Н У Х Т

Чи можливе створення вічногоі двигуна: відповідь отримали учасники майстер-класу на кафедрі фізики

12 грудня 2023

Чи можливе створення вічногоі двигуна: відповідь отримали учасники майстер-класу на кафедрі фізики

У рамках Дня відкритих дверей університету на кафедрі фізики відбувся майстер-клас «Чи можливе створення вічного двигуна?».

Допомогу в організації цього заходу надали студенти групи АК-1-1, які запросили своїх молодших знайомих і друзів, що ще визначаються із вибором майбутньої спеціальності.

На початку заходу завідувачка кафедри Світлана Літвинчук коротко розповіла про університет та про широкий вибір спеціальностей, фахівців за якими ми готуємо.

А далі доцентка кафедри Наталія Медвідь звернула увагу на необхідність знань з фізики для майбутніх інженерів і технологів і, щоб зацікавити гостей, розповіла про історію створення вічних двигунів та пояснила на основі законів фізики, чому вони не можуть працювати.

Опублікований: 12-12-2023
Читайте також:
Розширюємо фахові горизонти здобувачів

Доброю традицією на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів є проведення гостьових лекцій, на яких власники та спеціалісти-технологи відверто діляться досвідом успішного промислового та крафтового виробництва. 14 лютого 2024 року для бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», магістрантів освітньої програми «Технології з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо фахові горизонти здобувачів 15 лютого 2024

Спектроскопічні методи аналізу в фармації: лекція для магістрантів від фахівця-практика

Корпорація «Артеріум» багато років співпрацює з кафедрою біотехнології та мікробіології. Зокрема, у межах дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології», яку слухають здобувачі магістратури спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія». Співробітники та партнери «Артеріум» читають лекції майбутнім вип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спектроскопічні методи аналізу в фармації: лекція для магістрантів від фахівця-практика 20 жовтня 2022

Відзнаки стейхолдеру ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» за плідну співпрацю з НУХТ

ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» в особі директора Володимира Ліпецького активно допомагає покращити матеріально-технічну базу для викладання дисциплін освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» освітнього ступеня «Бакалавр» та «Інжиніринг харчових виробництв» освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 133 «Галузеве м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнаки стейхолдеру ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» за плідну співпрацю з НУХТ 30 жовтня 2023

Практичне заняття на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації про святкові традиції США

25 листопада 2021 року у групі МН-1-7p старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Алла Щеглова провела практичне заняття, присвячене Дню подяки (Thanksgiving Day). Здобувачі мали змогу ознайомитися з історією свята та його сучасними традиціями. День подяки – державне загальнонародне свято США щорічно святкують у че...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації про святкові традиції США 26 листопада 2021