Н У Х Т

Бути в тренді з FoReCH 2021

04 жовтня 2021

Бути в тренді з FoReCH 2021

З 29 вересня по 1 жовтня працював Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2021.

Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу не могли пропустити цю подію, тому разом із викладачами відвідали наймасштабнішу виставку осені сфери HoReCa у Міжнародному Виставковому Центрі.

Кожного року наші здобувачі чекають на цю подію з нетерпінням, тому що експофорум – це 3 дні інтерактивну і майстер-класів із топовими шеф-кухарями України, лекторії від кращих рестораторів України та експертів у ресторанній сфері. Цьогорічний дводенний семінар пройшов під гаслом «Ідеї, які працюють у мережах ресторанів». Майбутні ресторатори та готельєри відвідали лекторії, долучилися до жвавої дискусії зі спікерами, демонструючи свої високі теоретичні знання, а лектори, у свою чергу, ділилися практичним досвідом із підростаючим поколінням.

Окрім теоретичних семінарів, здобувачі відвідали кавовий батл «Brew battle 2021», де мали можливість ознайомитись із особливостями приготування кавового напою методом ручного заварювання, а також дізнатися про три способи, яким користуються баристи: pour over, aeropress, immersion.

Здобувачі відвідали дегустаційну зону зі стендами всеукраїнських відомих виробників хлібобулочних, борошняних кондитерських виробів і різноманітних напоїв, із радістю дегустували запропоновані їм зразки та давали свою оцінку, як справжні експерти галузі.

Також на виставці були представлені експонати інноваційного устаткування для виробничої зони закладів ресторанного господарства, меблі для ресторанів, кафе, барів, готельних підприємств, посуд, столові прибори, інвентар, текстиль, засоби освітлення, предмети декору та різноманітні засоби й обладнання для клінінгу.

FoReCH 2021 – це must visit для всіх, пов’язаних із індустрією гостинності, унікальна платформа для спілкування, обміну досвіду, поглиблення теоретичних знань і набуття практичних навиків, підвищення рівня професійної майстерності.

Опублікований: 04-10-2021
Читайте також:
Магістранти знайомляться з результатами досліджень від Abt Britain і Київської школи економіки

30 січня магістранти спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» відвідали публічний захід, присвячений презентації дослідження «Потреби та проблеми українських підприємиць в умовах повномасштабної війни». Дослідження здійснювалося в рамках проєкту Good Governance Fund «Ревіталізація б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти знайомляться з результатами досліджень від Abt Britain і Київської школи економіки 02 лютого 2024

Цікавий гість побував на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

29 жовтня на кафедру туристичного та готельного бізнесу завітав Scrum Master в продуктовій IT-компанії «Hubber» Олександр Червінський. Захопленню сучасними технологіями e-commerce гостя передували диплом менеджера туристичного бізнесу, 9 років досвіду роботи у туристичному бізнесі, зокрема, досвід розвитку туристичних агентств, розроблення і розви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий гість побував на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 31 жовтня 2018

Викладачі кафедри економіки і права продовжують ділитися з колегами своєю викладацькою майстерністю

Відповідно до загальноуніверситетського графіку проведення відкритих занять 2 і 3 листопада на кафедрі економіки і права відбулися відкрите практичне заняття асистентки Ольги Макаревич і відкрита лекція доцентки Юлії Левченко. Асистентка Ольга Макаревич провела практичне заняття з навчальної дисципліни «Модуль 1. Економіка підприємства» для здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри економіки і права продовжують ділитися з колегами своєю викладацькою майстерністю 04 листопада 2021

Фахівці виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх основі зможуть підвищити у НУХТ свою кваліфікацію

За зверненнями спеціалістів ряду виробників фасованих вод Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ проведе з 24 по 28 вересня поточного року короткотермінові курси підвищення кваліфікації тривалістю 40 навчальних годин для спеціалістів хіміко-технічного та мікробіологічного контролю виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх основі зможуть підвищити у НУХТ свою кваліфікацію 23 серпня 2018