Н У Х Т

Доцентка кафедри вищої математики ім. проф. Можара В.І. відвідала Требухівський ліцей

08 квітня 2024

Доцентка кафедри вищої математики ім. проф. Можара В.І. відвідала Требухівський ліцей

8 квітня 2024 року доцентка кафедри вищої математики ім. проф. Можара В.І. Юлія Васютинська зустрілася з учнями 10-Б класу Требухівського ліцею Броварської громади і провела профорієнтаційну бесіду щодо здобуття вищої освіти в нашому університеті.

Хоча у десятикласників попереду ще рік для остаточного вибору спеціальності і закладу освіти, де її здобувати, вже зараз варто починати визначатися зі своїми вподобаннями.

Школярі із зацікавленням слухали та задавали запитання. Вони дізналися про структуру НУХТ, спеціальності та освітні програми, переваги навчання саме в нашому університеті, працевлаштування та кар’єрні перспективи випускників, можливості поєднувати роботу і навчання та багато ін. Учнів зацікавив кар’єрний захід університету – «Ярмарок вакансій», який надає суттєву допомогу нашим студентам у виборі місця роботи.

Наприкінці зустрічі школярі були запрошені відвідати 20 квітня 2024 року День вступника НУХ і долучитися до наших соцмереж і сайтів за допомогою QR-кодів.

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
Бібліотека у онлайн-режимі

Науково-технічна бібліотека університету з 8 по 24 січня 2021 р. не приймає відвідувачів і перейшла в режим дистанційної роботи у зв’язку зі введенням локдауну на території України. Фахівці бібліотеки продовжують надавати послуги онлайн. Зв’язатися з ними можна за допомогою сервісу «JivoSite» через вебсайт або за електронною адресою library@nuft.ed...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека у онлайн-режимі 15 січня 2021

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Відбулася зустріч завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолія Куца та гаранта освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» Віталія Прибильського зі здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної і заочної форм навчання. На зустрічі магістранти були ознайомлені з компонентами освітньої програми та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» 01 червня 2022

На кафедрі процесів і апаратів харчових виробництв побувала делегація Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості

19 червня кафедра процесів і апаратів харчових виробництв приймала гостей з Китайської Народної Республіки – делегацію Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості у складі доктора Wang Deliang, доктора Luan Chunguang, доктора Hao Feike і доктора Han Xinglin. Заступник завідувача кафедри, професор Володимир Зав’яло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі процесів і апаратів харчових виробництв побувала делегація Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості 19 червня 2018

Косметичні лікарські засоби і не тільки...

Підходить до завершення навчальний семестр, а студенти першого року магістратури спеціальності 162 «Біотехнології та біоінжнерія» освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» можуть поділитися не лише ґрунтовними знаннями з різних дисциплін, а і яскравими враженнями та емоціями, які отримали від курсу «Технологія косметичних лікарських засобів»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Косметичні лікарські засоби і не тільки... 13 грудня 2018