Більшість із нас обожнюють шоколад і вироби з нього. Першокурсники групи ХЧ-1.2 зі своїм куратором, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Захаровим взяли участь у майстер-класі з виготовлення трюфельних цукерок, що відбувся в одному з найкрасивіших закладів України «Львівській майстерні шоколаду».
Здобувачі опанували техніку приготування цукерок, дізналися про сучасні новинки, зокрема, про рожевий шоколад і шоколад із перчинкою, який виготовляють за технологією мексиканського племені олмеків. Крім того, фахівці-шоколатьє ділилися проблемами вирощування какао-бобів і цікавилися думкою здобувачів, щодо вирішення цієї проблеми.
Тепер, після смачного майстер-класу, першачки знають різницю між трюфелем, що вирощується на півдні Франції, і трюфелем, який звикли бачити на полицях роздрібної торгівлі, та зможуть впевнено дати відповідь, чому ці смачнючі цукерки отримали таку благородну назву.