Н У Х Т

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

10 травня 2019

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу.

Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє дослідження вибраної за бажанням національної кухні та харчових звичок певної країни. Свої розповіді студенти супроводжували презентаціями та фотографіями апетитних страв і були готові дати відповіді на всі додаткові питання колег-студентів, викладача.

Серед країн, кухні яких стали предметом детального розгляду студентів першого курсу, були Італія, Іспанія, Туреччина, Великобританія, В’єтнам, Греція, Норвегія та, звичайно, Україна.

Хоча презентації та дискусії велися англійською мовою, здавалося, що це не є перешкодою для розуміння змісту й підвищеної зацікавленості всіх учасників заняття, адже кулінарія – це теж своєрідна мова, якою «розмовляють» всі народи світу.

Опублікований: 10-05-2019
Читайте також:
Вітаємо із заслуженою нагородою!

Новорічні свята завжди приносять приємні спогади і подарунки. Ось і магістрантці кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання Ірині Ковшар присуджено стипендію Президента України на ІІ семестр 2021-2022 навчального року. У житті факультету біотехнології та екологічного контролю Ірина почала себе проявляти ще з 2018 року, з другого курсу б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо із заслуженою нагородою! 11 січня 2022

Нову якість сервісу опанували під час виробничої практики магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Днями завершилася виробнича практика магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» на провідних підприємствах галузі. Практичну підготовку здобувачів освіти забезпечують кращі готельні та ресторанні підприємства, з якими випускова кафедра підтримує стійке партнерство, засн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нову якість сервісу опанували під час виробничої практики магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 07 липня 2025

Діджитал-профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

18 листопада 2024 р. відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. У цифровому просторі факультету гостей зустрічали деканка Віта Цирульнікова, заступниця декана і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко, завідувачі кафедр, викладацько-студентський колектив, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діджитал-профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 19 листопада 2024

Плавно занурюємося у літо і починаємо готуватися до стажування у Фінляндії

Здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, які вивчають комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки, разом зі студентами Берлінського університету прикладних наук готуються до стажування у фінській компанії з виробництва паперу та пакувальних матеріалів Metsa Board. У планах – ознайомленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плавно занурюємося у літо і починаємо готуватися до стажування у Фінляндії 16 червня 2023