З 29 вересня по 1 жовтня працював Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2021.
Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу не могли пропустити цю подію, тому разом із викладачами відвідали наймасштабнішу виставку осені сфери HoReCa у Міжнародному Виставковому Центрі.
Кожного року наші здобувачі чекають на цю подію з нетерпінням, тому що експофорум – це 3 дні інтерактивну і майстер-класів із топовими шеф-кухарями України, лекторії від кращих рестораторів України та експертів у ресторанній сфері. Цьогорічний дводенний семінар пройшов під гаслом «Ідеї, які працюють у мережах ресторанів». Майбутні ресторатори та готельєри відвідали лекторії, долучилися до жвавої дискусії зі спікерами, демонструючи свої високі теоретичні знання, а лектори, у свою чергу, ділилися практичним досвідом із підростаючим поколінням.
Окрім теоретичних семінарів, здобувачі відвідали кавовий батл «Brew battle 2021», де мали можливість ознайомитись із особливостями приготування кавового напою методом ручного заварювання, а також дізнатися про три способи, яким користуються баристи: pour over, aeropress, immersion.
Здобувачі відвідали дегустаційну зону зі стендами всеукраїнських відомих виробників хлібобулочних, борошняних кондитерських виробів і різноманітних напоїв, із радістю дегустували запропоновані їм зразки та давали свою оцінку, як справжні експерти галузі.
Також на виставці були представлені експонати інноваційного устаткування для виробничої зони закладів ресторанного господарства, меблі для ресторанів, кафе, барів, готельних підприємств, посуд, столові прибори, інвентар, текстиль, засоби освітлення, предмети декору та різноманітні засоби й обладнання для клінінгу.
FoReCH 2021 – це must visit для всіх, пов’язаних із індустрією гостинності, унікальна платформа для спілкування, обміну досвіду, поглиблення теоретичних знань і набуття практичних навиків, підвищення рівня професійної майстерності.