Н У Х Т

Екологи-аудитори на старті успішної кар’єри

22 лютого 2018

Екологи-аудитори на старті успішної кар’єри

21 лютого на кафедрі екології та збалансованого природокористування відбулися захисти магістерських робіт студентів спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища», спеціалізації «Екологічний контроль та аудит».

В умовах, коли Україна виходить на міжнародні ринки, що передбачає можливість здійснення спеціалістами ефективного екологічного контролю та аудиту підприємств, підготовка студентів даної спеціалізації набуває особливого значення. Наші випускники будуть здатні розробити й обґрунтувати екологічну політику, втілити в життя принципи раціонального природокористування, забезпечити ефективне управління для досягнення екологічної безпеки підприємства та готової продукції.

Першим  кроком реалізації успішної майбутньої кар’єри наших екологів-аудиторів стало виконання магістерської роботи, адже кожна з представлених робіт має практичну цінність. Студенти провели екологічний аудит ряду харчових підприємств, впровадили на них систему НАССР, організували систему екологічного менеджменту на підприємстві та навіть провели муніципальний екологічний аудит.

Екзаменаційну комісію  очолила старший науковий співробітник Інституту сорбції та проблем ендоекології НАН України Лідія Купчик. До складу комісії увійшли: завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування Олена Семенова, професор Ігор Якименко та доцент Наталія Бублієнко, секретар ДЕК – доцент Оксана Салавор.

Екзаменаційна комісія була приємно вражена цікавими роботами та високим рівнем підготовки випускників, частина з яких уже успішно працюють за фахом. Вітаємо всіх магістрів і бажаємо нових здобутків та професійних успіхів! 

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща

З 1 по 31 липня 2022 р. аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія Сапіга, яка здобуває освітній ступінь «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (керівниця – професорка Галина Поліщук), пройшла наукове стажування в Університеті природничих наук в Любліні на запрошення члена комісії харчових наук Польсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща 02 серпня 2022

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

15 листопада для студентів 4 курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія» за сприяння голови правління підприємства Юрія Євенка відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» на провідному підприємстві галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод». Викладач кафедри технології жирів і парфумерно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 16 листопада 2018

Науковий семінар-лекторій із технологічними інсайтами від фахівчині Пекарського Центру ТОВ «Лесаффр Україна»

У рамках розширення обізнаності щодо сировинних інгредієнтів, які використовуються у технологіях харчової продукції для HoReCa, на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар-лекторій від технологині Пекарського Центру ТОВ «Лесаффр Україна» Тетяни Голікової. До участі у заході були залучені магістранти спеціальності J2 «Готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар-лекторій із технологічними інсайтами від фахівчині Пекарського Центру ТОВ «Лесаффр Україна» 24 жовтня 2025

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ

На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ триває підсумкова атестація. Насиченим, емоційним й важливим став цей період для студентів четвертого курсу спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Агент з організації туризму. Адміністратор». Студенти групи Т-41 складали два випускних і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ 06 лютого 2020