Н У Х Т

Чи можливе створення вічногоі двигуна: відповідь отримали учасники майстер-класу на кафедрі фізики

12 грудня 2023

Чи можливе створення вічногоі двигуна: відповідь отримали учасники майстер-класу на кафедрі фізики

У рамках Дня відкритих дверей університету на кафедрі фізики відбувся майстер-клас «Чи можливе створення вічного двигуна?».

Допомогу в організації цього заходу надали студенти групи АК-1-1, які запросили своїх молодших знайомих і друзів, що ще визначаються із вибором майбутньої спеціальності.

На початку заходу завідувачка кафедри Світлана Літвинчук коротко розповіла про університет та про широкий вибір спеціальностей, фахівців за якими ми готуємо.

А далі доцентка кафедри Наталія Медвідь звернула увагу на необхідність знань з фізики для майбутніх інженерів і технологів і, щоб зацікавити гостей, розповіла про історію створення вічних двигунів та пояснила на основі законів фізики, чому вони не можуть працювати.

Опублікований: 12-12-2023
Читайте також:
Розв’язання актуальних проблем у фокусі уваги здобувачів наукового ступеня PhD

28 серпня у разовій спеціалізованій раді відбувся захист дисертаційного дослідження «Підвищення надійності та ефективності систем електропостачання шляхом використання автоматизованих систем керування та електротехнічних пристроїв на основі новітніх матеріалів» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 14 «Електрична інженерія» за спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розв’язання актуальних проблем у фокусі уваги здобувачів наукового ступеня PhD 30 серпня 2024

Публічні захисти звітів здобувачів по переддипломній практиці відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТХ-4-4, ТХ-4-5 і ТХ-4-14ск, яка передбачала написання інформаційного звіту і його публічний захист. У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню асортименту виробів для впровадження на хлібопекарських підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Публічні захисти звітів здобувачів по переддипломній практиці відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 травня 2020

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Сучасний освітній процес вимагає постійного моніторингу і вдосконалення відповідно до вимог бізнес-середовища, яке динамічно змінюється. Для успішної підготовки здобувачів, які будуть конкурентоспроможними на ринку праці, важливим є організація високого рівня навчання з урахуванням сучасних вимог, які висуваються до спеціалістів в сфері безпечності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 31 січня 2022

Міжнародна співпраця для вирішення актуальної проблеми забруднення довкілля мікропластиком

Наші студенти з великим захопленням долучаються до участі у різних міжнародних програмах та обмінах. Тож, магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології першого року навчання Ірина Ковшар скористалася нагодою і стала повноправною виконавицею міжнародного Українсько-Латвійського проєкту «Мікробно-зв’язаний мікропластик у нейстоні міжфазної повер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна співпраця для вирішення актуальної проблеми забруднення довкілля мікропластиком 19 жовтня 2021