Н У Х Т

ЕКО-МАФІЯ: Битва за ресурси

25 березня 2024

ЕКО-МАФІЯ: Битва за ресурси

20 березня за ініціативи студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю у студентському клубі відбулася цікава гра «ЕКО-МАФІЯ: Битва за ресурси».

Всі ми знаємо, наскільки важливими є раціональне споживання природних ресурсів, що включає вибір таких способів розроблення корисних копалин, які забезпечують їх вилучення при найменшій шкоді для довкілля, найбільш повне використання видобутих корисних копалин і створення умов для відновлення поновлюваних природних ресурсів. Саме такі заходи мають забезпечити стале майбутнє людства, і наші здобувачі знають про це як ніхто інший.

Організатори дуже постаралися, щоб цей захід був максимально цікавим, веселим та інформативним, адже всі так скучили за реальним спілкуванням і позитивними емоціями. Вони вдячні кожному за участь, і сподіваються, що учасники отримали купу незабутніх вражень.

Опублікований: 25-03-2024
Читайте також:
Мотиваційна зустріч доцентки кафедри експертизи харчових продуктів зі здобувачами освіти Вінницького фахового коледжу НУХТ

5 квітня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна зустрілася в онлайн-форматі зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Вінницького фахового коледжу НУХТ. Старшокурсники дізналися про підготовку в університеті фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», перспективи майб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотиваційна зустріч доцентки кафедри експертизи харчових продуктів зі здобувачами освіти Вінницького фахового коледжу НУХТ 05 квітня 2023

Педагогічною майстерністю діляться викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися відкриті лекційні заняття професорки Наталії Фролової і доцентки Ірини Силки, на які завітав викладацький склад кафедри разом із завідувачкою кафедри Олександрою Нєміріч. Наталія Фролова прочитала лекцію з дисципліни «Технологія аюрведичних харчових продуктів» для здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічною майстерністю діляться викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 березня 2021

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Наші викладачі відвідали заклади загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та фахової вищої освіти, випускники яких навчаються в нашому університеті, щоб взяти участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року і виконати приємну місію – вручити колективам цих закладів подяки ректора. Зокрема, Подяка ректора НУХТ була вруче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 06 вересня 2021

Секрети фаху від спеціаліста-практика

Викладачі й здобувачі освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу та кафедри готельно-ресторанної справи зустрілися з генеральною директоркою «President Hotel» у м. Київ Дар'єю Булдович. Заявлена тема «Система бронювання ORS (OPERA Reservation System)» виявилася досить вузькою для обговорення. Дійсно, сучасний туризм і готельна справа неможл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети фаху від спеціаліста-практика 15 квітня 2022