Н У Х Т

День натхнення, відкриттів і яскравих вражень!

19 грудня 2024

День натхнення, відкриттів і яскравих вражень!

18 грудня Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ відкрив свої двері для майбутніх вступників, і це було справжнє свято! День гостинності інституту став чудовою нагодою для школярів дізнатися більше про світ економічних професій і життя в університеті.

Відповідальна за профорієнтаційну роботу, старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко із захопленням розповіла про унікальні можливості навчання в інституті, переваги кожної з 11 освітніх програм, їх перспективи та реальну користь для побудови успішної кар’єри.

Школярі дізналися: як виглядає сучасне студентське життя у НУХТі, які освітні програми пропонує наш економічний інститут, як навчання тут допомагає стати конкурентоспроможним фахівцем.

Особлива родзинка заходу – студентська рада. Її активісти щиро ділилися своїми враженнями про насичене подіями життя в університеті, розповідали про спортивний комплекс, сучасну матеріально-технічну базу, зокрема фотолабораторії, затишні аудиторії та навіть розіграші призів!

Старшокласники шкіл Києва (№№96, 316 та інших) із захопленням брали участь у грі та розіграші призів, уважно слухали доповіді та ставили запитання. Захід був наповнений корисною інформацією, цікавими активностями і живим спілкуванням.

Організатори інститутських гостин висловлюють подяку всім учасникам за активність, цікавість і бажання дізнаватися більше й чекають на нові зустрічі у НУХТ – університеті, де мрії стають реальністю.

Опублікований: 19-12-2024
Читайте також:
Здобувачі-рекламісти в епіцентрі важливої події

Нещодавно в університеті відбулася ІІІ Міжнародна наукова практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи», яка масштабувалася і вперше сформувала свою іміджеву складову, над якою працювали здобувачки спеціальності 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськіс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-рекламісти в епіцентрі важливої події 08 листопада 2023

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тиждень фахової комісії спеціальності «Виробництво харчової продукції» тривав із 1 по 5 жовтня 2018 року. Він розпочався з хімічного квесту, учасники якого долали станції «Експериментальна», «Точка зору», «Чорна скринька», «Колаж», «Зважування», на яких демонстрували отримані знання та навички. Підсум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві 08 жовтня 2018

Фахівці Науково-технічної бібліотеки провели вебінар

4 лютого у форматі Zoom-конференції відбувся вебінар «Можливості платформи ScienceDirect. Або як отримати максимум користі?». Під час зустрічі фахівцями Науково-технічної бібліотеки університету були розкриті питання роботи платформи ScienceDirect, яка є найбільшою базою даних компанії Elsevier. Зокрема – створення облікового запису, можливість пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки провели вебінар 04 лютого 2021

Сумна звістка

12 квітня 2020 року на 66-му році життя передчасно пішов із життя ректор Національного університету харчових технологій, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Премії Кабінету Міністрів України за розроблення інноваційних технологій, повний кавалер ордена «За заслуги» Українець Анатолій Іванович. Анатолій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сумна звістка 12 квітня 2020