Н У Х Т

Чергова група викладачів університету завершила стажування у Польщі

27 грудня 2018

Чергова група викладачів університету завершила стажування у Польщі

З 18 по 21 грудня 2018 року викладачі університету – доцент кафедри економіки і права Оксана Відоменко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко пройшли заключний очний етап Міжнародного науково-педагогічного стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти I–IV рівнів акредитації на базі Економічного університету у місті Краків (Польща).

Стажування тривало три місяці, а програма стажування включала чотири модулі: «Новітні та інноваційні методи викладання», «Система вищої освіти в Європі», «Вища освіта в Польщі в перехідний період», «Створення індивідуальних проектів». Модулі включали on-line дистанційні лекції, очні лекції, практичні заняття та консультації  від провідних фахівців Економічного університету у Кракові.

Під час заключного етапу учасники стажування прослухали лекції на теми «Oxford Debate», «ІТ-технології в класі», «ІТ-інструменти в професійних презентаціях». Після завершення стажування учасники захистили індивідуальні проекти, у яких застосували нові інструменти та технології викладання дисциплін у вищих навчальних закладах. Всі проекти були презентовані та обговорені з доктором філософії, професором кафедри державного управління Економічного університету Яцеком Кліхом. Після завершення програми стажування відбулося урочисте вручення сертифікатів учасникам.

Стажування викладачів сприятиме підвищенню рівня практичної та теоретичної підготовки, опануванню нових методів викладання, підвищенню викладацької майстерності відповідно до сучасних вимог освіти в країнах ЄС, надасть можливість наукового обміну з провідними університетами Європи з метою подальшої співпраці.

Вітаємо наших колег із успішним проходженням міжнародного стажування та бажаємо успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 27-12-2018
Читайте також:
Навчатися, працювати та завжди бажати дізнатися нове!

Питання, як відбувається процес піногасіння у біотехнологічних циклах, стало основною темою однієї з останніх лабораторних робіт з дисципліни «Загальна біотехнологія», яке під керівництвом старшої викладачки Тетяни Белемець виконали здобувачі груп БТ-2-1 і БТ-2-2. Другокурсники ознайомилися з різними способами піногасіння, відтворили їх практично ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчатися, працювати та завжди бажати дізнатися нове! 31 травня 2024

Черговий спортивний здобуток нашого студента

3 жовтня у Сумах відбувся Відкритий чемпіонат Сумської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» з грепплінгу серед кадетів та юніорів. У напруженій боротьбі перемогу у ваговій категорії 92 кг виборов студент групи 4-А-97 Сумського фахового коледжу НУХТ Денис Литвин. Нагадаємо, що грепплінг – комплексний вид боротьби, в о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий спортивний здобуток нашого студента 08 жовтня 2020

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Пошук гарної роботи за спеціальністю – актуальне завдання для студентів 4 курсу, які завершують навчання за освітнім ступенем «бакалавр». Тому для четвертокурсників спеціальності «Туризм» була організована зустріч із керівником відділу управління персоналом та тренінгів мережі готелів «Reikartz Hotel Group», п. Іриною Магалецькою. Доступно, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 20 вересня 2018

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська разом зі здобувачами групи ОП-3-6 також відвідали виставку WorldFood Ukraine-2024. Подія зібрала провідних виробників у сфері харчування, тут були представлені інноваційні продукти – пастила, фріпси, комбуча, сиропи, фруктові та ягідні чаї, м'ясні снеки, хумус, соки, консервація ов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології 01 листопада 2024