Н У Х Т

Динамічний маркетинг для майбутніх професіоналів

13 березня 2018

Динамічний маркетинг для майбутніх професіоналів

Відвідування цікавих професійних заходів вже давно стало популярним серед студентів-маркетологів. Жага до цікавих новинок у сфері маркетингу стимулює пошук нових джерел їх отримання. Тому маркетологи 4 курсу відвідали захід від «Projector», на якому були представлені рішення реальних бізнес-кейсів і втілення їх у життя. Професійні маркетологи України пропонували своє бачення стратегій маркетингової комунікації, маркетинг-міксу, створення бренду та дослідження цільової аудиторії. Головними інсайтами даної зустрічі стали: найголовніше – це продукт; маркетинг застосовується у будь-якій сфері життя; креативу буває too much; знайди себе, хто ти? цифри чи концепції? цінності визначають цільову аудиторію; важливо вміти себе презентувати; читати, читати і ще раз читати.

Також окремим завданням зустрічі була демонстрація втілення проектів: створення бренду і просування нового кафетерію «Projector», просування ресторану «За двома зайцями», зміна позиціювання «Жизнелюб», просування «УАЛ» та альтернативний погляд на видавництво «Основи».

Варто зауважити, що між студентами та професійними маркетологами не було жодних перепон чи бар’єрів, а атмосфера, що панувала на зустрічі, надихнула студентів на нові звершення. Захід відвідали не тільки наші студенти, а й практикуючі маркетологи, які продемонстрували необхідність постійного підвищення професійної майстерності задля генерації креативних ідей та інсайтів. Студенти-маркетологи не тільки набули нових вмінь і знань, а й переконалися, що навчатися потрібно постійно, навіть якщо ти відбувся у професії. Адже маркетинг – цікавий та динамічний!

Опублікований: 13-03-2018
Читайте також:
Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доцентка Людмила Дейниченко, асистенти Володимир Польовик і Ганна Березова взяли участь у семінарі «Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації» від національного експерта з реформування вищої освіти, національного експерта Еразмус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 жовтня 2021

На провідних підприємствах удосконалюють практичні навички наші студенти

Невід’ємною складовою навчального процесу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ є проходження виробничої (технологічної) практики на підприємстві. Нині студенти спеціальності «Харчові технології» проходять технологічну практику на провідних харчових підприємствах України та Сумської області: ТОВ «Булочно-кондитерський комбінат» (м. Київ),...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На провідних підприємствах удосконалюють практичні навички наші студенти 18 вересня 2019

Плюси здобуття неформальної освіти

Перезарахування дисциплін за допомогою сертифікатів, отриманих у рамках неформальної освіти, – чудова можливість для наших здобувачів зекономити час і ресурси, не вибиваючись із загального процесу навчання та відкриваючи для себе ширші горизонти. Цього разу здобувачки-біотехнологині групи БТ-4-2 Олександра Васильєва і Єлизавета Дон вирішили розшир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плюси здобуття неформальної освіти 18 квітня 2024

До боротьби з фальсифікацію продуктів докладають зусилля науковці кафедри фізики

У період дистанційного навчання кафедра фізики працює на повну потужність. Зокрема, завідувач кафедри Світлана Літвинчук і старший викладач Володимир Вишняк взяли участь у роботі круглого столу «СТОП Фальсифікат. Мед. Державний контроль за якістю та безпечністю меду», організованого ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» і присвяченого б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До боротьби з фальсифікацію продуктів докладають зусилля науковці кафедри фізики 27 січня 2020