Н У Х Т

Досвід своїх кращих випускників переймають на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

29 березня 2018

Досвід своїх кращих випускників переймають на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції мала приємність вітати у гостях управляючого спеціалізованого ресторану мережі закладів ресторанного господарства «Япошка» міста Харків, нашу випускницю Анну Василенко. Гостя була вражена позитивною динамікою змін у рідній Альма-матер, адаптованістю профільних дисциплін і лабораторій до вимог сучасного ресторанного господарства.

Фахівець із задоволенням поділилася своїм практичним досвідом щодо відкриття, організації та управляння конкурентоспроможного закладу ресторанного господарства, а також власними секретами успіху, зі студентами 4-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Також гостя розказала, які ключові вимоги вона, як управляючий і роботодавець, ставить перед потенційним співробітником, і які аспекти профільних дисциплін потрібні для вирішення повсякденних завдань технолога та управляючого підприємства харчування.

Друга частина зустрічі була присвячена розповіді про сучасні тренди у роботі закладів в Україні та Європі, про переваги та особливості бістрогастрономії, фаст-кежуал, впровадження локальних продуктів, а також принципів здорового харчування у меню топових ресторанів. Тема викликала жваву дискусію серед студентів і значну кількість питань до гості.

Колектив кафедри і студенти щиро вдячні Анні за те, що знайшла час у своєму щільному графіку і поділилася своїм корисним досвідом із майбутнім поколінням рестораторів, бажають творчих успіхів і сподіваються, що ця зустріч була не останньою!

 

Опублікований: 29-03-2018
Читайте також:
Разом ми – сильні!

Наші викладачі й здобувачі освіти традиційно активно відзначили День Незалежності України. До 32-ї річниці Незалежності колектив кафедри маркетингу провів флешмоб «Разом ми сильні!» серед здобувачів освіти та викладачів. Учасники поділилися своїми фото з символікою України (як державною, так і народною), які з були оприлюднені на сторінках кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Разом ми – сильні! 24 серпня 2023

Трудовий колектив факультету біотехнології та екологічного контролю визначився з кандидатурою свого декана

У останню п’ятницю березня в режимі ZOOM–конференції відбулися збори трудового колективу факультету біотехнології та екологічного контролю, на яких були присутні здобувачі освіти та співробітники кафедр факультету – біотехнології і мікробіології; екологічної безпеки та охорони праці, фізики та фізичного виховання. Порядок денний включав питання: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трудовий колектив факультету біотехнології та екологічного контролю визначився з кандидатурою свого декана 29 березня 2021

Надихаючі й мотивуючі до навчання і наукових пошуків заходи відвідують наші студенти й викладачі

З 23 по 25 жовтня відбулася Міжнародна виставка харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019. Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції не пропустила цю головну подію харчової промисловості. Виставку відвідали: групи ХЧ-4-13 ск, ХЧ-2-3, ХЧ-3-3 та англомовна група ТУ-3-9а разом із доцентом Оленою Павлюченко, старшим викладачем ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надихаючі й мотивуючі до навчання і наукових пошуків заходи відвідують наші студенти й викладачі 28 жовтня 2019