Н У Х Т

Динамічний маркетинг для майбутніх професіоналів

13 березня 2018

Динамічний маркетинг для майбутніх професіоналів

Відвідування цікавих професійних заходів вже давно стало популярним серед студентів-маркетологів. Жага до цікавих новинок у сфері маркетингу стимулює пошук нових джерел їх отримання. Тому маркетологи 4 курсу відвідали захід від «Projector», на якому були представлені рішення реальних бізнес-кейсів і втілення їх у життя. Професійні маркетологи України пропонували своє бачення стратегій маркетингової комунікації, маркетинг-міксу, створення бренду та дослідження цільової аудиторії. Головними інсайтами даної зустрічі стали: найголовніше – це продукт; маркетинг застосовується у будь-якій сфері життя; креативу буває too much; знайди себе, хто ти? цифри чи концепції? цінності визначають цільову аудиторію; важливо вміти себе презентувати; читати, читати і ще раз читати.

Також окремим завданням зустрічі була демонстрація втілення проектів: створення бренду і просування нового кафетерію «Projector», просування ресторану «За двома зайцями», зміна позиціювання «Жизнелюб», просування «УАЛ» та альтернативний погляд на видавництво «Основи».

Варто зауважити, що між студентами та професійними маркетологами не було жодних перепон чи бар’єрів, а атмосфера, що панувала на зустрічі, надихнула студентів на нові звершення. Захід відвідали не тільки наші студенти, а й практикуючі маркетологи, які продемонстрували необхідність постійного підвищення професійної майстерності задля генерації креативних ідей та інсайтів. Студенти-маркетологи не тільки набули нових вмінь і знань, а й переконалися, що навчатися потрібно постійно, навіть якщо ти відбувся у професії. Адже маркетинг – цікавий та динамічний!

Опублікований: 13-03-2018
Читайте також:
Високе визнання Студії естрадного співу НУХТ

Наші здобувачі освіти та викладачі – люди талановиті й творчі. І проявляється це не тільки у навчанні й інноваційних наукових дослідженнях. В усі часи колектив університету вирізняли ще й неабиякі мистецькі таланти – кожне нове покоління НУХТівців додає свою яскраву сторінку у літопис нашого вишу. А осередком, що гуртує творчі сили нашого колективу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високе визнання Студії естрадного співу НУХТ 17 вересня 2024

Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці

14 березня 2025 р. другокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом зі своєю наставницею, старшою викладачкою Аліною Ковтун відвідали 4-зіркове готельне підприємство «Galera Resort», яке знаходиться в галерній затоці Голосіївського району. Із прилеглою територією, історією місцезнаходження, номерним фондом, службами готелю, ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці 14 березня 2025

Стажування викладачів – крок до професійного зростання та актуалізації знань

Викладачі циклової комісії економічних дисциплін Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ пройшли успішне стажування на підприємстві ТзОВ «ЦЕДЕПЕ», що надає консалтингові послуги з обліку. Це стажування стало важливим етапом у професійному розвитку педагогів, дозволивши їм ознайомитися з реаліями роботи консалтингової к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування викладачів – крок до професійного зростання та актуалізації знань 09 червня 2025

На захист дисертаційної роботи виходить ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист аспіранткою Дарією Матяс дисертаційної роботи «Удосконалення технології мармеладу желейного з пониженим цукровмістом», виконаної під керівництвом доцента кафедри Юлії Камбулової. Головною ціллю представленої дисертаційної роботи є у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На захист дисертаційної роботи виходить ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 грудня 2018