Н У Х Т

Чергова група викладачів університету завершила стажування у Польщі

27 грудня 2018

Чергова група викладачів університету завершила стажування у Польщі

З 18 по 21 грудня 2018 року викладачі університету – доцент кафедри економіки і права Оксана Відоменко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко пройшли заключний очний етап Міжнародного науково-педагогічного стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти I–IV рівнів акредитації на базі Економічного університету у місті Краків (Польща).

Стажування тривало три місяці, а програма стажування включала чотири модулі: «Новітні та інноваційні методи викладання», «Система вищої освіти в Європі», «Вища освіта в Польщі в перехідний період», «Створення індивідуальних проектів». Модулі включали on-line дистанційні лекції, очні лекції, практичні заняття та консультації  від провідних фахівців Економічного університету у Кракові.

Під час заключного етапу учасники стажування прослухали лекції на теми «Oxford Debate», «ІТ-технології в класі», «ІТ-інструменти в професійних презентаціях». Після завершення стажування учасники захистили індивідуальні проекти, у яких застосували нові інструменти та технології викладання дисциплін у вищих навчальних закладах. Всі проекти були презентовані та обговорені з доктором філософії, професором кафедри державного управління Економічного університету Яцеком Кліхом. Після завершення програми стажування відбулося урочисте вручення сертифікатів учасникам.

Стажування викладачів сприятиме підвищенню рівня практичної та теоретичної підготовки, опануванню нових методів викладання, підвищенню викладацької майстерності відповідно до сучасних вимог освіти в країнах ЄС, надасть можливість наукового обміну з провідними університетами Європи з метою подальшої співпраці.

Вітаємо наших колег із успішним проходженням міжнародного стажування та бажаємо успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 27-12-2018
Читайте також:
Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

На запрошення старшої викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Раїси Матюшенко до освітнього онлайн-простору кафедри з гостьовою лекцією «Сучасні технології виробництва вина і попит споживачів» завітав визнаний вітчизняний фахівець, засновник Асоціації сомельє України Дмитро Сидоренко. Лектор розповів, що сучасні технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України 07 травня 2024

Святковий профорієнтаційний майстер-клас для київських школярів від кафедри готельно-ресторанної справи

Напередодні травневих свят кафедра готельно-ресторанної справи активно проводить профорієнтаційні заходи. Доцент кафедри Тетяна Сильчук зі студентами-першокурсниками спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Ольгою Петровською, Анастасією Денисенко, Давидом Асатряном і Артемом Вельховецьким відвідали гімназію №59 імені Бойченка міста Києва. Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий профорієнтаційний майстер-клас для київських школярів від кафедри готельно-ресторанної справи 26 квітня 2019

Інструменти від ТОВ «Сабзіро» отримала кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

У рамках підготовки до проведення конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря», організаторами якого виступають профільні кафедри навчальних закладів України, ГС «Холодильна Асоціація України» та виставка «Aqua Therm Kyiv», доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інструменти від ТОВ «Сабзіро» отримала кафедра теплоенергетики та холодильної техніки 04 лютого 2022

Віртуальний візит до гіганта безалкогольної індустрії

7 жовтня першокурсники освітньої програми «Менеджмент» разом із кураторкою, доценткою кафедри економіки праці та менеджменту Іриною Болотіною побували на онлайн-екскурсії на завод і до музею Coca-Cola. Студентам було неймовірно цікаво поринути в атмосферу створення найпопулярнішого в світі напою. Спочатку ведучий приділив увагу історії виникнення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальний візит до гіганта безалкогольної індустрії 08 жовтня 2025