Н У Х Т

День української вишиванки на кафедрі фінансів

21 травня 2020

День української вишиванки на кафедрі фінансів

Колектив кафедри фінансів влаштував флешмоб до Всесвітнього дня української вишиванки. Викладачі вдягнули свої улюблені національні вбрання й зняли відео з навчальною літературою та рекламними матеріалами кафедри.

День вишиванки – не офіційне й відносно молоде, проте дуже улюблене народне свято. Цього дня прийнято одягати національне вбрання, куди б не довелося йти – на роботу, на зустріч із друзями чи деінде. Традиційно його відзначають щороку в третій четвер травня. Цього року свято припадає на 21 травня.

І хоч карантинні обмеження не дозволяють зустрітися особисто, це не стає на заваді нашим викладачам, щоб святкувати.

Відео.

Опублікований: 21-05-2020
Читайте також:
Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 квітня 2020

Із сучасними технологіями підготовки та пакування питної води на базі ТОВ «Еталон» знайомилися майбутні фахівці пакувальної техніки

Студенти кафедри мехароніки та пакувальної техніки під керівництвом старших викладачів Анастасії Деренівської і Світлани Мироненко відвідали одне із провідних підприємств – ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Вони мали можливість побачити обладнання для видобутку та підготовки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасними технологіями підготовки та пакування питної води на базі ТОВ «Еталон» знайомилися майбутні фахівці пакувальної техніки 15 березня 2019

Підтверджуємо акредитацію

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 190-А від 9 лютого 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ працюють комісії з проведення акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та «Виробництво хліба,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджуємо акредитацію 16 лютого 2017

Фахівці кафедр технології зберігання і переробки зерна і технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели спільну лабораторну роботу

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Євтушенко за участю асистента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віталія Пічкура провів для студентів групи ТХ-4-4 лабораторну роботу з дисципліни «Низькомолекулярні та екструзійні технології». Для студентів демонструвалася робота екструдера при переробленні кукуру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедр технології зберігання і переробки зерна і технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели спільну лабораторну роботу 05 вересня 2018