Н У Х Т

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 жовтня 2020

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Більшість із нас обожнюють шоколад і вироби з нього. Першокурсники групи ХЧ-1.2 зі своїм куратором, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Захаровим взяли участь у майстер-класі з виготовлення трюфельних цукерок, що відбувся в одному з найкрасивіших закладів України «Львівській майстерні шоколаду».

Здобувачі опанували техніку приготування цукерок, дізналися про сучасні новинки, зокрема, про рожевий шоколад і шоколад із перчинкою, який виготовляють за технологією мексиканського племені олмеків. Крім того, фахівці-шоколатьє ділилися проблемами вирощування какао-бобів і цікавилися думкою здобувачів, щодо вирішення цієї проблеми.

Тепер, після смачного майстер-класу, першачки знають різницю між трюфелем, що вирощується на півдні Франції, і трюфелем, який звикли бачити на полицях роздрібної торгівлі, та зможуть впевнено дати відповідь, чому ці смачнючі цукерки отримали таку благородну назву.

Опублікований: 16-10-2020
Читайте також:
Якими будуть світ та Україна у 2019-му році розмірковували наші студенти-міжнародники на круглому столі у Верховній Раді

Магістранти та студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» взяли участь у роботі круглого столу «Світ та Україна у 2019-му році», який відбувся у Верховній Раді. Такі актуальні у наступному році теми, як торговельна війна США та Китаю, Brexit, штучний інтелект, зміна поколінь, зростання протекціонізму, російський вплив на енергетичном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якими будуть світ та Україна у 2019-му році розмірковували наші студенти-міжнародники на круглому столі у Верховній Раді 19 грудня 2018

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ

В українській світлиці Вінницького коледжу нашого університету відбулося свято з нагоди Міжнародного дня рідної мови «Кращої, ніж рідна, мови не буває…». Червоною ниткою дійства проходила думка про неоціненний Божий дар українському народові – рідну мову, названу Берегинею і Богородицею, найбільшим духовним скарбом і національною гордістю. Доскона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ 28 лютого 2017

НУХТ – на Фестивалі морозива

Кафедра технології молока і молочних продуктів взяла активну участь у відкритті та проведенні свята солодощів і розваг «Фестиваль морозива» у межах Дня знань. Організатор заходу, що відбувся в Українському домі на Європейській площі, - Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти». У святкуванні брала участь академічна група с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – на Фестивалі морозива 03 вересня 2019

Профком НУХТ вітає з Новим роком і Різдвом!

Вітаємо з Новим роком і Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб 2019-й подарував багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання, і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов'язково збудеться!  З повагою, Профком НУХТ

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком НУХТ вітає з Новим роком і Різдвом! 28 грудня 2018