Н У Х Т

Драйвове продовження Біотехнологічних студій з «Артеріумом»

28 березня 2024

Драйвове продовження Біотехнологічних студій з «Артеріумом»

Другий день учасників проєкту «Біотехнологічні студії», який реалізується за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум», розпочався на території АТ «Київмедпрепарат» з привітних посмішок фахівчинь з навчання та розвитку персоналу компанії Марини Герасименко та випускниці кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету Катерини Покойовець.

Розпочали з творчого завдання «З якою тваринкою ви себе асоціюєте», у ході якого потрібно було не просто представити свою улюблену тваринку, а й охарактеризувати себе і представити себе усім учасниками.

Далі Катерина Покойовець познайомила учасників проєкту з Корпорацією «Артеріум». У доповіді «Розвиток кар’єри у фармацевтичній компанії», фахівчиня представила історію створення АТ «Київмедпрепарат» і АТ «Галичфарм», становлення корпорації, портфоліо та перспективні напрямки розвитку компанії. Окремо вона зупинилася на шляхах розвитку фахівців-біотехнологів у фармацевтичній компанії та згадала про насичені студентські роки свого навчання на кафедрі біотехнології і мікробіології.

Учасники заходу змогли відчути себе в ролі співробітника фармкомпанії, одягнувши спеціальний захисний одяг працівників цеху ін’єкційних форм, і зрозумівши наскільки це відповідальна місія.

Наприкінці інтенсиву всі бажаючі взяли участь у вікторині, переможці якої отримали цінні подарунки від Корпорації «Артеріум».

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології та учасники Біотехнологічних студій щиро вдячні колективу Корпорації «Артеріум» та з нетерпінням очікують на наступні заходи!

Опублікований: 28-03-2024
Читайте також:
Біотехнологам усюди знайдеться робота!

Завершилися переддипломна і технологічна практики здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На яких тільки підприємствах вони їх не проходили. Аріна Сарницька, наприклад, відточувала професійні skills у хіміко-бактеріологічній лабораторії Деснянської водопровідної станції м. Києва. Там цілодобово здійснюють відбір проб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологам усюди знайдеться робота! 01 березня 2021

Українська вишиванка – національний оберіг, «молитва без слів», що об’єднує українців!

Щороку, третього четверга травня Україна святкує Всесвітній день вишиванки. Це свято національної єдності, метою якого є збереження споконвічних народних традицій  і об’єднання українців навколо вишиванки – святині, яка  несе в собі духовне багатство, традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Кожного року кафедра гуманітар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українська вишиванка – національний оберіг, «молитва без слів», що об’єднує українців! 21 травня 2020

На кафедрі економіки і права дискутували про політику, філософію і економіку

На кафедрі економіки і права відбулася гостьова лекція «Політика, філософія, економіка». Її прочитала доцентка кафедри міжнародних економічних відносин, бізнесу та менеджменту Ukrainian American Concordia University Наталія Амалян. Лекція була у форматі онлайн, що дало змогу доєднатися всім бажаючим. Спікерка приділила увагу особливостям прийняття...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі економіки і права дискутували про політику, філософію і економіку 06 листопада 2023

Фахівці відділу працевлаштування випускників розширюють коло партнерів

У останній день вересня співробітники відділу працевлаштування випускників відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH. Це провідна виставка для професіоналів у сфері HoReCa, на якій презентувалося новітнє обладнання, технології, пакування, кава, кондитерські вироби, хліб тощо. Усі відвідувачі із захопленням с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці відділу працевлаштування випускників розширюють коло партнерів 01 жовтня 2021