Н У Х Т

Фастівські школярі отримали докладну інформацію про НУХТ

28 лютого 2019

Фастівські школярі отримали докладну інформацію про НУХТ

27 лютого у Фастівській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості відбувся масовий захід Ярмарок професій, на якому наш університет презентували представники кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту економіки і управління, а також факультетів автоматизації і комп’ютерних систем, біотехнології та екологічного контролю, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Участь НУХТ у цьому заході була ініційована директором Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігорем Житнецьким.

Гості Ярмарку, а це учні випускних класів загальноосвітніх шкіл міста та району, педагогічні працівники, батьки дізналися про переваги здобуття вищої освіти саме в нашому університеті, про навчання, організацію дозвілля наших студентів, умови проживання у гуртожитках студмістечка, проходження практики та можливості працевлаштування за спеціальністю з гідною оплатою.

Представники НУХТ розповіли присутнім про діяльність навчального закладу, умови вступу та перелік спеціальностей і освітніх програм, за якими в нашому навчальному закладі здійснюється підготовка висококваліфікованих, конкурентноспроможних на ринку праці фахівців.

Учні отримали інформаційно-рекламні матеріали й запрошення на День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 2 березня, де вони зможуть оглянути потужну матеріально-технічну базу, яка забезпечує ведення навчального процесу на найвищому рівні, поспілкуватися з викладачами і студентами.

Опублікований: 28-02-2019
Читайте також:
Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019

10-12 вересня 2019 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2019 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine, 28-ма Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 20-та Міжнародна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019 22 серпня 2019

ІІ Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України»

В університеті відбулася ІІ Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». Захід був проведений у рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» (координаторка – доцентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор), «Політик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України» 16 березня 2023

Усе про Технічний регламент на косметичну продукцію дізналася доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш взяла участь у онлайн-вебінарі, організованому Асоціацією «Парфумерія та Косметика України». Уже 3 серпня 2022 року Технічний регламент на косметичну продукцію (ТР) буде введений у дію, саме тому під час заходу розповідали про зміни, що ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про Технічний регламент на косметичну продукцію дізналася доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 07 липня 2021

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю

Нещодавно відбувся другий етап загальноуніверситетського конкурсу «Brain-Ring». У зв'язку з карантинними обмеженнями захід відбувся на платформі Zoom, але, незважаючи на це, під час гри всі відчули драйвові емоції та заряд енергії. Участь у цьому етапі брали команди всіх навчальних підрозділів університету. Питань було небагато, але вони були креа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю 19 травня 2021