Н У Х Т

Челендж до Дня єднання

21 лютого 2024

Челендж до Дня єднання

День єднання – молоде свято, яке відзначалося в цьому році втретє. Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з'явилася інформація про те, що саме 16 лютого росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну.

День єднання був запроваджений з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість…

Зовнішні та внутрішні виклики, що і сьогодні стоять перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій.

До святкування Дня єднання долучилися здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю. Їм запропонували зробити фотографію з державною символікою України та викласти її у своїх соцмережах, щоб підтвердити наше єднання!

Організатори вдячні кожному, хто взяв участь у цьому челенджі!

Опублікований: 21-02-2024
Читайте також:
Обмін досвідом

22 січня 2025 року відбулось засідання методичного семінару кафедри екології та екоменеджменту на тему «Особливості складання принципових технологічних та апаратурно-технологічних схем у курсових роботах, курсових проєктах і кваліфікаційних роботах здобувачів-екологів». Головним спікером виступила доцентка Оксана Салавор, яка викладає дисципліни «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом 24 січня 2025

Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 17 червня 2020

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

На базі кафедри економіки праці та менеджменту відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основна мета проведення конференції – залучення студентів, аспірантів і молодих учених до наукової діяльності, обмін знаннями та досвідо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств 07 грудня 2022

Віват, бакалаври-хімтехнологи 2023!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів протягом тижня тривали публічні захисти здобувачами освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Екзаменаційна комісія, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віват, бакалаври-хімтехнологи 2023! 23 червня 2023