Н У Х Т

Фахівці кафедри мехатроніки і пакувальної техніки підвищують кваліфікацію за програмами UNIDO (ООН)

21 лютого 2018

Фахівці кафедри мехатроніки і пакувальної техніки підвищують кваліфікацію за програмами UNIDO (ООН)

Доцент кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Людмила Кривопляс-Володіна взяла участь у семінарі підвищення кваліфікації «Оптимізація систем стисненого повітря на промислових підприємствах харчової галузі», організованому UNIDO (ООН).

Лекторами проекту виступили фахівці компанії Аir Technology Limited Ерік Хардінг та Ян Мор (Велика Британія).

Впродовж семінару учасники отримали нову інформацію щодо: різноманітних типів компресорів та їх застосування; впливу стиснення на водяну пару; методів видалення і їх оброблення; різноманітних видів технологій осушування стисненого повітря та їх визначення; типів фільтрування стисненого повітря та їх застосування; вибір способів видалення конденсату з систем, розташованих на виході компресора; визначення фактичних вимог до тиску в системі та оцінюванні системи розподілу порівняно з фактичною потребою у споживанні, щоб за допомогою принципової блок-схеми визначити, який саме з факторів істотно впливає на вимоги до тиску, способів монтажу і їх впливу на продуктивність системи технологічного обладнання харчових виробництв.

Отримані навчальні матеріали планується впровадити для студентів спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування» при викладанні дисциплін, пов’язаних із системами енергозбереження, пневматичного приводу і технологічними модулями пакувальних машин.

Опублікований: 21-02-2018
Читайте також:
Академічна мобільність аспірантів – можливість поглибити знання та провести наукові дослідження

Внутрішня академічна мобільність для здобувачів ступеня PhD – це шанс поглибити знання, розширити наукові контакти й реалізувати власні дослідження. Вона дає змогу здобувачам навчатися, стажуватися чи проводити наукову діяльність у іншому закладі вищої освіти чи науковій установі в межах України. Такою можливістю активно користуються здобувачі осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність аспірантів – можливість поглибити знання та провести наукові дослідження 03 жовтня 2025

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася інтелектуально-розважальна гра «Хто зверху?» серед дівчат та юнаків, що навчаються за  спеціальністю «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів». Запекла боротьба тривала сім раундів, завдання були досить складними та водночас веселими...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 21 листопада 2018

Традиційний захід до Дня українського козацтва від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – День українського козацтва, друге – Свято Покрови Божої Матері, третє, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята дуже взаємопов’язані й виникали послідовно. Тож 10 жовтня в студентському клубі університету Навчально-науковим інженерно-технічним інститутом ім. акад. І.С.Гулого був орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний захід до Дня українського козацтва від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого 12 жовтня 2018

Halloween на кафедрі іноземних мов професійного спрямування: весело, креативно та пізнавально

Назва свята Halloween походить від словосполучення All Hallows' Eve – Вечір усіх святих, якій відзначають у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Традиція його святкування сягає корінням часів древніх кельтів, які мешкали на території Британії, Ірландії та Франції близько 2 тис. років тому. Вони вірили, що у цю ніч зникає кордон між світом живих і мертви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Halloween на кафедрі іноземних мов професійного спрямування: весело, креативно та пізнавально 01 листопада 2024