Н У Х Т

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

10 травня 2019

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу.

Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє дослідження вибраної за бажанням національної кухні та харчових звичок певної країни. Свої розповіді студенти супроводжували презентаціями та фотографіями апетитних страв і були готові дати відповіді на всі додаткові питання колег-студентів, викладача.

Серед країн, кухні яких стали предметом детального розгляду студентів першого курсу, були Італія, Іспанія, Туреччина, Великобританія, В’єтнам, Греція, Норвегія та, звичайно, Україна.

Хоча презентації та дискусії велися англійською мовою, здавалося, що це не є перешкодою для розуміння змісту й підвищеної зацікавленості всіх учасників заняття, адже кулінарія – це теж своєрідна мова, якою «розмовляють» всі народи світу.

Опублікований: 10-05-2019
Читайте також:
До захисту курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв» готуються четвертокурсники

Курсове проєктування є невід’ємною складовою підготовки здобувачів-біотехнологів. Саме тому, попри складний період в Україні, студенти ІV курсу кафедри біотехнології і мікробіології постійно консультуються зі своїми керівниками щодо виконання розділів курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв». Під час зустріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв» готуються четвертокурсники 01 грудня 2020

GPS-навігатор у майбутнє роботи для наших здобувачів освіти

З 22 липня по 1 серпня у Культурному центрі «Арт-Братислава» працює «Future of Work» – унікальна національна інтерактивна виставка для молоді про майбутнє роботи 2030 в Україні. Виставка поєднує онлайн і офлайн заходи. На відвідувачів чекають корисні онлайн-тренінги та дискусії, стенди в приміщеннях та open air, безкоштовні кар’єрні консультації, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

GPS-навігатор у майбутнє роботи для наших здобувачів освіти 22 липня 2021

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 квітня 2020

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech»

Молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) продовжують апробовувати результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях. Так, у збірнику матеріалів ХVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Досягнення і проблеми сучасної науки» (м. Вінниця) в рамках секції «Природничі науки» опубліковані статті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові досягнення учасників студентського наукового гуртка «Biotech» 18 квітня 2018