Н У Х Т

Драйвове продовження Біотехнологічних студій з «Артеріумом»

28 березня 2024

Драйвове продовження Біотехнологічних студій з «Артеріумом»

Другий день учасників проєкту «Біотехнологічні студії», який реалізується за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум», розпочався на території АТ «Київмедпрепарат» з привітних посмішок фахівчинь з навчання та розвитку персоналу компанії Марини Герасименко та випускниці кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету Катерини Покойовець.

Розпочали з творчого завдання «З якою тваринкою ви себе асоціюєте», у ході якого потрібно було не просто представити свою улюблену тваринку, а й охарактеризувати себе і представити себе усім учасниками.

Далі Катерина Покойовець познайомила учасників проєкту з Корпорацією «Артеріум». У доповіді «Розвиток кар’єри у фармацевтичній компанії», фахівчиня представила історію створення АТ «Київмедпрепарат» і АТ «Галичфарм», становлення корпорації, портфоліо та перспективні напрямки розвитку компанії. Окремо вона зупинилася на шляхах розвитку фахівців-біотехнологів у фармацевтичній компанії та згадала про насичені студентські роки свого навчання на кафедрі біотехнології і мікробіології.

Учасники заходу змогли відчути себе в ролі співробітника фармкомпанії, одягнувши спеціальний захисний одяг працівників цеху ін’єкційних форм, і зрозумівши наскільки це відповідальна місія.

Наприкінці інтенсиву всі бажаючі взяли участь у вікторині, переможці якої отримали цінні подарунки від Корпорації «Артеріум».

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології та учасники Біотехнологічних студій щиро вдячні колективу Корпорації «Артеріум» та з нетерпінням очікують на наступні заходи!

Опублікований: 28-03-2024
Читайте також:
Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування, що працювала у Волинському коледжі НУХТ. Ї мета – надати школярам, учням і студентам можливість проявити свою майстерність у мистецтві розроблення web-сайтів, зокрема розглядали перші кроки по запуску сайту, HTML-CSS та JavaScript та використання популярних фреймворків. Заняття проходили у форматі з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування 03 лютого 2020

Сучасний рівень проведення лабораторної роботи на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Викладачами кафедри технології молока і молочних продуктів, доцентами Оленою Грек, Аллою Тимчук та Оленою Онопрійчук було проведене лабораторне заняття «Вимірювання умовної в’язкості та визначення концентрації соматичних клітин у незбираному молоці на приладі АВМ 1-02» з дисципліни «Інноваційні технології молочних продуктів» за участю представника ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний рівень проведення лабораторної роботи на кафедрі технології молока і молочних продуктів 05 грудня 2018

Якість страв як рушій змін: здобувачі ОПП «Технології харчування» на глобальному гастрономічному трендовому вебінарі

Бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування» у межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми Олег Кузьмін) взяли участь у міжнародному вебінарі «Can't Miss Menu Trends for 2025 – Navigati...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість страв як рушій змін: здобувачі ОПП «Технології харчування» на глобальному гастрономічному трендовому вебінарі 08 квітня 2025

Подарунок для інноваційної діяльності

Ви стовідсотково знаєте, що таке квадрокоптери! Але чи знаєте, що крім використання дронів для розваг, вони все частіше використовуються в промисловості? Наразі існує цілий напрямок інноваційних розробок для квадрокоптерів, які вирішують комплекс проблем у різних секторах економіки. Найбільш цікавим із точки зору досліджень є використання безпілотн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунок для інноваційної діяльності 04 лютого 2021