Н У Х Т

День подяки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

29 листопада 2019

День подяки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

День подяки у США традиційно відзначають у четвертий четвер листопада і цьогоріч він припав на 28-е. Звідки ж походить це свято та які має традиції? Про це дізналися учасники чергової зустрічі Movie club, який знову зібрала кафедра іноземних мов професійного спрямування.

Зі святом пов’язано багато традицій, які американці пильно бережуть. Цього дня всі члени сім’ї повинні сходити до церкви, а після служби зібратися за одним столом, на якому неодмінно будуть індичка, гарбузовий пиріг, картопляне пюре та соус із журавлини.

Ці улюблені американцями традиції стають невід’ємною частиною сюжетів багатьох фільмів і серіалів. Саме такий епізод серіалу «Друзі» мовою оригіналу подивилися учасники клубу – студенти 1 курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та викладачі кафедри.

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Біотехнологи відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей

Щоб зацікавити майбутніх вступників нашим університетом і допомогти з вибором майбутньої професії студенти-біотехнологи групи БТ-2-1 Максим Клименко та Вікторія Самойленко відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей із випускною групою біохімічного напрямку Технічного ліцею міста Києва та запросили їх до дружної сім’ї факультету біотехнології та е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей 14 вересня 2023

Третьокурсники-екологи дізнавалися, як вирішують екологічні проблеми на хлібокомбінаті №6

10 квітня студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор побували на дочірньому підприємстві ВАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 6». «Київхліб» – найбільший столичний виробник хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів, що вже понад 85 років утримує провідні позиції у галузі вітчизняного хлібо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-екологи дізнавалися, як вирішують екологічні проблеми на хлібокомбінаті №6 11 квітня 2019

Якість страв як рушій змін: здобувачі ОПП «Технології харчування» на глобальному гастрономічному трендовому вебінарі

Бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування» у межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми Олег Кузьмін) взяли участь у міжнародному вебінарі «Can't Miss Menu Trends for 2025 – Navigati...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість страв як рушій змін: здобувачі ОПП «Технології харчування» на глобальному гастрономічному трендовому вебінарі 08 квітня 2025

Наукові івенти кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань

Кафедра технології  хлібопекарських і кондитерських виробів протягом багатьох років співпрацює з інформаційно-аналітичним  журналом  «Світ Продуктів», що видається РІА Марко Пак. Журнал виступив інформаційним партнером наукових заходів кафедри – VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові івенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань 26 вересня 2024