Н У Х Т

Фастівські школярі отримали докладну інформацію про НУХТ

28 лютого 2019

Фастівські школярі отримали докладну інформацію про НУХТ

27 лютого у Фастівській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості відбувся масовий захід Ярмарок професій, на якому наш університет презентували представники кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту економіки і управління, а також факультетів автоматизації і комп’ютерних систем, біотехнології та екологічного контролю, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Участь НУХТ у цьому заході була ініційована директором Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігорем Житнецьким.

Гості Ярмарку, а це учні випускних класів загальноосвітніх шкіл міста та району, педагогічні працівники, батьки дізналися про переваги здобуття вищої освіти саме в нашому університеті, про навчання, організацію дозвілля наших студентів, умови проживання у гуртожитках студмістечка, проходження практики та можливості працевлаштування за спеціальністю з гідною оплатою.

Представники НУХТ розповіли присутнім про діяльність навчального закладу, умови вступу та перелік спеціальностей і освітніх програм, за якими в нашому навчальному закладі здійснюється підготовка висококваліфікованих, конкурентноспроможних на ринку праці фахівців.

Учні отримали інформаційно-рекламні матеріали й запрошення на День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 2 березня, де вони зможуть оглянути потужну матеріально-технічну базу, яка забезпечує ведення навчального процесу на найвищому рівні, поспілкуватися з викладачами і студентами.

Опублікований: 28-02-2019
Читайте також:
Гарна основа для цікавої майбутньої роботи – виробнича та переддипломна практика у провідній компанії

Уже не перший рік студенти НУХТ мають можливість проходити практику і знайомитися зі сучасними технологіями виготовлення гнучкої упаковки з поліграфічним оформленням у компанії «Укрпластик» – одному з лідерів галузі в Україні та Європі. Під керівництвом провідних фахівців компанії студенти знайомляться з виробничим процесом, процесом додрукарської...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарна основа для цікавої майбутньої роботи – виробнича та переддипломна практика у провідній компанії 14 лютого 2020

Про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки дізнавалися першокурсники

Студенти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю у супроводі кураторів груп БТ-1, БТ-2 Ольги Євтушенко та Аліни Сірик відвідали найвідоміший в Україні промислово-технічний захід «Міжнародний промисловий форум-2019», який відбувся 19-22 листопада 2019 року в столичному Міжнародному виставковому центрі. Міжнародний промислови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки дізнавалися першокурсники 25 листопада 2019

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв. Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв 15 грудня 2021

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції, не зважаючи на дистанційне навчання, продовжуються пізнавальні зустрічі з топовими стейкхолдерами України. 17 листопада здобувачі четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» мали змогу прослухати лекцію та поспілкуватися із запрошеною гостею, керівницею відділу зовнішнього ауди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології» 18 листопада 2021