Н У Х Т

День подяки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

29 листопада 2019

День подяки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

День подяки у США традиційно відзначають у четвертий четвер листопада і цьогоріч він припав на 28-е. Звідки ж походить це свято та які має традиції? Про це дізналися учасники чергової зустрічі Movie club, який знову зібрала кафедра іноземних мов професійного спрямування.

Зі святом пов’язано багато традицій, які американці пильно бережуть. Цього дня всі члени сім’ї повинні сходити до церкви, а після служби зібратися за одним столом, на якому неодмінно будуть індичка, гарбузовий пиріг, картопляне пюре та соус із журавлини.

Ці улюблені американцями традиції стають невід’ємною частиною сюжетів багатьох фільмів і серіалів. Саме такий епізод серіалу «Друзі» мовою оригіналу подивилися учасники клубу – студенти 1 курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та викладачі кафедри.

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін

Що таке зима для викладачів вишу? По-перше, це важлива реперна точка – сесія. По-друге, це Новорічні та Різдвяні свята. По-третє, для більшості з нас це – період дистанційного навчання (молодіжним сленгом – «дистанційка»). Але цьогорічна зима була для всіх і неабияким випробуванням. Можна сказати, квестом. Після дощу на Різдво, морозу на Василя, ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін 26 березня 2018

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес

 «Програма «Горизонт 2020» дає шанс нашим науковцям розкрити свій науковий потенціал саме в Україні. Що стосується впливу на економіку, суспільство та формування політики, то Європейська дослідницька рада встановила, що близько половини проектів уже вплинули на сфери науки та бізнесу. Більш того, майже три чверті з них мають середньостроковий та до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес 18 липня 2018

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників

18 січня 2019 року викладач спецдисциплін Сумського коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Олександр Лисенко провів майстер-клас «Обслуговування комп’ютера в домашніх умовах» для учнів 9-х класів КУ ЗОШ №26. Фахівець показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду, замінити термопасту, змас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників 21 січня 2019

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

5 березня 2019 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології оздоровчих продуктів Ірини Ясінської з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкрите заняття завітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності 06 березня 2019