Н У Х Т

Для студентів кафедри маркетингу карантин – не привід сумувати

13 квітня 2020

Для студентів кафедри маркетингу карантин – не привід сумувати

Не минуло й місяця з часу завершення планового дистанційного періоду, а здобувачі кафедри маркетингу, у зв’язку з карантином, знову повернулися до віртуального світу.

Студенти вказують на безліч переваг дистанційного навчання, адже воно відбувається через сайт із зручним і зрозумілим інтерфейсом.

Майбутні маркетологи, підприємці та рекламісти продовжують активно вивчати програми своїх спеціальностей, а викладачі кафедри маркетингу підготували для них цікаві лекції, презентації та відео-презентації, креативні практичні завдання, а також організували онлайн-спілкування через Skype та Zoom. Крім того, доступні безліч каналів комунікацій, тож, якщо у здобувачів виникають питання, викладачі завжди раді відповісти на них. А ще групи разом із кураторами здійснюють віртуальні подорожі, тепер не лише Україною, але й найбільш дивовижними місцями світу!

Навчальний процес продовжується на відстані від аудиторій, але в такий спосіб можна отримати не менш якісні знання і вдосконалити селф-менеджмент. Завдяки Інтернет-платформі та старанням викладачів, здобувачі освіти продовжують отримувати  вдосталь інформації, а цікаві лекції та креативні завдання від колективу кафедри маркетингу не дозволяють сумувати. Удома, з чашкою кави та в колі близьких граніт науки смакує ще краще!

Опублікований: 13-04-2020
Читайте також:
Магістранти закріплюють знання на підприємствах Корпорації «Артеріум»

Останній ривок перед головним етапом написання кваліфікаційної магістерської роботи – переддипломна практика. Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології групи Фб-2-2М: Дарія Жалюк, Владислава Лозіна, Олександра Максимець, Тетяна Підгерська, Валентин Подолянчук та Анастасія Роженко вирушили на одне з підприємств, що входить до складу великої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти закріплюють знання на підприємствах Корпорації «Артеріум» 03 жовтня 2022

«Солодка» подорож з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Зануритися в історію появи перших солодощів і простежити розвиток виробництва кондитерських виробів від давнини до сьогодення запропонувала доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан на гостьових лекціях, що відбулися 11 та 13 березня для здобувачів відокремлених структурних підрозділів НУХТ: Київського фахового...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодка» подорож з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 березня 2025

Особливості випікання святкових виробів на лабораторній роботі

У багатьох країнах склались особливі традиції випікання святкових виробів до Свята Воскресіння Христового. Найпоширенішими звичаями є випікання святкових борошняних виробів (паска, козунак, панетоне, коломба, мазурек, хрестові булочки тощо), є традиції приготування сирної паски, фарбування яєць. У сучасному світі завдяки асиміляції різних культур ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості випікання святкових виробів на лабораторній роботі 18 квітня 2025

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів

У жовтні на кафедрі економіки праці та менеджменту розпочалася серія відкритих лекцій цього навчального року. І розпочала цей процес доцентка Тетяна Рибачук-Ярова лекцією з дисципліни «Управління операційною діяльністю підприємств харчової промисловості» для здобувачів четвертого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління освітнього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті лекції на кафедрі економіки праці та менеджменту для бакалаврів-менеджерів 23 жовтня 2024