Н У Х Т

Чергова перемога здобувачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ

16 жовтня 2020

Чергова перемога здобувачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ

Жовтень став урожайним на перемоги у фахових конкурсах для здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ.

 Не встигли відлунати вітання переможцям Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020» у компетенції «Мехатроніка», як наступна чудова новина надійшла до університету.

Владислав Кучерявий із конкурсною роботою «Розробка конструкції та технології виготовлення упаковки для набора аксесуарів для гаджетів» (керівник – к.х.н., доцент Наталія Кулик) і Дмитро Данюк із конкурсною роботою «Створення конструкції механічного захоплювального пристрою на засадах біоніки з розширеними функціональними можливостями для виконання операцій групового пакування» (керівник – професор, д.т.н. Микола Якимчук) стали переможцями XV Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії.

Переможці отримали привітання від Міністерства освіти і науки України, Клубу пакувальників і редакції  журналу «Упаковка», а також запрошення  взяти участь у студентській науково-практичній конференції «Золотий каштан», яка відбудеться 12 листопада 2020 р. уже традиційно на базі нашого університету.

Вітаємо переможців, бажаємо успішного виступу на конференції та подальших вагомих досягнень!

Опублікований: 16-10-2020
Читайте також:
Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Біологія» і «Біотехнології та біоінженерія»

Щороку на базі різних закладів вищої освіти проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, метою якого є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життя. Основними завданнями конкурсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Біологія» і «Біотехнології та біоінженерія» 29 січня 2021

Блискучі захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

14 червня в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 14 червня 2024

Чергова група викладачів університету завершила стажування у Польщі

З 18 по 21 грудня 2018 року викладачі університету – доцент кафедри економіки і права Оксана Відоменко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко пройшли заключний очний етап Міжнародного науково-педагогічного стажування для педагогічних і науково-п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова група викладачів університету завершила стажування у Польщі 27 грудня 2018

Товарознавство харчових продуктів опановують бакалаври-поліграфісти

27 березня відбулося планове відкрите лекційне заняття на тему «Товарознавча характеристика молока та молочних продуктів» з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» к.т.н., доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Анастасії Чорної для здобувачів другого курсу спеціальності «Видавництво та поліграфія», освітньо-професійної програми «Комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Товарознавство харчових продуктів опановують бакалаври-поліграфісти 29 березня 2024