Н У Х Т

Чоловіча збірна університету з футзалу продовжила серію переможних матчів

12 березня 2018

Чоловіча збірна університету з футзалу продовжила серію переможних матчів

5 березня наші футзалісти приймали суперників із КНУ ім. Т. Шевченка, в рамках 12 туру Вищої футзальної ліги столиці серед студентських команд ВНЗ. З перших хвилин матчу вони продемонстрували свої наміри здобути в цій грі максимум очок. Вже на третій хвилині рахунок відкрив кращий, на даний момент, бомбардир чемпіонату Руслан Савенко. П’ять хвилин потому рахунок був подвоєний, а автором дуже ефектного взяття воріт став Олександр Костінов, який наважився на удар майже з центра поля, і цей постріл був досить сильним та влучним, щоб голкіпер не зміг його парирувати.

Лише на 22-й хвилині матчу гостям вдалося відквитати один м’яч, що тільки піддало запалу нашим хлопцям. На 26-й хвилині продовжив покращувати власну статистику Руслан Савенко, і чудовим ударом оформив дубль. Хвилиною пізніше свій другий гол у матчі забив Олександр Костінов. На 34-й Савенко оформив хет-трик, а кількома хвилинами потому він же віддав точну передачу на Артема Кучинського, який встановив рахунок 6:1. А крапку в матчі поставив Богдан Костючик, що скористався помилкою захисника на останній хвилині зустрічі. Тож гра завершилась із розгромним рахунком 7:1 на користь чинного чемпіона.

Ще один матч відбувся з командою Київського університету імені Бориса Грінченка у рамках перенесеного 18 туру Вищої ліги ФАСК.

Відкрив рахунок у матчі наш кращий бомбардир Руслан Савенко, який скористався помилкою голкіпера і без проблем переправив м’яч у сітку воріт. Та дві хвилини потому рахунок став знову рівним. До середини першого тайму гра була більш-менш рівною, поки Віталій Дзюба чудовою передачею з власної половини майданчика не вивів на «побачення з голкіпером» Руслана Савенка, який ефектно з першої спроби пробив головою в стійку воріт, а від стійки вже другим ударом послав м’яч під поперечку воріт суперника. Фантастичний гол Руслана додав нашим збірникам впевненості в тому, що вони вже навряд чи відпустять перемогу. І вже через хвилину Савенко оформив хет-трик, взявши гру на себе. А завершилась перша 20-хвилинка автоголом від Євгенія Зайця, після прострілу Артема Кучинського. Тож на перерву команди пішли за рахунку 4:1.

На 31-й хвилині Олександр Семенов відібрав м’яч у центрі поля й збільшив рахунок. А на 36-й та 37-й хвилинах Сергій Макаренко оформив дубль завдяки чудовій командній грі, а мацну крапку в матчі поставив Олег Сіренко. Підсумок гри – 8:1 і наша збірна продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю Вищої ліги.

А напередодні міжнародного жіночого свята ФК «НУХТ» та команда «НУФВСУ» виявляли сильнішого у київському дербі. Гра відбулась у рамках третього туру Конференції «Центр». В тому, що це було справжнє дербі, переконалися усі, хто бачив цю зустріч. Інтрига у матчі зберігалася до фінальної сирени.

На 4-й хвилині гості відкрили рахунок. Минає ще дві хвилини і команда «НУФВСУ» забиває вдруге. Та у другій половині тайму наші спортсмени зламали хід гри на свій бік. Протягом однієї хвилини наш капітан Руслан Савенко робить рахунок 2:2. Спочатку він реалізував швидку контратаку після пасу Віталія Дзюби. А потім влучив у ворота суперника потужним ударом метрів із восьми.

На перерву суперники пішли за рівним рахунком. А ледь розпочався другий тайм, як «нухтівці» вийшли уперед. Віталій Дзюба пройшов правим флангом, і відпасував у центр, де в дотик зіграв Руслан Савенко, перегравши воротаря команди «НУФВСУ».

До честі команди гостей, вони не здалися. Гарна нагода зрівняти рахунок була у Андрія Садовського. Але Максим Дядюнець виграв дуель. А на 30-й хвилині рахунок був зрівняний. Нічия не влаштовувала наших хлопців, тому вони доклали максимум зусиль, щоб вирвати перемогу. Їм це вдалося за п’ять хвилин до закінчення матчу. Олександр Школьний ударом із середньої дистанції переграв Владислава Пастушенка – 4:3.

Таким чином, ФК «НУХТ» став переможцем першого київського дербі цього сезону.

Вітаємо наших збірників! Так тримати!

Опублікований: 12-03-2018
Читайте також:
Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством

Відбулося чергове виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Майстер-клас із приготування ароматних кавових напоїв провів керуючий закладом ресторанного господарства в м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством 05 жовтня 2022

Всесвітній день туризму у Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

27 вересня – Всесвітній день туризму. З кожним роком туризм стає все популярнішим, а нові маршрути відкривають вікно у широкий світ. Це – високорентабельна галузь економіки, дієвий чинник інтеграції України у європейську та світову спільноту. Напередодні свята викладачі Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ здійс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день туризму у Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 27 вересня 2021

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів

13 жовтня 2021 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувався перший у цьому навчальному році методичний семінар щодо виконання курсових робіт для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Професія викладача вимагає постійного підвищення св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів 18 жовтня 2021

Досвідом впровадження інноваційних технологій діляться виробничники

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Досвід впровадження інноваційних технологій вирощування традиційних та органічних культур і отримання продуктів їх перероблення на агрофірмі «Поле» за участю начальниці відділу контролю якості ТОВ Агрофірма «Поле» Вікторії Павловської. Компанія спеціалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом впровадження інноваційних технологій діляться виробничники 28 червня 2023