Н У Х Т

Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти

29 січня 2024

Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти

Навчальний процес другого семестру для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «магістр» розпочався організаційною online-зустріччю з гаранткою міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксаною Топчій, завідувачами кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василем Пасічним і кафедри туристичного та готельного бізнесу Іриною Мельник.

Під час спілкування обговорювалися різні аспекти навчального процесу, зокрема підсумки першої сесії, результати успішності здобувачів, особливості дистанційного навчання у новому семестрі та результати опитування здобувачів освіти щодо оцінювання ними якості освітнього процесу.

Гарантка нагадала здобувачам про інформативність сайту університету та сторінок у соціальних мережах і меседжерах, важливість дотримання положення про академічну доброчесність, акцентувала увагу на можливості зарахування сертифікатів неформальної освіти в межах окремих дисциплін чи їх елементів. Завідувачами кафедр було надано рекомендації, щодо підвищення ефективності самостійної роботи й оптимізації часу з метою досягнення навчальних цілей і програмних результатів. Особливий акцент був зроблений на важливості активної участі студентів у різноманітних освітніх ініціативах.

Оксана Топчій донесла інформацію щодо стажувань і практик, в тому числі міжнародних. Також обговорили можливості виконання науково-дослідної роботи та представлення результатів досліджень на наукових конференціях і форумах. Викладачі зазначили про важливість участі у майстер-класах, семінарах, тренінгах і візитах на промислові та крафтові підприємства з метою вдосконалення професійних та розвитку soft skills навичок, а також для набуття практичного досвіду.

У свою чергу, здобувачі з’ясували актуальні питання та висловили свої пропозиції, щодо покращення навчального процесу. Варто зазначити, що постійні зустрічі та активне спілкування усіх учасників освітнього процесу, сприяють формуванню позитивної, комфортної взаємодії та підвищують ефективність підготовки здобувачів.

Опублікований: 29-01-2024
Читайте також:
Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020»

Вперше викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ беруть учать у фаховій виставці технологій промислового холодопостачання, кондиціонування та вентиляції «Промисловий холод-2020» не як відвідувачі, а як експоненти. Виставка працює 22-24 вересня у виставково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020» 23 вересня 2020

Є чим пишатися студентам-бакалаврам спеціальності «Реклама і зв'язки з громадськістю»

На кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління завершилися захисти бакалаврських робіт студентами спеціальності «Реклама та зв'язки з громадськістю». Традиційно для кафедри такі захисти – це свято, а не складні випробування. Для студентів, які представляли свої проекти рекламних кампаній для закладів харчування, – це мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Є чим пишатися студентам-бакалаврам спеціальності «Реклама і зв'язки з громадськістю» 26 червня 2019

Лекторій від успішного готельєра

8 червня відбувся лекторій від засновника та генерального директора компанії  «Ribas Hotels Group» Артура Лупашка, який прослухали здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», першого курсу у рамках проходження навчальної практики і другого курсу зі скороченим терміном навчання у рамках виробничої практики. Тематика лекторію – «Історія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від успішного готельєра 10 червня 2022

Ukrainian food у презентаціях наших здобувачів освіти

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов Сапон-Аблязова обговорила зі здобувачами групи ХЧ -2-4 презентації до теми «Ukrainian food» («Українська їжа»), які вони створили і представили. Дарія Булгакова представила тему «Ukrainian cuisine» («Українська кухня»). Ігор Корміч розповів про найпопулярніші українські страви, сало т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ukrainian food у презентаціях наших здобувачів освіти 11 квітня 2023