Н У Х Т

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

10 may 2019

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу.

Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє дослідження вибраної за бажанням національної кухні та харчових звичок певної країни. Свої розповіді студенти супроводжували презентаціями та фотографіями апетитних страв і були готові дати відповіді на всі додаткові питання колег-студентів, викладача.

Серед країн, кухні яких стали предметом детального розгляду студентів першого курсу, були Італія, Іспанія, Туреччина, Великобританія, В’єтнам, Греція, Норвегія та, звичайно, Україна.

Хоча презентації та дискусії велися англійською мовою, здавалося, що це не є перешкодою для розуміння змісту й підвищеної зацікавленості всіх учасників заняття, адже кулінарія – це теж своєрідна мова, якою «розмовляють» всі народи світу.

Published on: 10-05-2019
Read also:
Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування

21 березня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування у теплій обстановці серед викладачів і запрошених студентів відбулося урочисте вручення грамот переможцям студентської олімпіади з іноземних мов. За перше місце на олімпіаді з англійської мови були відзначені Софія Дрьомова (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-5),...

READ YOURSELF

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування 22 march 2019

Студії естрадного співу НУХТ присвоєне звання Народного аматорського колективу!

Студії естрадного співу Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку нашого університету (керівник – Андрій Бут) присвоєне звання Народного аматорського колективу! Нагадаємо, під час останнього загальноуніверситетського конкурсу української пісні в університеті працювала Атестаційна комісія у складі заступниці директора Киї...

READ YOURSELF

Студії естрадного співу НУХТ присвоєне звання Народного аматорського колективу! 26 may 2021

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1-2 квітня студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» взяли участь у майстер-класі від ТОВ «Сільпо-ФУД» зі сучасних технологій французької випічки у виробничих умовах. Разом зі студентами відвідали міні-пекарню асистент кафедри готельно-ресторанної спр...

READ YOURSELF

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 03 april 2019

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

28 березня для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася очікувана подія – представлена до захисту у спеціалізовану вчену раду за спеціальністю  «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» робота Віти Щербини «Удосконалення технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь» (керівник – професор, док...

READ YOURSELF

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 march 2019