Н У Х Т

Дистанційна профорієнтація від біотехнологів

29 квітня 2020

Дистанційна профорієнтація від біотехнологів

І у нинішніх, карантинних, реаліях профорієнтаційний сектор факультету біотехнології та екологічного контролю спільно з викладачами кафедри біотехнології і мікробіології розробляє нові методи заохочення майбутніх студентів до вступу на спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія» – спеціальність майбутнього.

Голова сектору Ганна Ярова та її заступниця Валентина Жданюк щодня заохочують студентів-активістів до проведення агітації для школярів на свої сторінках у Facebook та Instagram. Після аналізу анкетування нинішніх першокурсників, стало зрозуміло, що більшість вступників дізнаються про ЗВО від друзів і батьків. Тому інформування через соціальні мережі знайомих в умовах карантину є досить ефективним способом звернення уваги на спеціальність.

Також разом із інформаційним сектором кафедра біотехнології і мікробіології активно рекламує і свої сторінки на просторах інтернету. Кожного дня публікуються цікаві новини про факультет та кафедри факультету, як для студентів, так і для абітурієнтів. На сторінках, окрім навчання, висвітлюється і студентське життя, що також є важливим аспектом для вступників.

Особливим напрямком роботи, яким опікується доцент кафедри Світлана Тетеріна, є розроблення та розміщення на онлайн-ресурсах нових рекламних відеоматеріалів щодо навчання на кафедрі. Окрім цього є намір створення веб-версії рекламної атрибутики, адже саме завдяки таким новітнім підходам є можливість ознайомитись із кафедрою в короткій і цікавій формі. Ведеться активне інформування про життя кафедри на сторінках закладів загальної та спеціальної середньої освіти, навіть під час дистанційного навчання. Не втрачаючи часу, в період карантину продовжується спільна плідна кафедральна робота для кращого інформування зацікавлених майбутніх біотехнологів.

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Ще одна наукова перемога наших здобувачів у царині автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання

Із метою популяризації та розвитку інженерної освіти в Україні, за ініціативи провідних компаній в області САПР і комп’ютерного моделювання, зокрема ТОВ «Софтіко» (м. Київ), Progresstech Ukraine (м. Київ), AMC Bridge (США, Україна), ТОВ «Інтерсед Україна» (м. Київ), які працюють в галузі розроблення, впровадження та практичного використання систем ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна наукова перемога наших здобувачів у царині автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання 05 липня 2022

Вперше держава зможе підтримувати науку через гранти – порядок їх надання визначив Уряд

Відтепер державне фінансування науки в Україні може відбуватися в формі грантів – це дозволить більше зорієнтувати дослідження на потреби держави та розширити канали державної фінансової підтримки науковцям. Відповідний порядок був прийнятий Кабінетом Міністрів. До цього фінансування науки державою відбувалося двома способами: - бюджетне фінансув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше держава зможе підтримувати науку через гранти – порядок їх надання визначив Уряд 23 серпня 2019

Принцип міжнародної інтеграції у сфері вищої освіти для забезпечення якісної підготовки фахівців реалізовує кафедра готельно-ресторанної справи

Студентство і колектив кафедри готельно-ресторанної справи з нетерпінням чекали на чергову зустріч з директором з маркетингу та розвитку Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі, паном Гораном Йордановим. Гостьовий лекторій від представника іноземного партнера кафедри був запланований у рамках ІХ Всеукраїнської науково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принцип міжнародної інтеграції у сфері вищої освіти для забезпечення якісної підготовки фахівців реалізовує кафедра готельно-ресторанної справи 21 травня 2020

Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів

Ні дощова погода, ні тривога не стали на заваді відвідуванню Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки кафедрою експертизи харчових продуктів. 17 квітня студенти групи ХЕ-1-7 разом із молодшими кураторами та кураторкою групи, асистенткою кафедри Анною Логіновою відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP. Здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів 18 квітня 2024