Н У Х Т

Чеські колеги привітали університет з новорічними святами

22 грудня 2020

Чеські колеги привітали університет з новорічними святами

Наближаються новорічні свята, і наш колектив почав отримувати вітання від колег і партнерів, у тому числі зарубіжних.

Одними з перших нас привітали колеги з Університету Томаша Бати (м. Злін, Чехія):

Шановні колеги,

від імені Міжнародного офісу Університету Томаша Бати у м. Злін я хотів би подякувати вам за довіру та співпрацю з нашим університетом протягом цього надзвичайно складного року. Ми впевнені, що зможемо продовжувати надійне та компетентне партнерство і в наступному році. Я хочу скористатися цією можливістю, щоб побажати вам міцного здоров’я, щастя та успіхів у 2021 році як особисто, так і професійно.

Керівник Міжнародного офісу                                                                 Павел Бичек

Опублікований: 22-12-2020
Читайте також:
Про економіку та використання знань для досягнення успіху

Доцентка кафедри економіки і права Тетяна Басюк поспілкувалася зі старшокурсниками ВСП «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» про економіку та використання знань для досягнення успіху. Економіка завжди викликає захоплення як комплексна наука, яка дає можливість практикуватися у навичках щодо прогнозування та моделювання ситуацій різного масшт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про економіку та використання знань для досягнення успіху 01 квітня 2025

Кадровий «голод» ринку холоду

8 лютого 2024 року представники фірми ТОВ «Термоком» – директор Дмитро Варичев і HR-менеджерка Вікторія Петрович презентували свою організацію здобувачам освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кадровий «голод» ринку холоду 09 лютого 2024

Міжнародна співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За пропозицією стейкхолдерів і рекомендаціями робочої групи розробників освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» (спеціальності «Харчові технології») до вибіркової частини програми була введена нова освітня компонента – «Йога та медитація у сучасній системі оздоровлення людини». Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 липня 2025

Молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції діляться викладацьким досвідом

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лекційне заняття «Характеристика різних видів тіста, їх технологічне призначення» старшого викладача Віри Зуйко з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів 4-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції діляться викладацьким досвідом 02 квітня 2018