Н У Х Т

День якості

29 вересня 2025

День якості

З метою поглиблення інтеграції освіти й виробництва та ознайомлення зі сучасними тенденціями розвитку пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, а також солоду пивоварного у нашому університеті відбувся День якості. Захід був організований кафедрою біотехнології продуктів бродіння і виноробства у співпраці з компанією «Укрпиво», яка вже багато років підтримує тісні зв’язки з університетом.

Подію відкрив ректор Олександр Шевченко, зазначивши, що шлях від студентської лави до успішного пивовара – це, насамперед, час і бажання здобувати знання.

Генеральна директорка компанії «Укрпиво» Галина Коренькова окреслила проблеми й досягнення галузі, наголосила на важливій ролі альма-матер у підготовці висококваліфікованих кадрів і подякувала всім учасникам за підтримку й співпрацю.

Модератором заходу виступив заступник генерального директора «Укрпиво», головний інженер Микола Лавріненко.

Перша частина заходу була присвячена цікавим і змістовним доповідям фахівців провідних компаній, що активно підтримують розвиток галузі.

Друга частина розпочалася з урочистого нагородження переможців ХХVІ Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Ці відзнаки ще раз підтвердили – українська галузь створює напої, якими можна пишатися не лише в Україні, а й на міжнародному рівні.

Раді були вітати в університеті наших випускників різних років – нині успішних фахівців потужних підприємств. Вдячні силам оборони за те, що це свято відбулося!

Опублікований: 29-09-2025
Читайте також:
Сюрприз від німецьких друзів чекав на наших здобувачів під час четвертої онлайн-зустрічі

Відбулася вже четверта онлайн-зустріч здобувачів освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого зі студентами та викладачами Берлінського університету прикладних наук. За цей час вони стали справжніми друзями, яким усе більше не вистачає запланованого часу для спілкування. Німецькі друзі підготували цікаві відео-п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сюрприз від німецьких друзів чекав на наших здобувачів під час четвертої онлайн-зустрічі 14 грудня 2020

Про професії майбутнього, що стали реальністю для наших випускників

Чи знаєте ви, що до переліку топ-25 професій майбутнього входять сіті-фермер та урбаніст-еколог? Майбутнє вже настало, і колектив кафедри екологічної безпеки і охорони праці пишається, що їх випускник уже має значний досвід ведення успішного бізнесу в одному з цих напрямків. Дуже важливо вчасно зустріти того, хто спрямує тебе в житті саме туди, ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про професії майбутнього, що стали реальністю для наших випускників 28 січня 2021

Креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю: брейн-ринг в онлайн-форматі

Уже більше місяця наші студенти знаходяться на дистанційному навчанні. Хоча карантин – це час, який, здавалося б, важко провести цікаво та з користю, але першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю довели протилежне. 24 квітня відбувся перший в університеті брейн-ринг на платформі Zoom. Учасники показали не тільки свої ґрунтовн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю: брейн-ринг в онлайн-форматі 27 квітня 2020

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

Вивчення гастрономічного туризму – це не тільки лекції та вебінари. Це ще й участь у важливих акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя. Здобувачі 1 курсу спеціальності «Туризм» під час вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» долучилися до голосування за найкращий логотип до нової гастрономічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти 25 березня 2021