Н У Х Т

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває

24 жовтня 2018

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи доцента Олександра Люльки продовжив керівник відділу POS-систем Олег Гальченко.

Спеціаліст компанії «Expert Solution» розповів про нові можливості комплексної автоматизації готельних підприємств. Автоматизована система управління готелем «SERVIO Hotel» забезпечує ефективну роботу всіх служб підприємства з розмежуванням функцій співробітників за рахунок індивідуального доступу до системи. Система включає модулі «Базовий», «Продажі», «Бухгалтерія», «Статистика і звітність», «Адміністрування», «Модулі зовнішніх систем». Фахівець професійно ознайомив викладачів із можливостями автоматизації у модулі «Базовий» таких операцій, як поселення і реєстрація гостей, бронювання номерів із врахуванням побажань гостя, створення електронних ключів-карток, реєстрація повідомлень, управління персоналом готелю, зокрема роботою портьє. Олег Гальченко наголосив на функціональних можливостях системи автоматизації «SERVIO Hotel»; простоті й зручності використання; рівні та якості технічної й програмної підтримки; можливості модернізації системи. Сфера гостинності потребує якісних програмних продуктів, які враховують особливості вітчизняного ринку і можуть стати ефективним механізмом підвищення соціально-економічної ефективності підприємств готельно-ресторанного господарства.

Дисципліна «Електронні системи готельно-ресторанного господарства», що викладається студентам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», передбачає теоретичне вивчення існуючих на ринку мультифункціональних автоматизованих систем управління та набуття практичних навичок щодо їхнього використання на підприємствах готельно-ресторанного господарства.

Опублікований: 24-10-2018
Читайте також:
Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 січня 2020

Держслужба якості освіти вивчатиме перебіг вступної кампанії

Державна служба якості освіти здійснюватиме моніторинг організації та проведення вступної кампанії закладами вищої та фахової передвищої освіти. За словами, голови Держслужби Руслана Гурака, діяльність служби якості освіти спрямована на захист прав учнів, вступників, студентів на здобуття відповідного рівня освіти. «Наразі розроблено Програму мон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Держслужба якості освіти вивчатиме перебіг вступної кампанії 10 серпня 2020

Театр приходить до нашого здобувача

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, разом із наставницями академічних груп, доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів долучилися до перегляду онлайн-вистави «Камінний господар» за мотивами драми Лесі Українки в сучасній інтерпретації режисера Івана Уривського. У центрі сюжету – спокусник Дон Жу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Театр приходить до нашого здобувача 04 січня 2021