Н У Х Т

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває

24 жовтня 2018

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи доцента Олександра Люльки продовжив керівник відділу POS-систем Олег Гальченко.

Спеціаліст компанії «Expert Solution» розповів про нові можливості комплексної автоматизації готельних підприємств. Автоматизована система управління готелем «SERVIO Hotel» забезпечує ефективну роботу всіх служб підприємства з розмежуванням функцій співробітників за рахунок індивідуального доступу до системи. Система включає модулі «Базовий», «Продажі», «Бухгалтерія», «Статистика і звітність», «Адміністрування», «Модулі зовнішніх систем». Фахівець професійно ознайомив викладачів із можливостями автоматизації у модулі «Базовий» таких операцій, як поселення і реєстрація гостей, бронювання номерів із врахуванням побажань гостя, створення електронних ключів-карток, реєстрація повідомлень, управління персоналом готелю, зокрема роботою портьє. Олег Гальченко наголосив на функціональних можливостях системи автоматизації «SERVIO Hotel»; простоті й зручності використання; рівні та якості технічної й програмної підтримки; можливості модернізації системи. Сфера гостинності потребує якісних програмних продуктів, які враховують особливості вітчизняного ринку і можуть стати ефективним механізмом підвищення соціально-економічної ефективності підприємств готельно-ресторанного господарства.

Дисципліна «Електронні системи готельно-ресторанного господарства», що викладається студентам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», передбачає теоретичне вивчення існуючих на ринку мультифункціональних автоматизованих систем управління та набуття практичних навичок щодо їхнього використання на підприємствах готельно-ресторанного господарства.

Опублікований: 24-10-2018
Читайте також:
Засідання Спілки голів рад директорів ВНЗ І-ІІ р. а. України відбулося в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

11 жовтня 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулося засідання Спілки голів рад директорів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації України. Перед початком пленарного засідання, члени Спілки вшанували загиблих воїнів АТО хвилиною мовчання та урочисто поклали квіти до меморіалу загиблих у меморіальному ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання Спілки голів рад директорів ВНЗ І-ІІ р. а. України відбулося в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 12 жовтня 2018

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна

Студентка-біотехнолог Вікторія Погоріла закріплювала набуті в університеті знання під час практики на ТОВ «Білоцерківський завод препаративних форм». Цей завод входить до складу сільськогосподарської компанії «AlfaSmartAgro». Підприємство займається виробництвом мікродобрив і засобів захисту рослин, використовуючи сучасні технології й найкраще євро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна 23 лютого 2018

Кращі з кращих

Зустріч адміністрації факультету та гаранта освітньої програми зі студентами – подія для факультету біотехнології та екологічного контролю типова і регулярна. Власне, зазвичай, вона полягає у тому, що представники деканату та гарант розповідають про організаційні моменти навчального процесу, а студенти висловлюють свої побажання і пропозиції. Але ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі з кращих 26 січня 2023

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько. До складу комісії також увійшли доцент кафедри технології хл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ 18 лютого 2020