Н У Х Т

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 жовтня 2020

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Більшість із нас обожнюють шоколад і вироби з нього. Першокурсники групи ХЧ-1.2 зі своїм куратором, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Захаровим взяли участь у майстер-класі з виготовлення трюфельних цукерок, що відбувся в одному з найкрасивіших закладів України «Львівській майстерні шоколаду».

Здобувачі опанували техніку приготування цукерок, дізналися про сучасні новинки, зокрема, про рожевий шоколад і шоколад із перчинкою, який виготовляють за технологією мексиканського племені олмеків. Крім того, фахівці-шоколатьє ділилися проблемами вирощування какао-бобів і цікавилися думкою здобувачів, щодо вирішення цієї проблеми.

Тепер, після смачного майстер-класу, першачки знають різницю між трюфелем, що вирощується на півдні Франції, і трюфелем, який звикли бачити на полицях роздрібної торгівлі, та зможуть впевнено дати відповідь, чому ці смачнючі цукерки отримали таку благородну назву.

Опублікований: 16-10-2020
Читайте також:
Теорія та більше практики: сучасне бачення роботодавцями майбутнього фахівця

Формування національних освітніх тенденцій відповідно до сучасних реалій розвитку світової спільноти вимагає від закладів вищої освіти значних зусиль у створенні ефективних моделей підготовки спеціалістів різних рівнів і спрямувань. Адже якість освіти – це, перш за все, мобільність і престиж закладу вищої освіти в освітньому просторі будь якої краї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теорія та більше практики: сучасне бачення роботодавцями майбутнього фахівця 24 лютого 2021

REX-T-REX 2024 привітно зустрічає поліграфістів НУХТ

10-12 вересня у столиці працює виставка друку і реклами REX-T-REX 2024, де експонуються технології, обладнання та послуги з друку, зовнішньої реклами, виробництва упаковки та етикеток, сувенірів, видавництва, канцелярського приладдя тощо. Звичайно, повз таку цікаву подію не могли пройти наші здобувачі освіти, що вивчають комп’ютерні технології диз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

REX-T-REX 2024 привітно зустрічає поліграфістів НУХТ 11 вересня 2024

Доцент кафедри фізики продемонструвала високий рівень викладання

 7 грудня 2018 р. на кафедрі фізики відбулося планове відкрите заняття доцента кафедри Наталії Медвідь для студентів першого курсу групи АК-І-1. Згідно з робочою програмою навчальної дисципліни, тема лекційного заняття – «Діелектрики та провідники в електростатичному полі. Електроємність». Розуміння суті фізичних явищ, що відбуваються в базових е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри фізики продемонструвала високий рівень викладання 10 грудня 2018

З трендами у галузі здорового харчування ознайомилися викладачі та здобувачі-технологи

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко разом зі студентами групи ТІ-2-3 відвідали виставку «ECO-Expo 2024», на якій були репрезентовані органічні, екологічно чисті товари та послуги для здорового способу життя. Студентам-другокурсникам було цікаво ознайомитися з продуктами, представленими на виставці: дієтичними добавк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З трендами у галузі здорового харчування ознайомилися викладачі та здобувачі-технологи 01 жовтня 2024