Н У Х Т

День подяки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

29 листопада 2019

День подяки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

День подяки у США традиційно відзначають у четвертий четвер листопада і цьогоріч він припав на 28-е. Звідки ж походить це свято та які має традиції? Про це дізналися учасники чергової зустрічі Movie club, який знову зібрала кафедра іноземних мов професійного спрямування.

Зі святом пов’язано багато традицій, які американці пильно бережуть. Цього дня всі члени сім’ї повинні сходити до церкви, а після служби зібратися за одним столом, на якому неодмінно будуть індичка, гарбузовий пиріг, картопляне пюре та соус із журавлини.

Ці улюблені американцями традиції стають невід’ємною частиною сюжетів багатьох фільмів і серіалів. Саме такий епізод серіалу «Друзі» мовою оригіналу подивилися учасники клубу – студенти 1 курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та викладачі кафедри.

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

Зазвичай у середині осені в Україні відбувається досить знаменна подія – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo». Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, саніт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 18 жовтня 2022

Участь у наукових конференціях – безцінний досвід

Деякий час назад здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології взяли участь у VІІІ науково-практичній конференції школи молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» АТ «Фармак», присвяченій 95-річному ювілею фармацевтичної компанії. Через пандемію COVID-19, конференція працювала в онлайн-режимі. У ній брали участь магістранти На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь у наукових конференціях – безцінний досвід 25 лютого 2021

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Вплив порошку топінамбура та частково знежиреного борошна насіння олійних культур на зберігання заварного хліба із житнього борошна» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2018

Професійне самовдосконалення викладача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, к.т.н., доцент Тарас Погорілий успішно завершив позапланове підвищення кваліфікації – курс воркшопів у рамках «Uni-BizBridge», яке тривало 21-22 листопада 2022 року на базі «Uni-BizBridge». Метою Всеукраїнського проєкту для викладачів університетів і коледжів Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне самовдосконалення викладача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 05 грудня 2022