Н У Х Т

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 жовтня 2020

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Більшість із нас обожнюють шоколад і вироби з нього. Першокурсники групи ХЧ-1.2 зі своїм куратором, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Захаровим взяли участь у майстер-класі з виготовлення трюфельних цукерок, що відбувся в одному з найкрасивіших закладів України «Львівській майстерні шоколаду».

Здобувачі опанували техніку приготування цукерок, дізналися про сучасні новинки, зокрема, про рожевий шоколад і шоколад із перчинкою, який виготовляють за технологією мексиканського племені олмеків. Крім того, фахівці-шоколатьє ділилися проблемами вирощування какао-бобів і цікавилися думкою здобувачів, щодо вирішення цієї проблеми.

Тепер, після смачного майстер-класу, першачки знають різницю між трюфелем, що вирощується на півдні Франції, і трюфелем, який звикли бачити на полицях роздрібної торгівлі, та зможуть впевнено дати відповідь, чому ці смачнючі цукерки отримали таку благородну назву.

Опублікований: 16-10-2020
Читайте також:
Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 квітня 2019

Про ефективну роботу викладачів на методичному семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів пройшов методичний семінар Оксани Мельник «Правильний розподіл робочого навантаження як основа успіху і ефективної роботи викладачів у закладах вищої освіти». Були розглянуті основні принципи управління часом, усвідомлення і застосування яких дозволить підвищити ефективність і продуктивність праці нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ефективну роботу викладачів на методичному семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2020

Актуальні питання в області маркетингу, товарознавства та організації підприємницької діяльності вирішують магістранти кафедри маркетингу

Минулого тижня на кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ успішно пройшли захисти магістерських робіт зі спеціальностей «Маркетинг», «Товарознавство і комерційна діяльність» та «Організація оптової і роздрібної торгівлі» денної форми навчання. На відкритому заході були присутні студенти, викладачі та всі бажаючі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання в області маркетингу, товарознавства та організації підприємницької діяльності вирішують магістранти кафедри маркетингу 27 лютого 2017

Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі

24 березня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук, Олександр Люлька, Артем Ущаповський, Ярослав Хитрий відвідали професійний онлайн-воркшоп «ARCHICAD для викладачів та навчальних закладів: як це працює?» від «Graphisoft Center Ukraine». Під час воркшопу викладачі дізналися, як стати сертифікованим тренером і офіційним амбасад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі 25 березня 2021