Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» (груп ХЧ-1-3 і ХЧ-1-4) відвідали разом зі своїми кураторами – викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Музей НУХТ.
Екскурсію до історії альма матер провела завідувачка Музею Людмила Бойко.
Головним завданням Музею, що розпочав роботу 8 листопада 2014 року, є привернення уваги студентів і зацікавлених осіб до дослідження та збереження матеріальної, історико-культурної, освітньої й духовної спадщини Національного університету харчових технологій.
Здобувачі освіти ознайомилися з цікавими й маловідомими фактами з історії заснування та розвитку нашого закладу освіти, який першим почав готувати фахівців для харчової промисловості України.
Відвідування Музею стало значущою подією, яка дала студентам можливість дізнатися більше про історію та досягнення свого університету. Такі екскурсії можуть бути надзвичайно корисними, адже допомагають зрозуміти минуле та вплив історії на сучасність.