедри мехатроніки і пакувальної техніки підвищують кваліфікацію за програмами UNIDO (ООН)

Доцент кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Людмила Кривопляс-Володіна взяла участь у семінарі підвищення кваліфікації «Оптимізація систем стисненого повітря на промислових підприємствах харчової галузі», організованому UNIDO (ООН).

Лекторами проекту виступили фахівці компанії Аir Technology Limited Ерік Хардінг та Ян Мор (Велика Британія).

Впродовж семінару учасники отримали нову інформацію щодо: різноманітних типів компресорів та їх застосування; впливу стиснення на водяну пару; методів видалення і їх оброблення; різноманітних видів технологій осушування стисненого повітря та їх визначення; типів фільтрування стисненого повітря та їх застосування; вибір способів видалення конденсату з систем, розташованих на виході компресора; визначення фактичних вимог до тиску в системі та оцінюванні системи розподілу порівняно з фактичною потребою у споживанні, щоб за допомогою принципової блок-схеми визначити, який саме з факторів істотно впливає на вимоги до тиску, способів монтажу і їх впливу на продуктивність системи технологічного обладнання харчових виробництв.

Отримані навчальні матеріали планується впровадити для студентів спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування» при викладанні дисциплін, пов’язаних із системами енергозбереження, пневматичного приводу і технологічними модулями пакувальних машин.

Опублікований: 21-02-2018
Читайте також:
Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу

Професійно, пізнавально, захоплююче та цікаво 28 квітня 2020 року пройшов вебінар «Особливості продажу турів до Чехії на прикладі Праги та Карлових Вар» від співзасновниці TPG Олени Бойко. Захід організований за ініціативи кафедри туристичного та готельного бізнесу у рамках дисциплін «Країнознавство» та «Організація екскурсійної діяльності». Орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу 29 квітня 2020

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

Згідно із Законом «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язковим для всіх харчових підприємств є розроблення і впровадження до кінця 2018 року систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами стандарту ISO 22000. Для підприємств, на яких впроваджена СМБХП чи інтегрована система м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР 25 червня 2018

Від Ярослава Мудрого отримали студентський квиток першокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

3 вересня – День знань, яскраве, насичене емоційністю і хвилюючою атмосферою свята. Особливим цей день є для студентів-першокурсників. Вони перегорнули важливу сторінку в літописі своєї біографії і з трепетом і радістю чекають освоєння нових, ще незвіданих горизонтів у науках. У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ урочистості з нагоди Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від Ярослава Мудрого отримали студентський квиток першокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 вересня 2018

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами

20 вересня відбулась зустріч здобувачів 2-го курсу освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології» з гаранткою освітньої програми, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Ющенко та професоркою кафедри Наталією Фроловою що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами 20 вересня 2022