Н У Х Т

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває

24 жовтня 2018

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи доцента Олександра Люльки продовжив керівник відділу POS-систем Олег Гальченко.

Спеціаліст компанії «Expert Solution» розповів про нові можливості комплексної автоматизації готельних підприємств. Автоматизована система управління готелем «SERVIO Hotel» забезпечує ефективну роботу всіх служб підприємства з розмежуванням функцій співробітників за рахунок індивідуального доступу до системи. Система включає модулі «Базовий», «Продажі», «Бухгалтерія», «Статистика і звітність», «Адміністрування», «Модулі зовнішніх систем». Фахівець професійно ознайомив викладачів із можливостями автоматизації у модулі «Базовий» таких операцій, як поселення і реєстрація гостей, бронювання номерів із врахуванням побажань гостя, створення електронних ключів-карток, реєстрація повідомлень, управління персоналом готелю, зокрема роботою портьє. Олег Гальченко наголосив на функціональних можливостях системи автоматизації «SERVIO Hotel»; простоті й зручності використання; рівні та якості технічної й програмної підтримки; можливості модернізації системи. Сфера гостинності потребує якісних програмних продуктів, які враховують особливості вітчизняного ринку і можуть стати ефективним механізмом підвищення соціально-економічної ефективності підприємств готельно-ресторанного господарства.

Дисципліна «Електронні системи готельно-ресторанного господарства», що викладається студентам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», передбачає теоретичне вивчення існуючих на ринку мультифункціональних автоматизованих систем управління та набуття практичних навичок щодо їхнього використання на підприємствах готельно-ресторанного господарства.

Опублікований: 24-10-2018
Читайте також:
Звітують майбутні доктори філософії

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося річне звітування здобувачів вищої освіти ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Здобувачі першого року навчання Валерія Марченко (Потапенко), Мирослав Хоньків, Ігор Колодій успішно засвоїли обов’язкові та вибіркові компоненти освітньо-наукової програми, а ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітують майбутні доктори філософії 23 червня 2023

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 червня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2019 року.  По сімейному тепла й затишна атмосфера панувала у актовій залі університету, де зібралися 195 цьогорічних випускників спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки й...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 червня 2019

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу

Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець відвідали Коледж ресторанного господарства, де зустрілися зі студентами, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». Наголошуючи на необхідності оде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу 05 лютого 2020

Завідувач Підготовчого відділення поспілкувалася з батьками випускників київської гімназії «Потенціал»

З 1 жовтня стартував навчальний рік на Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Триває активна профорієнтаційна робота серед учнівської молоді та їх батьків. У вересні завідувач Підготовчого відділення Валентина Кудіна  відвідала батьківські збори в гімназії «Потенціал» (співпраця з цим зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач Підготовчого відділення поспілкувалася з батьками випускників київської гімназії «Потенціал» 03 жовтня 2018