Н У Х Т

Дистанційна профорієнтація від біотехнологів

29 квітня 2020

Дистанційна профорієнтація від біотехнологів

І у нинішніх, карантинних, реаліях профорієнтаційний сектор факультету біотехнології та екологічного контролю спільно з викладачами кафедри біотехнології і мікробіології розробляє нові методи заохочення майбутніх студентів до вступу на спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія» – спеціальність майбутнього.

Голова сектору Ганна Ярова та її заступниця Валентина Жданюк щодня заохочують студентів-активістів до проведення агітації для школярів на свої сторінках у Facebook та Instagram. Після аналізу анкетування нинішніх першокурсників, стало зрозуміло, що більшість вступників дізнаються про ЗВО від друзів і батьків. Тому інформування через соціальні мережі знайомих в умовах карантину є досить ефективним способом звернення уваги на спеціальність.

Також разом із інформаційним сектором кафедра біотехнології і мікробіології активно рекламує і свої сторінки на просторах інтернету. Кожного дня публікуються цікаві новини про факультет та кафедри факультету, як для студентів, так і для абітурієнтів. На сторінках, окрім навчання, висвітлюється і студентське життя, що також є важливим аспектом для вступників.

Особливим напрямком роботи, яким опікується доцент кафедри Світлана Тетеріна, є розроблення та розміщення на онлайн-ресурсах нових рекламних відеоматеріалів щодо навчання на кафедрі. Окрім цього є намір створення веб-версії рекламної атрибутики, адже саме завдяки таким новітнім підходам є можливість ознайомитись із кафедрою в короткій і цікавій формі. Ведеться активне інформування про життя кафедри на сторінках закладів загальної та спеціальної середньої освіти, навіть під час дистанційного навчання. Не втрачаючи часу, в період карантину продовжується спільна плідна кафедральна робота для кращого інформування зацікавлених майбутніх біотехнологів.

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції тісно співпрацює з колегами із закладів вищої освіти України. На запрошення професорки Наталії Фролової доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного  університету Галина Дубова прочитала гостьову лекцію « Нові аспекти застосування рослинних ферментів в природн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових 01 квітня 2024

Kinds of Energy на відкритому практичному занятті

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко 13 жовтня 2023 року провела відкрите практичне заняття на тему «Kinds of Energy» для здобувачів вищої освіти групи Ел-1-3 Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. Гулого. Студенти прочитали текст про види енергії, прослухали аудіозапис інтерв’ю представника ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Kinds of Energy на відкритому практичному занятті 16 жовтня 2023

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини

29 липня доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій відвідала медоварню «Медовий Спас», ТМ «Сікера» у Броварах. Поїздка на унікальне підприємство, де виробляються плодово-ягідні вина з додаванням меду, дала можли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини 02 серпня 2023

Диплом доктора філософії вручений!

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування вітає колегу, асистента Андрія Слюсенка з офіційним присудженням наукового ступеня та отриманням диплома доктора філософії з галузі знань «Механічна інженерія», спеціальності «Галузеве машинобудування», освітньо-наукової програми «Машини та апарати харчових, мікробіо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом доктора філософії вручений! 10 лютого 2023